Обикновено семейство, нормално. Преди няколко месеца обаче адът започна…

Така близки и приятели на Кристина Дунчева и Георги Трайков от Сандански описват връзката им.

Връзка, която снощи бе окончателно прекършена, след като жената хладнокръвно закла с нож двете си невръстни дечица.

"Луди хора, съдиха се за издръжки, на кой ще са децата и сега какво? Две невинни душици в гроба, трагедията е голяма", коментира във Facebook тяхна близка.

Искаха да ми вземат децата… крещяла в несвяст Кристина, стискайки ножа

Тя разказва, че борбата между Георги и Кристина била ожесточена. След като станало ясно, че се развеждат, той заявил, че ще вземе правата над децата им, а като причина изтъкнал депресията, през която тя преминавала от известно време.

Друга тяхна позната пък разкрива, че Кристина се чувствала неудовлетворена от това, че е станала безработна, а кризата помежду им настъпила малко преди пандемията и тя си стояла постоянно вкъщи.

Кристина, убила двете си деца, била жертва на насилие!?

Младата жена искала да се развива, но нямала никакви възможности, накрая се устроила с предложение от Бюрото по труда за касиерка в учебно заведение.

Самият Георги е бил изключително привързан към децата си. На профила му в социалната мрежа се вижда, че почти всяка негова втора публикация е свързана с тях.

Първи подробности за убитите деца! Бащата се прибрал и ги намерил мъртви

След като стана ясно, че именно Кристина е убила децата си, публикациите й във Facebook са пълни с гневни коментари. Вижте!

 

А днес стана ясно, че социалните служби в Сандански са били запознати с тежките проблеми в семейството им.

От дни служителите на Агенцията за закрила на детето в градчето проучвали семейството във връзка с искане и от двамата родители - кой да отглежда децата.

Според местните медии двамата се обвинявали взаимно в насилие. Бащата, че майката не може да се грижи за децата и им посяга, а тя обвинявала мъжа си в домашно насилие.

Преди около месец Кристина взела децата и се изнесла при родителите си, но впоследствие размислила и се върнала при Георги, въпреки несъгласието на майка и баща й.

Сега е в ареста, преглеждат я психолози, след като си призна за кървавия кошмар от снощи.