ОВЕН

Денят предразполага към конфликти, за това е важно да избягвате активните натоварвания, като щадите психиката и здравето си. Ако представителите на Овен се впечатлят от желанието си за успех и повярват повярват, че биха могли да го постигнат дори и чрез измами, е сигурно че грешат. Надеждата ви за сполка не е фалшива.

Сигурно е, че ако се мобилизирате и действате правомерно, някой ще ви помогне да успеете.

 

ТЕЛЕЦ

Говорете по същество, не се суетете и не парадирайте с нищо, за да не предизвиквате нездрав интерес към себе си. И Телците имат известни проблеми с мобилизацията, които при мнозина се утежняват от противникови удари, целящи дезорганизацията ви. Потенциалът ви за самостоятелна изява е значителен, но въпреки това категоричната препоръка за понеделник е работа по целите в партньорство.

 

БЛИЗНАЦИ

През днешния труден ден е препоръчително да не предприемате инициативи, да не се суетите и да мерите думите си, за да калкулирате по-малко загуби. Много тежък и нервен ден, през който е наложително да действате много внимателно и да не си позволявате нечестност във взаимоотношенията с другите. Достигате до успех ако се опрете на хитростта. Това за момента ви устройва, но победата е Пирова и предвещава много близък разгром.

 

РАК

С усмивка ще печелите симпатии и подкрепа, и ще се възползвате. Изразете радостта си от някого или нещо, което ви обединява. За Раците са характерни добри възможности за сполука през този ден, но за реализацията им е необходимо да се подчините на две предварителни условия. Първото е да сте категорични и да не се раздвоявате, а второто е да се владеете и да не влизате в спорове, особено с администратори.

 

ЛЪВ

Ще бъдете мотивирани и ще работите за постигане на материална стабилизация през днешния ден, но останете бдителни и не се възгордявайте. Понеделник е благоприятен за реализация на лични цели и е печеливш. И при вас необходимостта от повече делова активност е задължителна, защото ситуацията в делови и социален план е твърде нестабилна. Това е особено валидно за различните сфери на бизнеса, където кавгите са неспираеми.

 

ДЕВА 

Мобилизирани и практични, ще постигнете успех в начинанията си през днешния ден. Днес едва ли ще е трудно да постигнете успех в набелязаните сфери , но има по-важен въпрос, върху който следва да съсредоточите вниманието си. Става дума за партньорството – лично и делово,и за взаимоотношенията в обществото. Внимавайте! Ще бъдете атакувани по някакъв начин.

 

ВЕЗНИ

Днес довършете започнатото, без да стигате до физическо изтощение. И при Везните напрежението днес ще е силно, а в деловия сектор ще бъде особено изразително. Освен ярка нервност, причинена от безскрупулни лъжи и подли, но безуспешни опити за дестабилизацията, други негативи не се очертават. Мобилизирайте се! Ще спрете удара с по-силен удар.

 

СКОРПИОН

агрижени за проблемите си може да подцените опасностите на деня и да изразходвате енергията си напразно. При реализирането на финансови цели, уговорени контакти и ангажименти в обществените среди, Скорпионите ще действат успешно. Проблеми ще възникнат от административни служители в работата ви, които ще проявят коварство спрямо вас. Самочувствието на мнозина е силно занижено.

 

СТРЕЛЕЦ

Работете с упорство върху делата си, без да стигате до физическо изтощение, за да улесните бъдещите си изяви и обвързващи ви ангажименти. За успешната ви реализация понеделник не е лош, но за мнозина от знака ще е утежнен поради проблеми свързани с дома или с бизнеса.Материален успех постигате,но няма да е възможно да се срещнете с някого във връзка с уговорка относно поемането на нови делови ангажименти.

 

КОЗИРОГ

Изпълнение на обща задача ще повиши очакванията ви, но е възможно да бъдете подведени. Труден ден за реализация на делови цели, за контакти с хора от близките или по-далечните среди, и сблъсък с проблеми при осъществяване на личните цели. Има напрежение, но при по-добра мобилизация затрудненията са преодолими, защото не са фатални. Такива ще са само за служещите си с лъжи.

 

ВОДОЛЕЙ 

Концентрирани и давайки всичко от себе си, ще се представите според очакванията си в изявите ви през днешния ден. Добрият вариант за Водолеите днес е да изпълнят препоръката – „бъдете по-ниски от тревата, и по-тихи от водата”. Едва ли ще е възможно за преобладаващата част от родените в знака, но знайте, че възникнат ли конфликти, мощта им много бързо ще нарасне, ще излязат от контрол.

 

РИБИ 

Неблагоприятната енергийна характеристика на деня изисква да щадите психиката и здравето си. Характеристиките за Рибите в понеделник са: силен късмет, ярка нервност и недостатъчна емоционална стабилност. Минусите са поправими, стига да не влизате в кавги, които са силно противопоказни за сполуката ви – а и не само за нея, през този ден, явяващ се начало на етап за промени.