Пищна сватба като от приказките вдигнаха Виолета Сиракова и любимият й Георги Коруджиев, три години след като дадоха живот на първородната си дъщеричка Илияна, кръстена на именитата си баба.

Наследницата на спортното семейство – Наско Сираков и Илиана Раева, каза заветното си "Да" в преобразената резиденция Бояна, която беше, отрупана в бели и лилави рози. Булката събра погледите на отбраните гости с тоалет от дантела, който в по-късните часове от пищна рокля с А-линия се превърна в сексапилна дреха по тялото.

Специална роля имаше и малката Илияна, която вървеше след майка си в приказна синя рокля и хвърляше цветя по пътя към изнесения ритуал. Звездните гости бяха забавлявани от не по-малко известните водещи на вечерта – Александра Сърчаджиева, която си беше взела кратък отпуск от риалитито "Игри на волята", което снима в момента на Черноморието, и Драгомир Драганов.

Гостите на тържеството бяха посрещнати от изискани подаръци – сувенири под формата на бели керамични птички с корони на главите, а в по-късните часове имаха и изненада – предизвикателство, което младоженците им бяха подготвили предварително. Под един от столовете на всяка маса е бил залепен плик с име на песен, която приятелите им трябвало да изпеят.

Така с музикален талант по време на купона блесна и футболната легенда Христо Стоичков, който изпя: "Моя страна, моя България". Финалът на пищното празненство беше поставен от продължителна заря.