В неделя опитът да се задоволят едновременно романтичните нужди и асертивните / сексуални нужди може да бъде предизвикателство. Бъдете предпазливи да правите импулсни покупки.

Под това влияние има конкуренция, която не трябва да ви затрудни. Тя може да бъде стимулираща и ободряваща.

ОВЕН 
Колебанията ви парализират

            Желанието ви да си починете ще ви отведе на тихо място, където ще се почувствате защитени и спокойни. Опасенията на Овните да не допуснат непоправима грешка при осъществяването на целите си не е точен стил на мислене и сам по себе си е достатъчен, за да ви обърка. Вероятно ще се наложи да употребите повече време за успешната ви работа. Не се колебайте да поемете отговорност!

ТЕЛЕЦ 
Внимавайте!

            Новините днес ще ви вълнуват и ще ви създават емоции. Неблагоприятна ситуация е характерна със здравословни проблеми за едни от Телците, а за други с остри кавги в партньорските среди, които едва ли ще доведат до нещо добро. Възникват поради спорове от материално естество. Действайте много внимателно, за да не се окажете извън играта.

БЛИЗНАЦИ 
Успешни действия

            Изграденото доверие с хората, с които работите и живеете ви задължава да сте отговорни за всичко, което правите. Преобладаващата част от Близнаците подхождат агресивно към реализацията на целите си, но е съмнително че този стил сега ще ви донесе успех. Наложително е да го промените. Концентрирайте се върху въпросите, които днес са с приоритетно значение за работата ви в момента.  

РАК 
Действайте активно

            Занимавате се с приятни неща през днес, поради което едва ли ще изпитате неблагоприятни емоции през този ден. Факторите, които биха могли да предизвикат проблеми са преодолими и ако не влизате в ненужни разправии, неделя ще ви донесе успех. Така ще е и за невъздържаните Раци, но те ще постигнат успеха си с повече затруднения. Късметът ви е доста силен,  но активността е задължителна.

ЛЪВ 
Успешен ден

            Влюбени сте и всичко останало е без значение. Все пак, ако не сте сред щастливо влюбените, не губете надежда. Доста плодотворна, неделя гарантира добра финансова реализация на Лъвовете и преодоляване на проблеми и затруднения от лично естество. В службата е наложително да сте внимателни и да избягвате участието в ситуации, които гарантирано ще предизвикат проблеми.

ДЕВА 
Усложнена ситуация

            Имате нужда от спокойствие и почивка. Особен ден, който ясно подчертава, че наличието на късмет за реализация на намеренията е наистина значително за Девите, но и противостоящата тенденция е подчертана в не по-малка степен. Ситуацията е изключително сложна и не позволява да се достигне до предварителна яснота.

ВЕЗНИ 
Действайте индивидуално

            Прекалената доверчивост днес може да ви изиграе лоша шега. Представителите на Везни ще действат активно по целите си, демонстрирайки изразителна мощ. Ще се сблъскате с проблеми, които ще успеете да отстраните с повече усилия. През този ден трябва да разчитате на собствени възможности, защото действията в съюз са обречени на провал.

СКОРПИОН
Пречки

        Замисляли ли сте се дали държанието ви напоследък е най-доброто, на което сте способни. В лично отношение неделя ще се окаже посредствена за повечето Скорпиони, въпреки че усилията ви не може да се определят като занижени. Противниците ви ще издигат постоянно пречки на пътя ви. Успеете ли своевременно да ги отстраните или преодолеете, ще осъществите целите си.

СТРЕЛЕЦ 
Целта ще бъде осъществена по-късно

            От всяка ситуация има изход, стига да запазим присъствие на духа и да не хабим енергията си напразно. Неделя ще е напрегната в личен план. Възникват пречещи фактори, които ще пресекат пътя ви за реализация, към която сте се устремили. Не е фатално, че сега се получава така, защото не след дълго ще успеете да осъществите намеренията си по въпроса, който в момента ви се изплъзва. 

КОЗИРОГ
Намалена жизненост

            Възможно е днес да се почувствате изнервени, мислейки за прекалено много неща. Мнозина от представителите на Козирог са вяли и отпуснати, което в повечето случаи са дължи на здравословно неразположение. Хубаво е, че ситуацията не е утежнена от допълнителни неудобства. Ще успеете бързо да акумулирате необходимото количество жизнена енергия  и да се възстановите.

ВОДОЛЕЙ 
Късмет

            С добро чувство се отнасяйте към всички, с които ви се налага да общувате днес. Самочувствието на Водолеите не е на необходимото ниво поради проблеми от домашно и лично естество, но въпреки това неделя не може да се определи като лоша и неприятна, защото носи успехи в делови план. Професионалната ви изява се характеризира с голям късмет днес.

РИБИ 
Професионален успех

            Умората ще ви накара да предпочетете топлината на дома пред шума и суетата на вън. Доста хубав ден, поради силният късмет с който разполагат представителите на Риби. Сполуката ви ще е най-изразителна при осъществяване на служебните задачи. Не се ангажирайте с контакти в обществените среди и с пътувания от делови тип, защото не предвещават успешно развитие.