ОВЕН

Днес контролирайте добре емоциите си и бъдете обективни в преценките и в поведението си, освободете се от всякаква суета и егоизъм.Позитивните възможности, с които разполагат Овните днес, кореспондират с необходимостта от енергични действия в сферата на вашите интереси, които следва да осъществите в условията на обща – съдружна работа. Съществуването на този съюз може да продължи седем и повече месеци.

 

ТЕЛЕЦ 

С повече търпение днес ще успявате в начинанията си, въпреки че няма да липсват и недоразумения, причина за което ще са най-вече неизяснените взаимоотношения с хора от обкръжението ви. Телците следва да са внимателни днес.

Понеделник е благоприятен и предоставя добри възможности за успех, но създава и условия за мощно раздвижване в личен и делови план, което ще предизвика началото на промени. Позитивният или негативният им израз ще бъде моделиран от вас.

 

БЛИЗНАЦИ

Поддържайте позитивна нагласа у себе си, за да избегнете възможни недоразумения от служебен, семеен или друг характер. Понеделник ще е успешен за Близнаците, и в това никой не бива да се съмнява, но реализацията на целите ще и постиженията ще се осъществят в условията на много ярка нервност и бурни кавги. Ще е хубаво да овладеете ситуацията. Много скоро предстоят промени в обкръжението ви.

 

РАК

Усвояване на нова информация и опитност ще са сред предпочитанията на част от вас днес. Явно и при Раците напрежението ще е основен двигател за реализацията на целите от делово и лично естество, но сега за вас е много важно да се владеете. Позициите ви са стабилни, но вероятността да влезете в остри разправии с администратори е изразителна, а това ще предизвика проблеми.

 

ЛЪВ

Днес работете върху онези задачи, които изискват самостоятелна работа. Целите, които преследвате, следва да са пътеводител за действията ви, а до реаализацията им да достигнете в условията на хармония. По този начин наистина ще ги ловите трайно. Овладейте нервите, не влизайте в кавги и не си служете с коварство. Останалото ще ви го предостави съдбата.

 

ДЕВА

Обърнете внимание на случващото се в живота ви, то е реално отражение на вашата вътрешна същност и показва постигнатото до тук.Голямото постижение на Девите през този ден ще е осъществяването на значима цел, отнасяща се към въпроси от делово естество, или засягаща лични стремежи. Ще имате този шанс! Възникват някои пречки,но разполагате с арсенал от възможности, и солидна подкрепа от влиятелни хора.

 

ВЕЗНИ

Срещите ви през днешния ден изискват да сте добре информирани и подготвени върху разискваните теми. Първият делник от настоящата седмица ще е успешен за Везните, но ще е и доста нервен в делово отношение за преобладаващото мнозинство от родените в зодията. Овладейте нервността си и наблегнете на контактите, които засягат подписване на договори. Ще прекъснете мъчителен процес.

 

СКОРПИОН

Останете балансирани откъм емоции и чувства, и внимателно анализирайте критиките към себе си. Силно повишената нервност на Скорпионите днес не е следствие от конкретна негативна ситуация, а просто е доказателство за ярка преситеност на душевността ви с негативни емоции в широк мащаб.Поддържайте настроението си ведро. Очертава се скорошно освобождаване от проблеми.

 

СТРЕЛЕЦ

Разчитайки повече на себе си, ще работите и акцентирате върху въпроси от финансов, семеен и личен характер. Независимо от явилите се пречки, чиито източник е външен, в ден като днешния не може до става въпрос за проблеми. По-скоро трябва да говорим за предстоящи промени от делово естество, които безпорно ще са положителни от гледна точка на просперитет и по-добър финансов ръст.

 

КОЗИРОГ

Изяснете позициите си и конкретизирайте целите си, за да ви се отдава по-лесно изпълнението им. Понеделник не само, че не е лош, но ви предоставя и чудесни възможности за парични печалби чрез реализацията на деловите си ангажименти. Много важно за успеха ви е да сте категорични и решителни в намеренията си. Проявите ли двойственост и нестабилност, ще се разминете с успеха.

 

ВОДОЛЕЙ

Избягвайте да подражавате на когото и да било, за да не провокирате проблеми и влошите отношенията си с хора, с които общувате. Кавги с хора, чието присъствие е постоянно във вашата делова сфера, е характерно за този ден при мнозина от Водолеите. Нервността ви е доста висока и ако се поддадете на въздействието ù, остротата във взаимоотношенията ще се засили, и несъмнено ще последва трудно овладяем конфликт.

 

РИБИ

В каквато и ситуация да бъдете поставени днес, останете добри и се отнасяйте с разбиране към чуждото несъвършенство и неосведоменост.Представителите на Риби изглеждат най-гневни от целия Зодиак днес. Причина за изразителната нервност може да е финансов проблем. Не стигайте до конфликт. Ако не днес, в близките дни ще се намери решение. През този ден шансът ви за парични печалби е силен и те няма да ви отминат.