43-годишният Антон И. работи като масажист вече няколко години в един от най-големите санаториуми в Сочи. Много от хората, които той е лекувал, вече са здрави и отзивите за него като специалист са добри.

В санатоирума идват деца с тежки заболявания, на които предписват курсове масаж. Но и на възрастни пациенти Антон не отказвал процедури.

В един прекрасен ден системният администратор на санаториума решил да види как работи лекарят. В масажния кабинет имало поставени камери и системният администратор взел записа, за да го разгледа. Това, което видял там обаче, го ужасило. Той направо изпаднал в шок.

В кабинета си 43-годишният доктор насилвал седемгодишно момченце, което лежало на кушетката.

Записите, разбира се, попаднали в полицията. Оказва се, че докато масажирал малолетни, докторът чувствал силна сексуална възбуда, която прераствала в изнасилване. Когато правоохранителните органи разгледали други записи от камерата, установили, че масажистът мастурбирал пред очите на деца от 6 до 11 години, които страдат от детска церебрална парализа. Очевидно, за да не могат децата после да разкажат за извратения лекар.

Антон И. е задържан, в полицията той е признал за нестандартните си „масажи“ и не е отрекъл вината си. В момента той е в ареста и му е предявено обвинение за извършване на престъпление – насилствени действия от сексуален характер по отношение на лица, ненавършили 14 години.

Превод и редакция: Glas.bg