Овен

Годината на Металния плъх е изключително успешна за вас в личния живот. Първо, ще имате повече самочувствие, ще почувствате женския си чар, привлекателност и най-накрая можете открито да изразите чувствата си. А това от своя страна ще има благоприятен ефект както върху току-що възникналите отношения, така и върху съществуващите. Съгласете се, хубаво и дори до известна степен полезно е изведнъж да се почувствате като пълноценна господарка на ситуацията, позволете си леко да заповядате на съпруга или любовника си, за да вземете някакво важно решение. Особено когато един мъж е напълно възхитен от вас и новия ви начин на поведение.

Положението на планетите ясно ще покаже на семейния Овен кой е господар на семейството през 2020 г. Разбира се, че сте вие. Въпреки това не крещете за лидерството си от всеки ъгъл. Ще бъде достатъчно, че без съгласуване с вас няма да се проведе нито един семеен бизнес или събитие. На всичкото отгоре, поклонници ще ви се „случат“ няколко пъти през годината. Можете да флиртувате малко - за семейството това не представлява никакъв риск. Напротив, съпругът, който вече е свикнал с вас и е усетил, че нещо е нередно, ще започне да цени половинката си във ваше лице повече.

Любовният хороскоп за 2020 г. обещава, че личният живот на самотния Овен ще се оживи. Ще се появи ново увлечение, поклонник и дори любим човек. Тези отношения ще ви зарадват и освен това ще създадат усещането за непрекъснат празник. Вярно е, че естествената мъдрост на Овена няма да ви позволи да разглеждате тези чувства като нещо непоклатимо, тоест веднъж завинаги... Дори ако до края на годината връзката напълно изчезне, вие пак ще я оцените и ще бъдете благодарни на Вселената за това че тя е била в живота ви и ви е донесла толкова много щастие.

Телец 

Връзката ви през изминалата 2019 година ви отне всичките сили. Ако въпреки всичко сте все още доста привързани към този човек, няма смисъл да търсите някой друг. Ако по някаква причина сте се разделили, тогава сте толкова изтощени от тези минали отношения, че е ви звучи страшно да мислите за това, че можете да обичате някого отново. Най-доброто решение е да не променяте нищо и да давате почивка на чувствата си. Въпреки че от време на време може да пробвате флирт по време на работа, това няма да е много сериозно.

Да се ​​оженят през 2020 г., Телците могат само ако любовта е била открита през изминалата 2019 година. Напълно възможно е - миналата година най-вероятно сте имали вълнуващо романтично познанство и невероятна страст. Тази година всичко ще бъде по-прозаично - ще се напасвате за общ живот, ще свиквате с нови роднини. Може би сте се преместили заради любимия си в друга област, съседен град или дори далечна страна. В този случай ежедневните проблеми и трудности в общуването с хора, които не сте познавали преди, ще представляват известни затруднения.

През 2020 г. Телецът е изключително малко вероятно да има нов романс. Факт е, че сте отдали цялата си сила и жизненост на минали отношения и сега емоционалният ви ресурс е изчерпан. Може би сте твърде подвластен на стара любов и не искате да променяте това, което сте имали, в ново, което ще бъде априори по-лошо от старото. Например, в началото на годината можете случайно да разговаряте с човек, който преди ви е бил скъп и можете да изживеете тези спомени още шест месеца. Най-вероятно ще се опитате да се заемете с някакъв вид домакински и работни дела, за да не си припомняте болезнената и трудна връзка за вас.

Близнаци 

Тази година е много вероятно да обърнете всичко наопаки в живота и чувствата си. Първо, можете да се увлечете толкова, че ще забравите за целите, плановете си и напълно ще попаднете под влиянието на любим човек. Освен това дори съществуващите стабилни отношения няма да могат да предотвратят това. Готови сте да забравите всичко, за да се предадете на нови чувства и емоции. Също така не е изключен напълно обратният вариант - самият любим да предпочете друг. В този случай ще преживявате и страдате известно време поради несподелени чувства, както и от ревност.

2020 г. е много опасна за семейните Близнаци, техните партньори и за брака като цяло - в такъв водовъртеж на страстите старите връзки едва ли ще оцелеят. Или съпругът ви ще бъде несъвършен - през 2020 г. той може да извърши такива действия, които ще сложат край на отношенията ви. Или вие самите ще опитате да влезете в ролята на Анна Каренина, като се влюбите в мъж, който ви се струва много по-привлекателен, силен, надежден. Така или иначе ще има трудности.

Ако сте в процес на търсене, тогава търсеното щастие не е далеч - любимият вече е близо до вас и наистина иска да се запознаете още по-отблизо. Най-вероятно току-що сте се запознали преди Нова година. Връзките, като у повечето кардинални знаци, ще се развият много бързо. Но е вярно, ако смятате, че сте идеално пригодени един за друг, защо да губите време? Разбира се, в съвместния ви път все още ще има препятствия - може би ще се отрази различното възпитание, идеята как да живеете и пр. Но до края на годината всички тези различия ще се изгладят и ще посрещнете следващата, 2021 Нова година заедно. Може би вече законно женени.

Рак

Не свиквайте да поемате функцията на героиня, спасител и избавител. Планетите ще ви заредят с енергия и сила и вие ще се радвате да споделите всичко това с любимия човек. Освен това, ако някъде човек изпадне в затруднение, вие не само ще помогнете, но и ще бъдете увлечени от "спасения" не на шега. Психолозите правилно казват: често сме пропити от съчувствие към онези, на които помагаме, в които инвестираме душите си. Дори ако любимият ви човек невинаги е достоен за помощ и грижи, никога няма да го оставите - той няма да се справи сам.

Семейните раци ще увеличат тежестта си в семейството. Въпреки че и преди не сте били засенчвани и сте били в състояние да защитите интересите си. Сега съпругът просто ще се страхува да направи нещо без ваше знание и одобрение. И всичко това поради факта, че звездите ще ви дарят с такава увереност в себе си и силните си страни, че домът ви ще изпълнява само вашите команди. И половинката ви не е изключение. Въпреки това вие ще бъдете много мил и справедлив владетел. И ще управлявате семейния си бюджет просто експертно. Вярно, това ще се случи по-близо до края на годината.

Енергията на годината и планетите ще дадат на самотните Раци ефектен начин да се "покажат". Следователно няма да имате проблеми, за да привлечете вниманието - буквално няма да имат край кавалерите. От ваша страна интересът може да бъде много мимолетен - през 2020 г. не планирате сериозни връзки. Въпреки че, какво да крием - интерес от богат поклонник с удоволствие ще подкрепите. Защо да не опитате? Нещо повече, проблемите с парите за поддържане на статуса и положението в обществото често провокират момичетата да търсят любим човек „от списъка на Forbes“. Съществува обаче предупреждение: за вас лично статутът на милионер няма да е достатъчен - задължително трябва да има симпатия.

Лъв

В любовна връзка сте склонни да се задържате на едни и същи брегове. Възможно е обаче едно изключение: ако джентълмен използва ласкателство, може да не успеете да устоите. Факт е, че в предишни години сте се почувствали засегнати от връзката и лишен от вниманието на партньора си, така че ако някой сега признае вашите заслуги, той веднага ще стане ваш най-добър приятел. Но всъщност опасността от изневяра или сериозни нови връзки тази година за Лъвовете клони към нула, така че партньорът ви може да не се тревожи за вас и вашата любов.

За Лъва, който искрено обича съпруга си, дори мисълта за измяна наистина е невъзможна. Тази година ще имате пълно разбирателство със съпруга си и няма да се оглеждате встрани. Трябва да вярвате на съпруга си: той ще се отнася с вас с голямо уважение и никога няма да си позволи дори лек флирт с някой друг. Първо, той ви смята за много по-интересен спътник от всеки друг, и второ, той е абсолютно наясно, че подобни шеги с вас съвсем не са безопасни.

Свободните Лъвове могат да флиртуват с много, но никой няма да докосне сериозно сърцето ви. Вероятно, дълбоко в себе си усещате, че все още не сте срещнали този, единствения. Което обаче няма да ви попречи да се срещнете с онези, които ви се струват особено привлекателни. Най-вероятно това ще са мъже, които знаят как да правят фини и умни комплименти и наистина са достатъчно умни, за да разберат и споделят вашите интереси.

През 2020 г. можете да срещнете любим човек: може би това ще се случи при пътуване. Можете да бъдете обединени от учене, работа или спорт.

Дева

През 2020 г. няма да ви е до любов. Всички ваши мисли ще бъдат заети от кариера, повишение. Ще имате и доста интересни разговори с близки роднини. Ако любимият ви човек не обича родителите ви, ще бъдете много притеснени от това. Но ако романтиката ви стане пречка за служебните ви задължения, вие ще изберете кариерата. И ако за да постигнете целта, трябва да флиртувате малко с човека, от когото се нуждаете - е, в името на бизнеса сте готови да го постигнете. И в същото време подвеждате колегите и феновете си.

За семейните Деви любовните увлечения ще останат през изминалата година. Сега всички сте за стабилност в една връзка. Това не изключва възможността за лесен флирт, особено при пътувания. Но няма да стигнете далеч, тъй като цените партньора си. Трудностите могат да дойдат от родителите - те са много консервативни и не искат да приемат любимия ви човек. Да спорим, убеждаваме или уговаряме, ще бъде безполезно. Ето защо, най-вероятно, ще измислите как да общувате отделно, без да дразните роднините и без да обиждате любимия човек.

Самотните Деви ще търсят само тези, които им подхождат. И критериите за 2020 г. ще бъдат съвсем точни: имате нужда от влиятелен партньор, който ще ви помогне в кариерата ви. Може би чувствате, че столът ви на сегашното работно място вече се клати и ще искате да отидете да "повластвате" на друго място. Лесно можете да намерите мъж, който ще отговори на недвусмислените ви намеци и ще започне да се грижи за вас. Но за колко дълго ще е всичко това?

И колко време ще ви трябва на самите вас да се преструвате, че сте влюбени или сами да се убеждавате в това. Така или иначе Вселената строго наказва Девите за користните интереси в любовта.

Везни

Тази година Везните може да са склонни към експерименти в любовта - както психологически, така и физически. Основното е да намерите човек, с когото бихте могли да реализирате фантазиите си. Но не се колебайте: той със сигурност ще бъде намерен. Може би сега той е сред вашите приятели, познати или колеги. Погледнете по-отблизо обкръжението си - и със сигурност ще намерите подходящ спътник, поне за тази година.

Семейните Везни в любовта и чувствата ги чака пълна стабилност. Не искате нови приключения - доста сте доволни от съпруга си. И ако все още не сте официално женени с него, тогава отношенията ще станат почти семейни. Може би роднините са приемали любимия ви човек с враждебност, но сега ще го приемат веднъж завинаги. Като цяло тази година мненията на близките ще играят важна роля в личния ви живот. Ако сте послушна дъщеря (или любещ син), тогава благодарение на звездите можете да разчитате на пълно разбиране от близки, дори ако партньорът ви е необичаен човек и не се вписва в обичайната им рамка.

Везните, с цялата си лоялност и преданост към един партньор, няма да могат да се откажат тази година да се огледат: току-виж наблизо има някой, който е много по-интересен от сегашното им гадже. И ако сте свободни от всякакви отношения, тогава изобщо няма пречки за това. В търсене на любов и приключения често ще бъдете в компанията на приятели. Можете да смените партньора си два или три пъти тази година, защото сега сте доста несериозни по отношение на чувства. Но за щастие винаги сте доста внимателни в общуването: Везните са много чисти и се страхуват от болести и инфекции.

Скорпион 

Като цяло за любовния живот на Скорпионите годината изглежда доста хармонична. Звездите ще ви дадат радостно очакване: може би ще забременеете или ще решите да имате деца със съпруга си, за което отдавна мечтаете. Така или иначе, ще разсъждавате много по темата за майчинството, и то в много положително оцветени, ярки цветове, дори ако преди това сте били истинско дете. Вашият емоционален фон ще бъде много по-спокоен и умиротворен от миналата година, когато трябваше да похарчите много умствена енергия.

За семейните Скорпиони - тази година трябва да отделяте повече време един на друг. Това важи особено за тези, които са се запознали с любимия човек миналата година. Сега имате труден етап на смилане на знаците, вашите аури и етерни тела активно си взаимодействат помежду си. За да подсилите любовта си, можете да опитате да развиете способността да общувате невербално - например научете се как да завършвате фразите един след друг. Този период е много важен в любовните отношения, изисква спокойствие и тишина. Не намесвайте в личния си живот активни приятели, които ще се борят да ви канят на гости или пътуване.

Повечето свободни Скорпиони ще пристъпят в 2020 г. опустошени. Може би току-що сте завършили една много трудна и болезнена връзка за вас, така че изобщо не ви е до нови романи. На всички опити на представителите на противоположния пол да ви поглезят, ще реагирате толкова остро и негативно, че бързо ще обезкуражавате всички господа да ловуват, дори да ви приближат. Ако обаче някой от бившите ви приятели започне да се грижи за вас - онзи, който не е успял да ви спечели досега - тогава той има шанс да украси самотата ви. Или може би дори да спечели сърцето ви!

Стрелец 

Любовните бури, които ще прелетят над вас през 2020 г., ще бъдат сравними с природно бедствие. И всичко това заради положението на планетите. Ще се почувствате като героиня на роман, която, за да запази щастието си, трябва да бъде находчива и смела. Но като цяло всичко е естествено, ще се промените вие, отношението ви към любовта ще се промени, ще искате нови срещи и впечатления, а до вас ще се появи нов човек - и най-вероятно дори не един, ще имате богат избор.

За семейния Стрелец тази година е повратна точка във вашия брак. Или ще преодолеете всички различия и ще станете по-силни, или, за съжаление, вашите пътеки ще се разминават. Направо си е шанс, че дълго този съюз ви е бил в тежест и сте чакали причина да го напуснете. Или погледнете партньора си с нови очи и ще видите, че не сте на прав път. Не се притеснявайте. Всички промени са към по-добро. Не се вкопчвайте в миналото - вървете напред. И да се разстройвате за предстоящите промени, също не си струва.

За самотните представители на тази зодия тази година е един от малкото периоди, когато ви очаква силна и взаимна любов. Случва се така - запознахме се, погледнахме се в очите един на друг и разбрахме, че това е завинаги. Вярно е, че поради аспектите на планетите, първата среща може да не ви направи щастливи. Може би ще се случи при някакви неясни обстоятелства. Или ще възникнат препятствия между вас и любимия ви, ще се намесят машинациите на завистливи и недоброжелатели. Така или иначе ще почувствате, че сега е във вашата сила да търкаляте планини и имате пълен контрол над ситуацията. До края на годината ще бъдете щастливи, обичани и ще започнете да се подготвяте за сватбата. Важно е да използвате шанса, който съдбата ви дава максимално, не пропускайте уникалната възможност да направите живота си щастлив, както и живота на избраника си.

Козирог

Благодарение на аспектите на планетите, шансовете ви да се сдобиете с богат любовник ще нараснат стотици пъти. Но звездите предупреждават - цялата тази шикозна бляскава красота, излъчвана от вашия джентълмен, може да се окаже, че е тенеке и лъжа. Всъщност той или просто се преструва на богат, за да ви впечатли, или богатството му всъщност не му принадлежи, а е собственост на съпругата или родителите му. И самият той не може свободно да се разпорежда с него.

Семейните Козирози също ще имат финансов проблем на преден план. Има вероятност съпругът ви да има пари, но той няма да може да ги използва напълно - или ще възникнат трудности при влизането в наследствените права, или ще има други планове, които няма да споделя с вас. Във всеки случай обърнете внимание на факта, че напоследък съпругът ви е станал твърде силен, активно купува нещо за себе си и харчи много по-малко за семейството си или се преструва, че няма пари.

Миналата година вие, самотният Козирог, бихте могли да срещнете човек, който да ви е направил силно и трайно впечатление. Спомените за това познанство може по някакъв начин да ви смущават през цялата година. Поради много причини той е недостъпен за вас. Това е или съпруг на приятел, или филмов актьор, или ваш режисьор. Като цяло, непостижима величина за вас. Но вашият оптимизъм и позитивно отношение към живота ще ви помогнат да превърнете минусите на ситуацията в плюсове. Например, ако той е щастливо женен, в този красив пример ще видите, че в живота има идеална връзка и в бъдеще можете да имате точно такава силна взаимна любов. Междувременно слезете от небето на земята, разделете се с мечтите си и потърсете принца си наблизо - поговорете повече със съседите си, организирайте партита с колегите си, разгледайте се по-отблизо.

Водолей 

Като цяло Водолея го очаква спокойна и хармонична година в любовта. Ще станете по-мъдри, ще обърнете повече внимание не на външни фактори, а на вътрешното съдържание на човека, с когото общувате. Това ще ви помогне да избегнете грешки, когато, съблазнени от ефектния външен вид на партньора си, впоследствие откриете, че до вас има празен и ограничен човек.

През 2020 г. семейният ви авторитет ще се засили. Съпругът често ще слуша вашето мнение и дори можете да чуете повече от веднъж или два пъти как гордо разказва на приятелите си за вас - подчертавайки вашите предимства и силни страни. Но такова уважение ви задължава и за много неща - да съответствате на имиджа си, да научите повече и да образовате членовете на вашето семейство. С една дума, да бъдеш морален семеен лидер, не е толкова просто. 

Най-подходящите места за свободния Водолей, който търси половинка през 2020 г., ще бъдат образователни институции, библиотеки и различни курсове. Там можете не само да покажете знанията си, но и да привлечете достоен партньор. Чувствайте се свободни да говорите на публично място - ако ви е възложено да четете доклад на семинар или конференция, облечете най-доброто облекло, не забравяйте за атрактивен грим - и продължете по-смело в битката. Може би на събитието ще присъства точно той - единственият и неповторимият, когото търсите отдавна. И можете да привлечете вниманието му не само със знанията си, но и с отлични външни данни. Връзките, които възникват в резултат на такова познанство, обещават да станат много обещаващи и да доведат до брак. Важно е да не спускате летвата на интелектуалната комуникация.

Риби 

Много Риби вече успяха да намерят своята половинка през 2019 година. Миналата година, разбира се, беше много приятна и вълнуваща по отношение на романтиката. 2020 г. ще постави въпросителна пред влюбените: или създавате семейство, или пътеките ви се разминават. И това ще бъде много съзвучно с вътрешните ви възгледи. Рибите са максималисти - в чувствата също. Ако любим човек се колебае с решение за брак, това ще бъде ясен знак за вас, че той не ви обича и чувствата ви не се оценяват.

Тази година семейната лодка на Риби може да се разбие в бита. За съжаление, годината ще бъде пълна с много досадни фактори, а търпението ви не е безгранично. На първо място, няма да сте доволни от случващото се на работа. Втората причина за недоволството е липсата на помощ от съпруга. И третото е финансовият въпрос. Ситуацията ви не е много стабилна. И ако по-рано вие сте били основният стожер в семейството, сега съпругът просто ще трябва да поеме всичко.

Самотните Риби ще имат какво да правят през 2020 г. в допълнение към личния си живот. Вашите приоритети могат да бъдат подредени по такъв начин, че просто няма да има време за романтика - работите много и активно, нещо се случва постоянно на работа, така че трябва да работите дори и през почивните дни. Единствената възможност по някакъв начин да подредите личния си живот е, ако познанство, превърнало се в любов, се случи точно по време на работа. И това може много добре да се получи. Но утежняващите обстоятелства също са вероятни и доста сериозни. Можете да се увлечете от шефа си или от колегата си на работа. В същото време има много голям шанс любимият ви човек не само да не е свободен, но и да не се раздели със своя другар, който работи в същия офис с вас.