Да те нападнат хлебарки в луксозен 5-звезден хотел на морето, където си отседнал да почиваш, е повече от неприятно. За някои дори е шокиращо, а трети изпадат в ступор – толкова са отвращаващи гадините!

Очевидно това са си помислили гостите на един такъв хотел в Несебър, когато между краката им се е стрелнало животинчето. И преди да сте се възмутили, ще ви покажем съобщението, оставено от собствениците на хотела:

Скъпи гости, аз не съм хлебарка!

Аз съм жътварка, никнейм Харви. Моят дом са царевичните поля на България. Но когато тях ги ожънаха, аз трябваше да ги напусна.

Бях привлечен от светлините на този прекрасен хотел. Не искам да ви безпокоя, но не мога да вървя против природата си.

Персоналът на хотела прави всичко по силите си, за да ме изгони, но ние сме много. Моля, бъдете търпеливи (с мен и с персонала), не оставяйте вратата на терасата си отворена, а аз ще си потърся нов дом.

Харви и персоналът на хотела ви желаят приятна почивка!

„Честно казано, толкова приятно бяхме изненадани от тази табелка, закачена на асансьора, толкова ни развесели тя, с такова приятно чувство за хумор беше написана, че дори не ни дойде на ума да се притесним от гадините. Обслужването в този хотел наистина беше на ниво – показа го и тази „проблемна” ситуация, в която бяха изпаднали стопанисващите го”, сподели читателка на Glas.bg, която със семейството си е почивала там.

А на нас Харви ни стана даже симпатичен. Всъщност, като се замисли човек, гадини могат да се появят навсякъде. Важен е подходът – не само към тях, но и към хората…