Руската астроложка Тамара Глоба посочи три знака на зодиака, които ги очаква щастлив период през първите две седмици на ноември 2019 г.

Според експерта един от знаците е Овен. Тяхната активност ще позволи на представителите на този зодиакален знак буквално да „разбута“ всичко. Времето е подходящо за командировки, пътуване с приятели, а също и за прекарване с близки. Всички пътувания ще бъдат белязани от прилив на енергия, жизненост, добро настроение и добри познанства.

Очаква се благоприятен период в началото на ноември 2019 г. и за Раците. Представителите на този зодиакален знак ще претърпят реформа на непосредствената си среда и ревизия на житейските ценности. Времето е подходящо за осъществяване на творчески планове и стартиране на нов бизнес.

Везни в началото на ноември 2019 г. могат да се срещнат с човека, с когото са общували в миналото, но след това по някаква причина са спрели. Тази актуализирана среща ще бъде от решаващо значение за вас и ще помогне за решаването на много проблеми. Този човек може да ви даде много важен съвет или да заеме мястото ви отново за дълго време във вашата съдба.

Превод и редакция: Glas.bg