Левкемията отне още един съпруг и баща - пловдивчанинът Атанас Динков, който се бореше месеци наред с тежката болест, си отиде от този свят.  За това съобщи неговата съпруга - Ася. Ето какво написа опечалената жена:

„Скъпи, приятели! С много болка искам да Ви съобщя, че днес на небето отлетя още един Ангел! Наско ни напусна завинаги! Почивай в Мир , Съкровище. Ние Винаги Ще Те Обичаме. За всички близки приятели и познати , които искат да изпратят Наско в последния му път, погребението ще е на 07.08 в 10.00ч. в църквата в с. Брестовица!”

Борбата с левкемията на Наско беше тежка и неравна - през март тази година Glas.bg призова своите читатели да помогнат на младия мъж, защото той отново имаше нужда от средства за лечението си. В края на миналата година младият баща се подложи на трансплантация на стволови клетки в Турция, като първоначално резултатите от операцията бяха добри, както и всички показатели. После обаче болестта се завърна отново...

Въпреки помощта на много хора, които се включиха в кампанията за събиране на средства за лечението на младия мъж, въпреки обичта и подкрепата на семейството му, Наско вече не е сред нас. Да почива в мир!

Екипът на Glas.bg изказва искрените си съболезнования на семейството и приятелите му.