Младата звезда на „Планета Пайнер Фолк“ Айшенур се оказала в центъра на брутален скандал на бензиностанция в Слънчев бряг, след който с официален документ била призната за дребна хулиганка по архаичния Указ от 1963 година за борба с дребното хулиганство. Случаят станал в началото на август, но самата Айшенур не го е коментирала досега, вероятно от срам за случилото се и от униженията, на която е била подложена самата тя.

Към 6 сутринта на 5 август 28-годишната Айшенур Юсеинова седнала с приятелката си Пламена на кафе в „Лукойл“-а на Слънчев бряг. Според материалите по делото за хулиганство двете млади дами били превъзбудени от приятно прекараната вечер и докато си говорят се смеели на висок глас.

Смехът им се сторил прекомерен на касиерката и тя им направила забележка да спрат. Момичетата се опитали да се смеят по-тихо, но по някое време пак изпуснали гласовете. Тогава бензинджийката извикала на помощ пълнача на гориво. След неговата забележка момичетата млъкнали и се наканили да си тръгват, но точно в този момент в обекта влязъл мъж на име Стоян, присъстващ в материалите по случая като свидетел. 

Мъжът се държал непристойно, което се виждало и на записите от видеонаблюдението в обекта. Той също се развикал на посетителките и въпреки, че записите са без звук се забелязва как започва конфликт между него и Айшенур, която вече напускала. След някакви негови реплики певицата се връща и започва буквален „търкал“. При един от подходите пайнерката хваща Стоян за тениската, а той я бута с ръце в гърдите. Тя, видимо афектирана, хваща близкия стол и го вдига. Стоян пък стиска другия край на стола, бута го, изтласква Айшенур, събаря я на пода и я удря, предава "Монитор".

По мобилен телефон касиерката извикала охранител. Той, по материалите на делото по изключително груб начин се опитал да изхвърли клиентката от бензиностанцията. Самата Айшенур подава сигнал на тел. 112 и идва помощ, но вместо подкрепа получава от полицаите задържане. Според констатациите на съда с униформените певицата е проявила недопустима агресия и словесна атака, като била изрекла „обидни за професията изрази“ и „задала провокативно въпроси“. Това станало повод за 24 часово задържане.

Пред несебърския съдия Евгени Узунов Айшенур подробно е описала униженията, на които е била подлагана както от свидетеля Стоян и охраната, така и от полицаите. Поводът да кипне била реплика на мъжа „Колко пари искаш да те н***ба или да ми направиш една свирка?". Тука вече Айшенур скочила на нокти, а Стоян, по думите й, продължавал: "Проститутко, ти си готова ма. Колко пари искаш?". 

Грубо и вулгарно се държали и полицаите. На въпроса й „Какво става?“ един от тях бил отговорил: „На млад човек какво може да му става?“. „Говорих на полицая както сега- без повишаване на тон и на Вие. Аз имам две висши образования. Учила съм педагогика и психология, не бих си позволила да говоря по този начин на представители на държавни органи. След което полицаят ми казва с леко просташки тон: "Коя си ти, ма?". Аз казах, че съм обикновен български гражданин и имам право да попитам "Защо сте дошли"? На което той отговори: "Пиши, че да неосъмнеш в управлението" и "Пиши ма, дрисло" като посегна към масата и повтаряше: "Ай, ай". – свидетелства певицата.

За неуважение към полицаите съдът глобил Айшенур Юсеинова със 150 лева, но е оправдана като невинна по обвинението, че „във видимо нетрезво състояние е отправяла обиди и се е държала агресивно, използвала нецензурни думи спрямо служители на „Лукойл България““ и клиенти на обекта. 

Айшенур, която изпълнява само народни песни е от сравнително новите попълнения на „Пайнер“, но вече е любимка на публиката с изпълненията си на български фолклор. Брюнетката е от Сливенско и е завършила музикалното училище в Котел, след това музикална педагогика и психология, има и магистратура „Народно пеене“ от СУ „Св. Климент Охридски“.