Група младежи са вилнели в магазин в Пловдивско. Те разбиха витрина за безалкохолни напитки, задигнаха няколко продукта и всичко това на фона на смеха, забавление и гордост. Неприятната случка е станала преди дни в село Белозем, информира TrafficNews.

Вандалската проява обаче е уловена от монтираните на обекта камери. На кадрите ясно се вижда колата, с която са пристигнали младежите, както и лицата им.  

Часът е бил минути преди полунощ. Пред търговският обект, който в същото време е затворен, спира джип – Ауди Q7. От него слизат двама младежи и девойка. Те си взимат от машината кафе, но не се задоволяват с това. Посягат към стъклената витрина за енергийни напитки, но същата била заключена. В това време едно от момчетата започва да напъва вратата, а друго му дава напътствия как най-лесно да разбият вратата.

Речено – сторено. Витрината е разбита и от нея младежите взимат едва 3 напитки.

„Стоката е за 5-6 лева, но щетата на витрината е за много повече. Тук не става дума за парите. Личи си, че децата имат възможности. Не са за 3 енергийни напитки. Това е за мизерията. Все още не съм подал сигнал в полицията, тъй като не е откраднато нищо съществено”, сподели пред наш репортер собственикът на обекта.

Той предостави и видео запис, уловил действията на младежите. По думите на търговеца, лицата са от Пловдив. Той за първи път вижда колата, както и младежите. Негови съседи и клиенти също не са разпознали вандалите. Колата също е с пловдивска регистрация.