Началото на новата 2020 г. за Овните ще мине в открития - възможно е да откриете в себе си неочакван талант или не съвсем стандартни желания. Звездите съветват да приемете „находките“ с цялата сериозност: благодарение на тях ще имате шанс да промените коренно живота си, изпълвайки го със свежи удоволствия. През февруари е по-добре да си направите кратка ваканция и да се отпуснете: интроспекцията и внезапните прозрения, случили се миналия месец, изискват много енергия и вие почти сте изчерпали резервите й. Освен това, Плъхът скоро ще отвори възможности за кариерно израстване и самореализация и трябва да можете да ги използвате. Така че тялото и духът трябва да са в добра форма.

През първата половина на годината по-възрастните роднини ще изискват повишено внимание: възможни са разногласия и загуба на взаимно разбиране. Звездите предлагат интересен начин за изграждане на мостове - за привличане на роднини в бизнеса. Съвсем неочаквано „старите хора“ могат да бъдат много полезни, поне по отношение на идеите. Това ще ви позволи да "загасите" възникващ конфликт, а също и да си освободите известно време, за да се занимавате със спорт или творчество.

Втората половина на Годината на Металния плъх ще бъде наситена и трябва да се подготвите за това, като си направите ваканция през юли. В противен случай тайната любов, допълнителният източник на доходи, новото хоби и активните социални дейности, които несъмнено ви очакват през този период, ще доведат до нервно изтощение.

През декември 2020 г. ви очаква калейдоскоп от приятелски срещи и социални събития. Изобилието от нови познанства ще донесе удоволствие и полза - ще получите нови бизнес познати или ще получите благоприятна оферта за работа. Гастрономическите изкушения обаче, без които подобни събития не могат да се справят, могат да ви дойдат в повече. В буквалния смисъл: през втората половина на декември съществува риск да откриете, че любимите ви дънки не ви пасват. Не чакайте 1 януари да промените начина си на живот: прегледайте се точно в момента, когато забележите, че нещо не е наред.

Любовен хороскоп за 2020 г. за Овен

Годината на Металния плъх е изключително успешна за вас в личния живот. Първо, ще имате повече самочувствие, ще почувствате женския си чар, привлекателност и най-накрая можете открито да изразите чувствата си. А това от своя страна ще има благоприятен ефект както върху току-що възникналите отношения, така и върху съществуващите. Съгласете се, хубаво и дори до известна степен полезно е изведнъж да се почувствате като пълноценна господарка на ситуацията, позволете си леко да заповядате на съпруга или любовника си, за да вземете някакво важно решение. Особено когато един мъж е напълно възхитен от вас и новия ви начин на поведение.

Положението на планетите ясно ще покаже на семейния Овен кой е господар на семейството през 2020 г. Разбира се, че сте вие. Въпреки това не крещете за лидерството си от всеки ъгъл. Ще бъде достатъчно, че без съгласуване с вас няма да се проведе нито един семеен бизнес или събитие. На всичкото отгоре, поклонници ще ви се „случат“ няколко пъти през годината. Можете да флиртувате малко - за семейството това не представлява никакъв риск. Напротив, съпругът, който вече е свикнал с вас и е усетил, че нещо е нередно, ще започне да цени половинката си във ваше лице повече.

Любовният хороскоп за 2020 г. обещава, че личният живот на самотния Овен ще се оживи. Ще се появи ново увлечение, поклонник и дори любим човек. Тези отношения ще ви зарадват и освен това ще създадат усещането за непрекъснат празник. Вярно е, че естествената мъдрост на Овена няма да ви позволи да разглеждате тези чувства като нещо непоклатимо, тоест веднъж завинаги... Дори ако до края на годината връзката напълно изчезне, вие пак ще я оцените и ще бъдете благодарни на Вселената за това че тя е била в живота ви и ви е донесла толкова много щастие.

Хороскоп за кариера и финанси за 2020 г. за Овен

През 2020 г. ще харчите парите много внимателно. Но никой няма да може да ви обвини в стиснатост. Поддържайки баланса между икономичност и щедрост, упорит труд и забавна почивка, ще можете да живеете тази година без особени финансови затруднения. Значителна печалба може да се очаква в средата на лятото и в последните дни на есента. През тези периоди не забравяйте да предоставите финансова помощ на по-възрастни роднини.

Времето на големи покупки е втората половина на януари и началото на февруари. Отидете до магазина с ясно определена цел. Не променяйте решенията, дори ако видите нещо по-привлекателно и по-евтино. Най-благоприятните условия за изпълнение на плана ще осигурят звездите на 23 януари.

В началото на пролетта изчакайте изгодни предложения от приятели. Позицията на планетите ще допринесе за успешното бизнес сътрудничество на близки. По-добре е да обсъдите предварително размера на плащането за работата си, за да няма впоследствие досадно недоразумение.

Леки финансови затруднения са вероятни към средата на пролетта. Те ще бъдат свързани с необходимостта от плащане на сметки, разходи за ремонт или актуализиране на домакински уреди. Най-спешната нужда от попълване на бюджета ще почувствате в началото на април. За щастие, звездите не само ще създадат проблем за вас, но и ще ви научат как да се справите с него бързо и безболезнено.

В началото на лятото е препоръчително да давате подаръци на роднини и приятели. Финансовата ситуация през този период обещава да бъде много добра, така че бъдете щедри, особено към онези, които ви помагаха в трудни моменти. В края на юни планетите ще ви кажат как да зарадвате любимия човек. Следвайте призива на сърцето, не щадете пари и втората половина ще ви носи в прегръдките си.

Ако някой ви поиска голям заем в началото на есента, не отказвайте. Просто не забравяйте да обсъдите периода на възстановяване - не по-късно от началото на декември, защото този месец наистина самите вие ще се нуждаете от заетите средства.

Семеен хороскоп на Овен за 2020 г.

Семейните Овни ще имат труден период: ту перфектна хармония, ту практически развод!

Овен от първото десетилетие (дати на раждане 21.03 - 30.03)

В семейството на Овните ще се натрупа недоволство, ще се появи раздразнение, те ще са готови да се разпаднат и да врътнат скандал на човека до себе си. Дръжте емоциите си за себе си, забелязвайте хубавите неща у партньора си, кажете му колко прекрасен е той. Общувайте по-често с децата, организирайте домашни празници, разглеждайте снимки, обадете се на роднини.

Овен от второто десетилетие (дати на раждане 31.03 - 9.04)

Ако има трудности в работата - потърсете подкрепа в семейството, а ако има кавга с любимия човек - решавайте бизнес въпроси. Не пазете негативността в себе си, проявете креативност: рисувайте, плетете, бродирайте. Добре е, ако към вас се присъединят и децата. Можете да изучавате рецепти заедно, да готвите и украсявате ястия, а след това да пиете чай с домашна торта.

Овен от третото десетилетие (дати на раждане 10.04 - 20.04)

Самореализацията е добра, но не трябва да забравяте за домакинството, защото членовете на вашето семейство вече не помнят как изглеждат съпругата и майка им. Общувайте повече, отделете време за съвместни разходки. На почивка се опитайте да отидете до морето - стихията ще ви зареди с енергия, ще имате сили за нови проекти. Приятели или близки роднини може да се нуждаят от вашата помощ, окажете им максимална подкрепа и внимание. В края на годината можете да се поглезите с пътуване или голяма покупка, финансите ви ще го позволяват.

Здравен хороскоп на Овен за 2020 г.

Избягвайте настинки и вирусни заболявания и пийте сокове вместо кафе!

Първо десетилетие на знака (21.03 - 30.03)

През зимата - ски и кънки, през пролетта - бягане и фитнес, през лятото - плуване и покоряване на планински върхове, а през есента - танци, това е вашата минимална програма. Добавете зеленчуци, ядки и семена, суперхрани и чиста вода в менюто и мнозина ще завиждат на вашата енергия и превъзходна фигура.

Второто десетилетие на знака (31.03 - 9.04)

Може да ви удари депресия. Общувайте с позитивни хора, посетете козметолог и вземете курс за лечение на кожата, променете имиджа си - и продължете напред, разкрасете света! И намерете в лудия график време, за да възстановите спокойствието и душевната хармония.

Третото десетилетие на знака (10.04 - 20.04)

Вие сте твърде емоционални и впечатляващи, така че главоболието често ви притеснява. Подкрепете нервната система. Слушайте мека музика, звуците на природата, прилагайте ароматни масла: лавандула, портокал, мента. Вземете вани с морска сол, излезте от града.

Пълен хороскоп за 2020 г. на РИБИ

Пълен хороскоп за 2020 година на ВОДОЛЕЙ

Пълен хороскоп за 2020 година на КОЗИРОГ

Пълен хороскоп за 2020 година на СТРЕЛЕЦ

Пълен хороскоп за 2020 година на СКОРПИОН

Пълен хороскоп за 2020 година на ВЕЗНИ

Пълен хороскоп за 2020 г. на ДЕВА

Пълен хороскоп за 2020 година на ЛЪВ

Пълен хороскоп за 2020 г. на РАК

Пълен хороскоп за 2020 г. на БЛИЗНАЦИ

Пълен хороскоп за 2020 г. на ТЕЛЕЦ