ОВЕН

Денят е благоприятен за смяна на работното място, за защита на правата и физически натоварвания. Много нервна, а за някои Овни и „накъсана”, сряда ще е носител на негативна емоционалност, но от реализацията на деловите си цели ще останете доволни. Избягвайте конфликтите, особено ако причината за появата им е финансова, защото може да станете обект на тежък удар, или измама.

ТЕЛЕЦ 

Старанието в работата ще създава предпоставки за доволство от свършеното. Телците следва  да са много внимателни във всичките си действия, засягащи делови и материални цели.

звездните влияния действащи върху вас са разделени на две. Позитивните не ви отминават, но категорично може да се каже същото и за негативните. Пазете се от противникови удари!

БЛИЗНАЦИ

С нюх към търговски, рисковани и предприемачески дейности ще напреднете в очакванията си днес. Добър и успешен ден, характерен с успешни пътувания, чудесни възможности за реализиране на печалби и за отстраняване на проблеми. Положителните влияния за днес са много, но всички Близнаци са твърде нервни,което поставя под голям въпрос реализацията на всички определени цели.

РАК

Мислете положително за делата и проблемите си, това ще помогне да се справите по-скоро с тях. Раците разполагат с много добри възможности за парични печалби и за перфектно изпълнение на планирани делови и други цели. Налице са обаче и някои негативни влияния, които засилват нервността и водят до конфликти. Овладейте се качествено и не влизайте в кавги. Ще се развият тежко.

ЛЪВ

Реформите и реорганизациите, които правите ще благоприятстват целите ви. Сряда е благоприятна за реализация на целите, но се оказва и провокативна от страна на съдружници в бизнеса или колеги от службата. Внимавайте и не се поддавайте на съблазни! Не влизайте в противоречия, защото ще прераснат в скандал, а в последния се очертава и физическа разправа.

ДЕВА 

С активността си излъчвате увереност и решителност, които се забелязват и приемат добре от обкръжението ви. За мнозина от Девите сряда ще е по-напрегната поради действия свързани с освобождаване от професионални или административни проблеми. Ако неприятностите са от втория вид трябва са сте много внимателни, защото не е изключено да бъдете подведени по някакъв начин, и да хванете удари.

ВЕЗНИ

С новите си идеи и упорство при достигане на целите днес ще подпомогнете финансите си и с придобивките ще изчистите задълженията си.Хубав, плодороден ден, през който очакваните постижения ще са налице, но поради противоречия и кавги с околните, мнозина от Везните ще имат тежки и неприятни часове. Ще е трудно да постигнете разбирателство понеже някой ще ви блокира изправяйки ви пред свършен факт.

СКОРПИОН

Останете честни и справедливи в отношенията си и не пестете добрите си думи към хората, с които работите и общувате. На Скорпионите е необходимо да са по-настойчиви за реализацията на професионалните си дела, и да избягват сблъсъците. Това е начинът чрез който гарантирано ще реализирате целите си. Проектирате ли вътрешното си напрежение върху околните, ще последва неразбирателство.

СТРЕЛЕЦ

Отнесете се с доверие към колегите и партньорите си, за да облекчите не само изпълнението на общите ви задачи. В условията на поносимо напрежение, сряда предоставя добре възможности за задоволителни постижения. Не е препоръчително да се борите за повече от това, което реалните условия позволяват, защото за едни от знака ще последват неприятности, а други ще пострадат от администрация.

КОЗИРОГ

В поведението на много от вас днес прозират добре осмислени цели, силен дух и воля за успех. Няма съмнение, че шансът на Козирозите винаги се е намирал на предни позиции, а търпеливите и точно преценяващите са съумявали да се възползват от изгодните ситуации в подходящия момент. И сега обстоятелствата са такава. Позициите ви са здраво укрепени. Предстоят ви няколко победи.

ВОДОЛЕЙ 

Бъдете търпеливи, честни и справедливи към всички. Не отхвърляйте ничия подкрепа. За Водолейте ситуацията не е особено благоприятна. Повечето от зодията са притеснени от домашни проблеми, които всъщност са и лични. По тази причина сте и разсеяни което ще ви създаде затруднения през деня. Овладейте се и не влизайте в конфликти, защото освен загуби, ще има и вреди.

РИБИ

Честно е и ще укрепи връзката ви с някого, ако насърчите себе си и него към откровеност, и без да драматизирате нещата. Сряда ще е успешна, но това определение не бива да заблуждава никой от знака, защото основата върху която сте стъпили, лесно може да рухне. Враговете ви са силни. Пазете се! Поддържайте взаимоотношенията си в гъвкаво състояние, за да може да ги моделирате при необходимост.