Ако скъпите Раци можеха да забравят за собствения си статус и репутация, през януари 2020 г. определено щяха да се движат само с бягане. Тъй като в този период енергията им ще блика отвсякъде, след празничния релакс тези промени ще бъдат особено забележими. Представителите на противоположния пол ще оценят вашето „излъчване“, което ще се превърне в допълнителен източник на сила. Не бива обаче да "изпитвате" тялото за сила с излишък от впечатления и комуникация: отказвайте пътувания, особено далечни, и ежедневните партита.

Изразът „нито това, нито онова“ (точно той характеризира нещата през първата половина на годината) със сигурност не вдъхва оптимизъм. Но звездите никога не поставят недвусмислена диагноза - те само намекват. Ваше право е да не разбирате намеците и да възприемате всичко, което се случва, с хумор. Тогава сивото ежедневие ще блести с ярки цветове, сред които блестящите „петна” от успеха в кариерата ще бъдат особено забележими. Възможен допълнителен доход под формата на бонус или скъп подарък. Е, и здравето ви ще ви порадва със стабилност.

От втората половина на Годината на Металния плъх късметът ще започне да ви се усмихва тридесет и две каратова усмивка. Това ползотворно време може да се използва с еднакъв успех както за научна дейност, така и за започване на нови бизнес проекти, както и да се ангажирате със самоусъвършенстване.

В последния месец на годината ще дойде дългоочакваното време за промяна. През декември можете да се преместите на ново място на работа, коренно да промените имиджа си, да започнете ремонти, ентусиазирано да започнете да ходите в спортен клуб и дори да напуснете стария си партньор. Звездите дават карт бланш на всичко, обещават пълна подкрепа и дори гарантират да сложат сламки: ако впоследствие се разочаровате от решението си, ще имате шанс да получите всичко обратно.

Любовен хороскоп за Рак 2020 

Не свиквайте да поемате функцията на героиня, спасител и избавител. Планетите ще ви заредят с енергия и сила и вие ще се радвате да споделите всичко това с любимия човек. Освен това, ако някъде човек изпадне в затруднение, вие не само ще помогнете, но и ще бъдете увлечени от "спасения" не на шега. Психолозите правилно казват: често сме пропити от съчувствие към онези, на които помагаме, в които инвестираме душите си. Дори ако любимият ви човек невинаги е достоен за помощ и грижи, никога няма да го оставите - той няма да се справи сам.

Семейните раци ще увеличат тежестта си в семейството. Въпреки че и преди не сте били засенчвани и сте били в състояние да защитите интересите си. Сега съпругът просто ще се страхува да направи нещо без ваше знание и одобрение. И всичко това поради факта, че звездите ще ви дарят с такава увереност в себе си и силните си страни, че домът ви ще изпълнява само вашите команди. И половинката ви не е изключение. Въпреки това вие ще бъдете много мил и справедлив владетел. И ще управлявате семейния си бюджет просто експертно. Вярно, това ще се случи по-близо до края на годината.

Енергията на годината и планетите ще дадат на самотните Раци ефектен начин да се "покажат". Следователно няма да имате проблеми, за да привлечете вниманието - буквално няма да имат край кавалерите. От ваша страна интересът може да бъде много мимолетен - през 2020 г. не планирате сериозни връзки. Въпреки че, какво да крием - интерес от богат поклонник с удоволствие ще подкрепите. Защо да не опитате? Нещо повече, проблемите с парите за поддържане на статуса и положението в обществото често провокират момичетата да търсят любим човек „от списъка на Forbes“. Съществува обаче предупреждение: за вас лично статутът на милионер няма да е достатъчен - задължително трябва да има симпатия.

Хороскоп за кариера и финанси за 2020 г. за Рака

Производителността през 2020 г. ще бъде висока. Упоритата работа и усещането за изгодни сделки ще ви позволят тази година не само да не се нуждаете от нищо, но дори и да живеете доста нашироко.

През пролетта можете да отворите собствен бизнес, ако желаете. Направете тази стъпка само ако сте 100% готови за независим бизнес.

Първите големи касови постъпления могат да се очакват в края на януари - началото на февруари. Най-вероятно това ще бъдат плащания за извършена работа през изминалата година. Получените суми ще ви зарадват и ще ви накарат да отидете да пазарувате. Не забравяйте да си направите някои подаръци - макар и не много скъпи, но приятни за сърцето. Разумно е да отидете да пазарувате през първата седмица на февруари. Тези дни аспектът на планетите покровителства онези, които лесно се разделят с парите, но не си позволявайте да се "забравите" и да харчите прекалено много.

В началото на март аспектът на планетите ще ви надари с прекомерна щедрост по отношение на любим човек. До средата на април ще започнете да го обливате с подаръци, което ще предизвика първо радост и благодарност, а след това и известно смущение. За да не събудите чувство на неловкост у партньора си, опитайте се да спрете навреме. По-добре е да направите само един подарък, но такъв, който ще донесе истинска радост на сърдечния ви приятел.

От началото на май до последните дни на юни можете лесно да намерите възможност да получавате допълнителен доход. Работата няма да бъде натоварваща, но финансово много успешна. Ще можете да сключите споразумение за най-благоприятните условия през първата седмица на май или първата седмица на юни.

Има смисъл да направите най-голямата покупка за годината от средата на август до края на октомври. Ако е необходимо, можете да вземете заем от доверена банка. Преди да отидете в магазина, помислете внимателно за решението си и не правете случайни избори.

По-добре е да купите подаръци за Нова година през ноември, а не през декември, за да намалите леко разходите. Факт е, че през второто десетилетие на декември вероятно ще ви бъде предложено последно пътуване в чужбина за коледните празници. Съгласете се, обиколката ще бъде много интересна, а цената е доста разумна.

Семеен хороскоп за Рак 2020

В семейството на Раците всичко ще е стабилно, ако партньорът поеме част от грижите върху себе си.

Рак от първото десетилетие (дати на раждане 22.06 - 1.07)

Прекарвайте празниците активно, със семейството си, посещавайте роднини. Тази година ще ви трябва силен тил. За да разрешите всички работни проблеми и да се справите с домакинските дела, обвържете всички членове на семейството с ежедневните проблеми. И се опитайте да се отпуснете и да се разсеете. Просто се нуждаете от релакс!

Рак от второто десетилетие (дати на раждане 2.07 - 11.07)

Обърнете максимално внимание на децата, особено на подрастващите. Вие имате свои проблеми, а те са в преходна възраст. Помогнете на дъщеря си да промени имиджа си и запишете сина си в някакъв спорт. В свободното си време разговарйте с душа и със сърце, споделяйте проблемите си. Планирайте екскурзия до морето или до ски курорт, всички ще се насладят на активната почивка.

Рак на третото десетилетие (дати на раждане 12.07 - 22.07)

В стабилните брачни двойки Раците ще се радват на хармонични отношения, ако отделят време на своята сродна душа и не мислят за романтика встрани - цялата тайна рано или късно ще стане очевидна. За да разнообразите и заздравите взаимоотношенията, си правете срещи, седнете със съпруга си в ресторант и прекарвайте уикенда само заедно, оставяйки децата на бабите и дядовците си. Очаква се младите двойки да имат попълнение и те ще се захванат с удоволствие с радостните приготовления. Раците много обичат децата и с ентусиазъм ще подредят детска стая.

Здравен хороскоп за Раците 2020 г.

Активният начин на живот може да доведе до изтощение, а продължителният стрес може да доведе до срив.

Първото десетилетие на знака (22.06 - 1.07)

Здравето на рака до голяма степен зависи от настроението му. Ако е радостен и щастлив, тогава дори настинките го притесняват много по-малко. В суматохата и стреса не забравяйте за енергийното подхранване и релакс. Вземете ароматни вани, не забравяйте за сауната и витамините.

Второто десетилетие на знака (2.07 - 11.07)

Поддържайте сърцето си - имате нужда от дивгателни натоварвания. Яжте храни, богати на магнезий. Разхождайте се при всякакво време, правете пилатес и йога, запишете се за басейн. Укрепвайте нервната система: вземете курс за масаж, медитирайте, търсете радост в малките неща.

Третото десетилетие на знака (12.07 - 22.07)

Не забравяйте да се запишете при зъболекаря и да се отървете от проблемите. Закалявайте се, грижете се за гърлото си. Направете си витаминен крем от мед, сушени кайсии, стафиди и лимони (в равни количества), за да поддържате имунната система.

Пълен хороскоп за 2020 г. на РИБИ

Пълен хороскоп за 2020 година на ВОДОЛЕЙ

Пълен хороскоп за 2020 година на КОЗИРОГ

Пълен хороскоп за 2020 година на СТРЕЛЕЦ

Пълен хороскоп за 2020 година на СКОРПИОН

Пълен хороскоп за 2020 година на ВЕЗНИ

Пълен хороскоп за 2020 г. на ДЕВА

Пълен хороскоп за 2020 година на ЛЪВ