Мъж от София е пребил тъщата и бившата си жена в Бойчиновци, след което е взел дъщеря си, съобщиха от полицията в Монтана.

Случката се е разиграла вчера. Около 10 часа двама мъже на 32 и 29 години от София и врачанското село Селановци са счупили 2 метални врати на жилищен имот. Така нахлули в него и нанесли побой на 49-годишна местна жителка и 30-годишната й дъщеря, живееща доскоро на семейни начала в столицата с 32-годишния.

Вследствие на нанесения побой на майката е причинена средна телесна повреда - счупен нос и счупени два зъба, а на дъщерята - лека телесна повреда, изразяваща се в причиняване на болка и страдание.

При напускането на имота 32-годишният взел със себе си малолетната си дъщеря и отпътувал за Селановци.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Видео показва как побеснелият баща от София нахлува в къщата на бившата си жена в Бойчиновци и отвлича дъщеря си, съобщи Булнюз.

Бащата, отвел дъщеря си, е Радослав Божидаров от врачанското село Селановци, който е международен шофьор. Той има жилище в София, в което доскоро живеел с майката на детето. Вуйчото на отвлеченото момиче разказа, че Радослав не полагал никакви грижи за момиченцето.

Това не е първият случай, в който мъжът отива неканен в къщата на бившата си жена и отправя заплахи.
Вчера обаче Радослав е преминал границата, като е нанесъл средна и лека телесна повреда на тъщата и доскорошната си изгора.
След като напуснал имота заедно с детето, изплашените жени подали сигнал в полицията.

На мястото е пристигнал полицейски екип, който извършил оглед и образувал досъдебно производство, но нападателят не е бил задържан.

Часове след случилото се Радослав е звънял на пострадалите жени и отново се опитал да ги сплаши, допълни сигнализиращият.