Със сигурност днешния ден води към това, всички да се насочат към желание за напредък. Това ще даде сериозна основа за представянето ви, през следващите часове.

Бъдете амбицирани и не се предавайте ако на пътя ви се появят трудности!

 

ОВЕН
Трудности
Въпреки административните спънки ще приключите проекта, по който работите. През днешния ден не се препоръчва активност, прибързаност и суета. Много пречки възникват пред Овните, и въпреки, че разполагате с добри възможности за разгръщане на стратегическата си мощ, събота не може да ви гарантира желан напредък и постижения. Не нарушавайте хармонията с околните.

 

ТЕЛЕЦ
Много нервен ден
За някои от вас денят ще премине в ремонтни дейности по дома. Днес е препоръчително да се занимавате с текущи задачи и довършите започнатото, да говорите само по същество и не взимате отношение по деликатни теми. Силната нервност и невъзможността за овладяването ù, ще изправят Телците пред непреодолими трудности в опитите им да прокарат намеренията си, и да осъществят целите си. 

 

БЛИЗНАЦИ
Спешна реализация на лични цели
Работейки по делата си, ще подготвяте предстоящите си изяви, а среща с подходящите хора ще улесни снабдяването ви с допълнителна информация. Днес не е препоръчително да инициирате срещи и да използвате познанствата си, освен ако това не касае жизнено важни въпроси. Близнаците ще се радват на успешна реализация по въпроси от лично естество. Действия, засягащи предстоящото осъществяване на уговорки с някого за осигуряване на предимство.

 

РАК
Активизирайте се
Щом сте се решили на конкретни стъпки, касаещи бизнеса, професионалната кариера или в личния ви живот – действайте. Живейте по-спокойно и не предприемайте никакви инициативи днес. Хубав ден за успешна реализация на материални цели и за постигане на печалби. Без проява на повишена активност е съмнително, че ще успеете в осъществяването на намеренията си, особено ако разчитате на хитрост, чрез която ще омаете някого да свърши необходимата работа вместо вас.

 

ЛЪВ 
Устремени към стабилизация
Не си позволявайте да повишавате тон, когато това не е нужно. Денят е особен и не предполага голяма активност, за това е добре да осигурите повече спокойствие и време за размисъл, като избягвате физически и умствени натоварвания. През този ден положителните влияния за Лъвовете надделяват, и безусловно събота ще е благополучна. За проблеми може да се говори само във външните контакти. Последите при мнозина ще претърпят промени. 

 

ДЕВА 
Владейте се
Денят ще е динамичен и изпълнен с интересни събития. С повече самоконтрол и умерено физическо натоварване ще преминете по-спокойно през днешния ден. Голяма част от Девите са прекалено енергични, което е много добре от гледна точка на потенциална мощ, но за слабо владеещите нервите си, е опасно, защото възникнат ли противоречия, обстоятелствата бързо ще се наелектризират и ще последват остри сблъсъци с непредсказуем финал.

 

ВЕЗНИ
Владейте качествено нервите
С настроение за почивка и развлечения сте и в тази връзка ще инициирате срещи с хора, близки по дух. Приключете текущите си дела и не предприемайте нищо ново. Доброто самочувствие е характерно днес за Везните, и макар че вътрешното напрежение е повишено  мнозина, събота няма да ви изненада с нещо неприятно, ако владеете нервите. Поддадете ли се на нервност, равновесието ще изчезне, и не е изключено бързо  да последват куп грешки.

 

СКОРПИОН
Много напрегнати
Не прибързвайте с действията си. Изчакайте, проявете търпение и резултатът ще е много по-добър. Използвайте времето си за приключване на служебна задача или професионален проект. Няма конкретни причини за безпокойство поради неотстраними проблеми, но външни фактори вредят на вашата стабилност, и предизвикват доста затруднения във всекидневието. 

 

СТРЕЛЕЦ
Външни затруднения
Изправени сте пред избор и решението ви не търпи отлагане. През днешния ден е възможно срещите и общуването да ви създават известно напрежение. Събота ще предизвика затруднения за активността на Стрелците, които не е лошо да отстраните, ако това не е свързано с някакъв риск – ако обаче съществува такъв, не напирайте с отстраняването на пречките, защото може да последват допълнителни проблеми. 

 

КОЗИРОГ
Поддържайте настойчиво спокойствието си
С повече търпение и толерантност в отношенията ще ви бъде по-лесно да постигнете целите си. Умеете да отстоявате позициите си, за това и днес развитията няма да ви изненадат с нищо. Както и да започне този ден за вас, най-важното е да сте спокойни, за да положите положителното начало на съботата. Ако не успеете, денят ще начене развитието си трудно, а за мнозина и неорганизирано. 

 

ВОДОЛЕЙ
Проблематичен ден
Очаква ви един наситен с динамика и емоции ден. Денят не е подходящ за нови начинания и начало на партньорски проекти, но трябва да завършите незавършеното. Денят не ви лишава от благоприятни моменти, свързани с лични цели, но като цяло събота е лоша и проблематична. Не бива да влизате в спорове, защото няма да достигнете до единодушие. Онова, което би могло да последва, е нарастване на враждебността и яростна конфронтация.

 

РИБИ 
Възникват затруднения
Подхождате изключително внимателно към определен проблем днес и това предполага и добрите резултати, които постигате. Предприемчивите ще открият добри възможности за реализации. Трудности възникват и за Рибите днес. За повечето от зодията са свързани с финанси. Може да се окажете измамени или подведени в очакванията си, което ще вбеси мнозина.