Софийският градски съд реши - оправда извратеняк, разпространявал порно снимка на 4-годишно дете и агне.

На кадъра се вижда как животното прави орална любов на невръстното дете. Извратената фотография не била единственото притежание на мъжа. На компютъра си той пазил и извратени порноклипчета с малолетни деца. Кадрите представлявали блудства и секс, включително мастурбация и содомия. Имало и такива със сексуален садизъм и мазохизъм, съобщават от “24 часа”.

Снимката с агнето пък била разпространявана през Facebook профилите на учители. Извратенякът успял да проникне в 12 акаунта педагози от 125-о СОУ в София. В периода април-октомври 2014 г. той правил номера, които уронили доброто име и престижа на учителите.

След като жертвите разбрали кой е злосторникът, подали сигнал в полицията. Мъжът бързо бил задържан.

Въпреки шокиращите снимки и видеа обаче магистратите оправдават мъжа. Причината е, че хората от видеата изглеждат като непълнолетни, но няма как да се докаже точната им възраст. Мъжът е оправдан и за хакването на фейсбук профилите на учителите.

Решението на Софийския градски съд не е окончателно. От прокуратурата ще го атакуват пред Софийския апелативен съд. Те имат 15 дни, за да го направят.