10 бона за силикон? Глупости! Ако се разровите по-обстойно в Алиекспрес, може да се сдобиете със силиконови цици за 11.56 лева с доставката. Може и за 8,43 лв,, но... идват без зърна.

Китайците винаги съумяват да изненадват света с артикули, които не можем да си представим, че могат да бъдат изобретени, но пък улесняват голяма част от хората и се превръщат в необходима находка.

Поредната такава хрумка са супер реалистични силиконови гърди, които се нахлузват върху тялото, подобно на тениска. Цените им са доста разнообразни. Започват от 11,56 лева и стигат до 132 долара. 

Е, едва ли голяма част от дамите биха си позволили този "лукс", но реално те са проектирани като подобрители за жени след мастектомия и идеални за травестити, драг куин или просто за забавление. 

Фалшивите гърди са изработени от висококачествен медицински силикон, удобен и приятен за кожата, без мирис, миещ се и с реалистичен допир.

Те са напълнени с дебел копринен памук, който е лек, подходящ за носене на открито или за парти. Те се предлагат в три цвята - много светъл, телесно бежово и капучино, но при необходимост могат да бъдат изработени и в друг, който да пасва на вашата кожа.  

Силиконовите гърди са подходящи за хора с тегло от 55 до 75 кг и височина 155-180 см. 

Ако решите да поръчате нестандартните импланти, ще трябва да измерите обиколката на гръдния си кош, височина, тегло, размер на чашката и обиколката на шията.

Източник: TrafficNews