Мъжът, който подпали жена си във врачанското с. Три кладенци, е бил заловен от полицията преди час, съобщи кметът на селото Светлан Симеонов. 52-годишният бивш затворник Николай Кръстев се укривал в пристройка на изоставена къща в Три кладенци, но ченгетата бързо го надушили.

Агресивният циганин се скарал вчера с жена си Татяна Теменужкина и докато тя спяла я залял с бензин и драснал клечката. Веднага след това избягал от дома си в ромската махала и се укрил. 

Подпалената 45-годишна жена се събудила и вече жестоко обгорена успяла да излезе на двора в опит да се спаси. Там я открил съсед, който веднага извикал линейка и полицията.

Според хора от с. Три кладенци опиталият се да убие жена си бил с доста избухлив характер и често се забърквал в скандали, препитавал се главно с кражби. Преди време наръгал с нож дори едно от децата си и момчето напуснало завинаги селото. 

След оказаната й бърза медицинска помощ във Враца, с опасност за живота пострадалата жена била препратена в клиниката по изгаряния в столичния институт "Пирогов". Лекарите там продължават да се борят за живота й.

Мъж запали жена си, докато тя спи, с опасност за живота е!