37-годишният Ерол Мехмед е загиналият при жестоката катастрофа, която стана в района на КЦМ късно снощи. Мотористът е живял в асеновградския квартал "Долни воден", а голямата му страст е било именно управляваното от него возило модел "Хонда". 

Припомняме, че инцидентът стана малко преди полунощ, докато мъжът се движел в група с приятелите си. Останалите мотористи не разбрали какво се е случило докато не установили, че Ерол го няма, пише TrafficNews.

Най-вероятно до инцидента се е стигнало, след като мотористът се опитал да изправи возилото на задна гума. По данни на полицията той не е имал необходимата категория, за да кара мотоциклета. Всички охлузвания, които са по асфалтовото покритие са в порядъка на 200-250 метра. Огледите са показали, че моторът се е движил след падането на тялото. Видимо по машината няма материални щети.

Десетки приятели споделиха скръбта си от загубата на Ерол в социалните мрежи. В спомените им той остава добър и отзивчив приятел, а някои отказват да повярват на новината за кончината му. 

Близки на моториста го описаха като внимателен шофьор, който се стараел да избягва рискови ситуации.