Край! Ако през последните 20 дни сте се чудили дали има по-голям карък от вас, днес можете да си отдъхнете! Защото периодът на ретроградния Меркурий приключи официално и слава богу, той е последният - трети, за тази година! От днес нататък животът ви ще е песен и постепенно всичко ще започне да си идва на мястото...

Вече няма нужда да внимавате какво и пред кого говорите, да премисляте многократно думите си! От днес дори можете да давате обещания и крайни оценки!

И ако до вчера започването на нови проекти и подписването на документи от всякакъв род бяха табу - вече всичко се отпуши! Можете да купувате нови имоти, даже може да сключите брак! А говоренето, писането, въобще общуването няма да е безумно трудно и объркано...

Причината за положителното развитие на събитията е, че планетата Меркурий отново обръща своя ход напред. Постепенно всичко ще започне да си идва на мястото.

Не се изненадвайте, ако точно днес получите дългоочакван отговор на нещо, за което сте изгубили надежда. Други могат да получат прозрение за грешно разчетени думи или послания, и чрез него да стигнат до провеждане на важен разговор с желан ефект.

Астролозите са категорични – тръгне ли Меркурий напред, край на грешките и недоразуменията. От ретроградното движение обаче има полза. Всъщност, изглеждащият като ужасен период ни е помогнал да поправим онова, което сме объркали.

Ако сте отложили срещи или начинания, значи не сте били достатъчно подготвени за тях. Останали сте разочаровани, че сте отложили покупка, но се оказва, че ползата от нея е минимална. Не сте получили работата или очакван пост? Нищо чудно още днес да ви се обадят със страхотно предложение.

Животът продължава!