Нагъл опит за тарикатеене по родното Черноморие. Заведение напомпа безумна сметка на клиент, който е таксуван 1 лв. за зареждане на телефон и е платил 8 лв. за цаца, претоплена в микровълновата. 

Потърпевшият е столичанин. Решил да си направи една прекрасна почивка на нашенските плажове. Запътил се към село Крапец - огромни и полудиви плажове, малко хора… идилия. Докато гладът не почукал на вратата. 

Туристът решил да похапне в заведение. Оказало се грешка. 

„Седнахме в единственото заведение на плажа, което изобщо не изглеждаше лъскаво. Поръчахме цаца, а тя се оказа претоплена в микровълновата фурна. Картофите бяха полуфабрикат и безвкусни. А бирата – топла. Когато поискахме сол, се оказа, че в заведението няма солници, а дават пакетчета”, разказа туристът пред TrafficNews.bg

“Завидният” обяд струвал невероятните 34 лв. - 8 лева цаца, 5 лв. картофи, наливна бира - 4 лв. При това българска. 

Менюто било с фрапантни цени. Порция сафрид струвала 12 лева, а един сандвич (който със сигурност не е направен от злато) бил цели 10 лв. 

Но ги чакали още изненади. Оказало се, че ако искаш да си заредиш мобилния телефон на бара, трябва да платиш левче такса. Също толкова искали и за ползването на тоалетната, в която нямало нито сапун нито хартия. А хигиената била обратно пропорционална на цените - иначе казано… нулева. 

„В Крапец гледат на туристите като на ходещи портфейли, а целта е да издоиш всеки, който с излъже да седне в заведението”, коментираха възмутените клиенти.