Крадла, вършееща из София, си намери майстора. Малко след като от козметично студио алармираха, че въпросната жена, назоваваща се Стефи и оставила фалшив телефонен номер, се престорила, че си записва час за поставяне на мигли в техния салон, а всъщност откраднала сума пари, бдителни столичани разконспирираха жената от снимките. 

"Професионалната крадла се казва Стефани Руменова Стефанова, героиня е и от клипове на БТВ и НОВА ТВ, в които отново камери са я запечатали да краде телефони, златни пръстени и др. Благодарим на всички, помогнали с информация за тази престъпничка, повечето от които също твърдят, че са пострадали от нейните професионални "умения", съобщиха от студиото за красота. 

"Подаваме жалба в 04 РПУ, в която добавяме и двеминутните телефонни заплахи, отправени ни от някакъв самозабравил се келеш с тел. 0884 860887, бълнуващ глупости от рода на "вие знаете ли коя е майката на Стефани?". Вероятно майка й е тази, която я е научила да краде каквото й падне!", уточниха от там.

Така че - и Стефи, и майка й (която и да е тя), трябва да са наясно, че Facebook e голяма сила и подобни крадли рано или късно падат в капана. Сега остава и полицията да си свърши работата...