Вчера Софийски градски съд наложи най-тежката мярка за неотклонение на Николай Петров - задържане под стража, след като в апартамента му бяха намерени над 320 кг наркотични вещества, разпределени в 327 пакета. Стана ясно и, че от прокуратурата са разпитвали трима свидетели. По непотвърдена информация полицията издирва Мекото, Моркова и Торбата по подозрение, че всъщност кокаинът е техен, разбра Glas.bg.

Припомняме, МВР направи огромен кокаинов удар в "Студентски град", където в апартамента на Петров служители на сектор „Наркотици“ на СДВР и Седмо РУ иззеха голямо количество наркотици. По време на обиските спецченгетата онемели, тъй като от всеки шкаф, чекмедже и гардероб изпадали пакети с кокаин. Оперативно-издирвателните действия са в продължение на работата по случая от 24 май, когато бяха иззети 40 кг кокаин. Направени са 2 следствени експеримента – в жилище, обитавано от обвиняемия, и автомобил. 

Оказа се, че апартаментът на Николай Петров буквално е натъпкан с буци рядко чист кокаин, маркиран с лого “Асо спатия”. Чрез маркировките големите картели белязвали стоката си. Наркотикът не е бил предвиден за българския пазар. Според запознати, кокаинът бил със същото качество както този, който изплува край Шабла и Варна в спасителни жилетки миналата година.

Кои са Мекото, Моркова и Торбата и техен ли е кокаинът?

Очаквайте подробности!

От всяко чекмедже и шкаф изскачал кокаин! Ето го дилъра с дрога за над 11 млн. евро! ВИДЕО

Удар! ГДБОП откриха четвърт тон кокаин...в апартамент!