В много семейни фотографии 43-годишният Азиз държи в прегръдките си сина си Идрис. 9-годишното момче дори обича баща си, въпреки факта, че е изнасилвач и е в затвора за ужасно престъпление.

Идрис разказва пред репортери, че майка му се е старала да не открие истината за това, в което е обвинен баща му.

„Веднъж, когато пристигнах с майка ми, за да посетя баща си в затвора, той ме прегърна, каза, че много ме обича и изведнъж каза:„Баща ти е изнасилвач“, споделя Идрис пред bild.de.

Сега момчето страда от депресия и не може да разбере защо баща му е направил това на семейството си.

Снимка: bild.de, Holger Kröger

През октомври 2019 г. Азиз отвлече и изнасили 20-годишна студентка. Остави момичето вързано за дърво по магистрала 29 близо до Мьончаген. Цяла Германия говореше за това престъпление.

На 20 април мъжът ще се яви пред окръжния съд в Любек. Прокурорът обвинява мъжа в отвличане, изнасилване и опит за убийство. Разследващите смятат, че в ранните часове на 12 октомври мъжът е отвлякъл студентката, изнасилил я в микробуса си, след което я закарал в гората и я вързал за дърво. Жертвата била открита от шофьор, който по чиста случайност спрял на пътя и чул виковете.

Прокурорът Шлезвиг-Холщайн е убеден, че на 26 септември 2019 г. бащата на три деца Азиз се е опитал да изнасили и друго момиче (на 26 години). За щастие жертвата успяла да избяга.

Емине, съпругата на Азиз, казва, че е добър баща, но лош съпруг. Той често й посягал. Въпреки това жената продължава да посещава мъжа си в затвора.

Превод: Glas.bg