През януари 2020 г. Телецът ще се превърне в безкомпромисен бизнесмен и ще отдели по-голямата част от времето и усилията си за разработване на големи „многопроходими“ финансови транзакции. Деловият дух ще изчезне от главата му само в един случай - ако партньорът предложи романтично пътуване. Съгласете се, зимният сезон е благоприятен за любовта и пътуванията, а засега нищо особено обещаващо не се вижда на фронта на бизнеса. За да не развалите втория (първи, пети) меден месец с неразположения, обърнете внимание по-отблизо на здравето си: това, което преди това е „отминавало само“, сега може да изисква съвет от специалист.

Първата половина на годината ще бъде богата на приятни бонуси: вашата активна работа в началото на годината ще даде плод под формата на конкретни цифри в банковата ви сметка. Не изпускайте опашката на Птицата на късмета от ръцете си и потърсете къде би било изгодно да инвестирате получените суми. Звездите обещават успех в операциите с недвижими имоти, ремонти, социални дейности. Изобщо няма да остане време за романтика, но не се притеснявайте: това няма да се отрази на семейния живот. По съвпадение партньорът ви също ще се съсредоточи върху нещо, което не засяга делата на сърцето, така че хармонията ще цари в къщата.

През втората половина на Годината на Металния плъх чувството ви за справедливост внезапно ще се обостри, което ще започне да ви тласка към търсенето на истината и праволинейността. Инициативата със сигурност е похвална, но не във всички области на живота. Например в семейството, детската образователна институция или със съседи номерът няма да работи: хората наоколо категорично ще откажат да признаят вашата невинност и ще влязат в конфликт. Така че, като се ограничите до изясняване на взаимоотношенията в работното поле, ще намерите златната среда.

"Вчера беше лято, а днес вали сняг..." През декември подобни мисли ще ви доведат до извода, че всичко наоколо се променя твърде бързо и няма смисъл да наблюдавате всичко. Не се отпускайте! Вашето благополучие през следващата година зависи от способността да намерите и забележите нещо ново, включително да направите полезни контакти.

Любовен хороскоп за Телец за 2020 

Връзката ви през изминалата 2019 година ви отне всичките сили. Ако въпреки всичко сте все още доста привързани към този човек, няма смисъл да търсите някой друг. Ако по някаква причина сте се разделили, тогава сте толкова изтощени от тези минали отношения, че е ви звучи страшно да мислите за това, че можете да обичате някого отново. Най-доброто решение е да не променяте нищо и да давате почивка на чувствата си. Въпреки че от време на време може да пробвате флирт по време на работа, това няма да е много сериозно.

Да се ​​оженят през 2020 г., Телците могат само ако любовта е била открита през изминалата 2019 година. Напълно възможно е - миналата година най-вероятно сте имали вълнуващо романтично познанство и невероятна страст. Тази година всичко ще бъде по-прозаично - ще се напасвате за общ живот, ще свиквате с нови роднини. Може би сте се преместили заради любимия си в друга област, съседен град или дори далечна страна. В този случай ежедневните проблеми и трудности в общуването с хора, които не сте познавали преди, ще представляват известни затруднения.

През 2020 г. Телецът е изключително малко вероятно да има нов романс. Факт е, че сте отдали цялата си сила и жизненост на минали отношения и сега емоционалният ви ресурс е изчерпан. Може би сте твърде подвластен на стара любов и не искате да променяте това, което сте имали, в ново, което ще бъде априори по-лошо от старото. Например, в началото на годината можете случайно да разговаряте с човек, който преди ви е бил скъп и можете да изживеете тези спомени още шест месеца. Най-вероятно ще се опитате да се заемете с някакъв вид домакински и работни дела, за да не си припомняте болезнената и трудна връзка за вас.

Хороскоп за кариера и финанси за 2020 г. за Телец

Финансовата ситуация обещава да бъде стабилна. Очаква се печалба, и то значителна. Разбира се, ще има разходи, но е малко вероятно те да успеят да направят значителна пропаст в бюджета ви. Ще се научите правилно да разпределяте наличните средства и практически да спрете харченето под влияние на внезапен импулс.

В началото на годината, най-вероятно, ще ви се даде възможност да проявите щедрост към приятелите. Направете го с чисто сърце, без да се надявате да получите нещо в замяна. Скъп подарък на любим човек се прави най-добре през последната седмица на януари. Енергията на планетарния аспект ще допринесе за бързото връщане на изразходваните пари.

Със сигурност можете да разчитате на финансова подкрепа от родители и други по-възрастни роднини. Тяхната помощ ще стане особено актуална в края на зимата - началото на пролетта. През този период ще възникнат трудности. Възможно е да има кратко забавяне на заплатата, което обаче ще можете да компенсирате с помощта на членове на семейството.

Звездите не ви съветват да се включвате в хазарт. Въпреки това, през април-май, можете да си позволите да седнете на масата с карти. Печалбата е малко вероятно да бъде голяма, но добавяйки я към вече натрупаната сума, със сигурност ще получите нещо важно и дългоочаквано.

До есента се опитайте да завършите сериозен проект на работното място. Той ще донесе особено голям доход. Когато шефовете започнат да задават въпроси за това как според вас фондът за заплати трябва да бъде разпределен в рамките на работния колектив, не дърпайте одеялото върху вас. Не се притеснявайте, никога няма да бъдете лишени от нищо!

Не трябва да рискувате пари от началото на септември до ноември. Всичко трябва да бъде предварително изчислено и планирано. Откажете се да инвестирате в онези проекти, които са стартирани от хора, които са неорганизирани или нечестни. Като цяло, опитайте се да не се забърквате с тези, които обещават лесни печалби, в противен случай ще останете без нищо. Не се примирявайте с предложение, което ще ви бъде направено в началото на ноември, когато се формира неблагоприятен аспект на планетите. В дните на формирането на този астрологичен аспект е много лесно да станете жертва на умни измамници.

Семеен хороскоп Телец за 2020 година

Годината ще бъде невероятно събитийна в семейния ви живот. Основното нещо е да не допускате проблеми.

Телец от първото десетилетие (дати на раждане 21.04 - 1.05)

Телецът ще се озове във водовъртеж от семейни дела и ще се занимава с ремонти, проблеми на децата, здравето на по-възрастните роднини. Възникващите ситуации ще бъдат доста конфликтни и съветниците ви ще добавят само гориво към огъня. Затова е по-добре да решавате проблемите сами и както сметнете за добре.

Телец от второто десетилетие (дати на раждане 2.05 - 11.05)

Тази година можете да се скарате с роднини за дълго време. Решете проблемите си навреме и укрепете семейните връзки. Можете да изпратите семейството си на вилата или при баба и дядо и да останете да ремонтирате сами. Тогава тапетът в спалнята ви ще бъде това, което харесвате.

Телец от третото десетилетие (дати на раждане 12.05 - 20.05)

И в рутината Телецът ще намери възможност да прояви въображение и нестандартен подход. Експериментирайте, правете изненади, поглезете близките си, знаете толкова добре какво искат. В края на годината дори жененият Телец ще бъде пленен от нова страст. Не рискувайте!

Здравен хороскоп за 2020 на Телец 

Не е необходимо да ставате вегетарианец, просто разнообразете менюто си със здравословни храни.

Първото десетилетие на знака (21.04 - 1.05)

При Телеца стресовите ситуации и напрежението могат да причинят проблеми с нервната и сърдечно-съдовата система. Следвайте диета и почистете тялото си след празниците. Веднъж седмично организирайте ден за гладуване, вкарайте в менюто си риба и диетични меса. Подарете си ваканция, за да видите нови места, да се изкачите на планини, да плувате в морето, да се разхождате в гората - просто се нуждаете от нови преживявания.

Второто десетилетие на знака (2.05 - 11.05)

Дори ако финансите ви са много зле, това не е причина да останете у дома. Пътувайте извън града, прекарвайте активно време, занимавайте се с йога в парка или край реката, плувайте. Продължаващият стрес може да доведе до депресия - общувайте с позитивни хора, правете това, което обичате. Положителното отношение ще помогне да се избегнат много здравословни проблеми.

Третото десетилетие на знака (12.05 - 20.05)

Между сезоните никой не е застрахован от настинки. Закалявайте се, наблегнете на превенцията. Лекувайте се с народни средства, посетете баня или сауна, организирайте сеанси с ароматерапия у дома. За да почувствате прилив на сила, изчистете тялото и въведете в менюто ленено семе, сушени плодове (без захар), топено масло, мед. Ставите и стомашно-чревните проблеми, свързани със заседнал начин на живот, може да ви притесняват. Движете се повече: ходете, карайте колело, запишете се за танци.

Пълен хороскоп за 2020 г. на БЛИЗНАЦИ

Пълен хороскоп за 2020 г. на РАК

Пълен хороскоп за 2020 година на ЛЪВ

Пълен хороскоп за 2020 г. на ДЕВА

Пълен хороскоп за 2020 година на ВЕЗНИ

Пълен хороскоп за 2020 година на СКОРПИОН

Пълен хороскоп за 2020 година на СТРЕЛЕЦ

Пълен хороскоп за 2020 година на КОЗИРОГ

Пълен хороскоп за 2020 година на ВОДОЛЕЙ

Пълен хороскоп за 2020 г. на РИБИ