Три момичета са били изнасилени само за ден в Пловдив и областта. Жертвите са непълнолетни и са се обърнали за съдействие към органите на реда. Гаврите са станали преди ден.

Първото извращение е станало край село Куклен. 14-годишно момиче се разхождало край селото, когато го връхлита мъж и я изнасилва. Момичето се оплакало на майка си и заедно са подали сигнал в полицията. Оказва се, че жертвата и насилникът й - момче на 19 години от Куклен, се познавали. 

Още едно момиче на 14 години е подало сигнал за сексуално насилие спрямо него. Девойката била на гости у свой приятел в Кършияка. В един момент обаче 19-годишният мъж решил да задоволи нагона си - без желанието на гостенката му. Тийнейджърката подала жалба в районното заедно с майка си.

Третото посегателство е станало в Стамболийски, съобщава TrafficNews. Отново момче на 19 години изнасилило 16-годишна. Гаврата е станала през нощта в дома на насилника. Веднага след сексуалния акт жертвата се е прибрала у дома, разказала на родителите си какво се е случило и потърсили съдействие от полицията.

Работата по всички случаи продължава. Уведомена е и прокуратурата.