Мъж изправи на нокти варненци, а те го изтепосаха в социалните мрежи с призива: "Имайте едно наум, ако го видите!" Според хората този човек, чието име засега е неизвестно, се е опитал да отараши няколко апартамента във Варна. Но... е бил хванат овреме и щракнат, за да го видят всички. Ето как варненец обясни ситуацията:

"Този хубавец е хванат вечер да обикаля в една кооперация в Цветния квартал с ръкавици, като пробва вратите на апартаментите. Направи опит да избяга, но не успя. Ако някой има информация за него, ще се радвам да науча повече. Нямаше документи в него. Извикана е полиция, но практически не е взел нищо и ще го пуснат веднага. Предупреждавам всички, имайте едно наум, ако го видите да обикаля."

Под поста има много коментари на варненци, показателни за това какво мислят хората:

"Явно е бил в грешния вход и се е срещнал с грешните хора..."

"Никаква полиция, само ти знаеш какво си видял и на какво е способен, пред полицаите ще се прави на невинен. Такива помияри само бой ги оправя, ама истински бой, да те помни винаги. Затова винаги ще ги има такива боклуци, защото никой не прави нищо, вика се полиция и го пускат на момента, превибаш го от бой да не може да ходи и да се спасява, лека по лека крадци няма да има. Ама ние сме страхливо племе, за това цари беззаконие и всеки краде на воля каквото му падне, и никой нищо... еми много ясно, че той пак ще краде. Не бъдете страхливи... крадецът заслужава само груб селски бой!!!"

"Този трябваше поп да го опява вече... Каква полиция?! Утре (след 24 ч.) ще е на съседните входове..."

"И защо главата му е в нормално състояние?!?!"

"Бой! Крумовите закони!!! Дано сте го намачкали след фотосесията..."