Овен

Огненият знак недолюбва да си губи времето в отегчителни съблазни. Нищо не възбужда Овена повече от това, предложението да бъде в прав текст. Така че спрямо зодия Овен, бъдете възможно най-ясни и директни, колкото можете, разбира се. Едва ли, ще ги впечатлите с нещо тривиално светско.

Навярно ще спечелите сърцето на Овен, когато чуят откровените ви желания. Овните обичат да им докосват и галят косите им.  Една нежна заигравка с косата ще предизвика тръпки по гръбнака, ще възбуди сетивата и ще ги разгорещи за еротика.

Телец

За да привлечете представителите от зодия Телец, поканете ги на уединен поход в планината или някъде на уютно място. Галете често дланите, дори може да включите плодов масаж. Това определено ще разчувства Телеца до кипяща жажда за секс. Нажежените им устни се пожелаят дори да оближат вашите ръце пропити с плодов сок.

Внимателно се устремете нежно към шията. Леките, нежни целувки в задната част на шията ще подлудят Телеца. Гърлената чакра се управлява от Телец и всяко нежно действие към шията или гърлото ще накара телците да подивеят от страст. И не забравяйте мястото между устните и гърдите.

Близнаци

Най-големите афродизиаци за Близнаците са ароматите, които ги карат да изригнат ненадейно от уханното привличане. Скуката е враг за високото сексуално желание при зодия Близнаци. Накарайте ги да гадаят дори с пръстите на краката си, и те ще ви последват навсякъде. От всички зодиакални ерогенни зони, горната част на тялото е впечатляваща.

Лекото и нежно докосване по тялото с мекотата на перо, определено е изненадващо за тяхната сексуалност. Меркурий издава малка тайна за Близнаци - галенето по рамената, което предизвиква супер чувствителен и екзотично-еротичен бриз.

Рак

Като цяло зодия Рак държи на изключително интимна обстановка, за да консумира свободата на опознаването. Така че, ако желаете да привлечете представител от тази зодия следва да потърсите уютна обстановка, извън множеството погледи. Следва да се вземе под внимание, че самият астрологичен знак отговаря за гърдите, а също така Венера играе основна роля в тази ерогенна зона.

Нежните целувки, леките масажи по гърдите ще възпламенят и най-консервативните сексуално настроени Раци. Тази ерогенна зона е особено забавна, тъй като Раците могат да се възбудят дори и от най-финото внимание към гърдите им, което може да направи вълнението от предстоящото още по-секси.

Лъв

Лъвовете са пословични със своята откритост за сексуалност. Зодиакалният знак Лъв обича да е център на внимание - открито, под прожекторите на отправеното желание за сласт. На пръв поглед недостижими, Лъвовете изгарят от желанието за еротичен флирт. Зодия Лъв не се страхува да се откроява от тълпата, без да открадне цялото внимание, разбира се.

Ерогенната зона на Лъв се корени в гръбначния им стълб. Масажът на гърба, особено по средата, ще накара сърцето на всеки Лъвски представител да затупти от страст и жажда за секс. Освен това добрият еротичен масаж на гърба може да бъде полезен за тялото и да увеличи емоционалната близост.

Дева

Девите са безспорни анализатори, дори и в сексуалната част от живота им. Девата може и да пламти от желание за любовната игра, ала умело се контролира, задържайки юздите на страстта. Не е тайна, че повечето представители обичат да говорят мръсно, да кажат на глас какво искат и след това да го получат като реализирана мечта. Така че нека Девите да планират първата среща.

След това ги оставете да поръчат, каквото пожелаят в леглото. Девата може да се включи дори в най-нежната игра. А играта около торса е особено вълнуваща. Всъщност торсът е скритото ерогенно място за Девите. Целувките и лекото хапане нагоре и надолу по тялото, коремът и линията на талията им, ще развълнуват и най-замонашените Деви.

Везни

Везните обичат словоохотливостта. Добри слушатели и безспирни разказвачи. Психологическите задачки са идеалната свалка за тях и ако сте потенциалните ухажори избягвайте да им говорите на тривиални теми. Представете вашите грандиозни идеи и Везните ще ви възнаградят щедро. След като вече сте получили входен билет за „рая“ не забравяйте, че повечето Везни си падат по лекото пляскане в леглото на определени места.

Задните им части са мястото за удоволствие на Везните, тъй като Луната управлява и таза - дупето. Везните обичат да ги поглаждат внимателно или да бъдат удряни нежно с любовна ласка. Не се учудвайте, ако изявят желание за някакъв вид нестандартен секс.

Скорпион

Скорпионът е „най-сексуалният“ знак от зодиака, както и най-изявен със сексуално - „мръсно“ подсъзнание. За да съблазните Скорпиона, потопете се в непознатото и рискувайте. Използвайте нежни каишки, панделки от дантела и прочие, за да им осигурите така желаният фетиш. И не на последно място вашият съблазнителен поглед.

Лекото докосване и дразнене по цялото тяло може да изпрати Скорпион в дълбочина на интензивна възбуда. Страстен по природа, цялото тяло е тяхната ерогенна зона. Затова се възползвайте от тази тяхна обилност за сласт.

Стрелец

Стрелецът долюбва най-вече  пътуванията и мистериозните места. Ала не забравяйте, че повечето от представителите обичат властта. За да привлечете Стрелеца, трябва да бъдете ясни в това какво искате - без значение колко е рисковано. Ерогенната мишена на Стрелците са бедрата им.

Масажите по бедрата, ханша и горната част на краката подбуждат към най-мощната страст. Също така не забравяйте да отидете малко по на юг, отправяйки се към желаната от вас сексуална дестинация, за да увеличите максимално удоволствието.

Козирог

Козирозите са най-лоялните от зодиакалните знаци, но не всички представители са отворени за постоянен флирт. Те са по-развълнувани от невидимото и сдържаността, отколкото излагането на еротичните си желания на показ. За да ангажирате вниманието на Козирог, следва да се поинтересувате от бельото, това определено ги влече сексуално. Преди да се опитате да ги прелъстите, начертайте всяка целувка и всяко докосване.

Има още какво да изследвате, дори лекото докосване до бедрото, може да подлуди Козирога. Повечето представители обичат силата на връзката чрез допир. Затова прокарайте пръсти нагоре по крака на партньорите си или ги целунете, когато краката на партньора са над раменете ви. Направете всичко необходимо, за да задоволите желанието им.

Водолей

Обърнати към нещо необичайно, Водолеите обичат да опитат нови неща и са съблазнени от дивото, странното и фетишистичното. Като например „Гола йога“ - защо не? Представителите на Водолей, обичат да останат сексуално приземени в основата на тялото си: прасците и глезените си.

Лекото ухапване или целуване по глезените ще нажежи Водолея, особено по време на полов акт. Ако и двамата сте настроени към подобен фетиш, опитайте да завържете глезените на половинката си Водолей с белезници от меки панделки или да ги гъделичкате по прасците. Това може да ги накара да станат още по-диви, отколкото бихте очаквали.

Риби

Този знак се включва чрез интензивно-романтично свързване. Опитайте да прочетете поезия на глас в леглото, споделете нещо тайно прошепнато в ухото им. Пропуснете малките разговори с Риби и преминете направо в споделяне на големи мечти на първа среща. Рибите изненадващо се възбуждат от докосвания по краката им. Хубавият и изискан масаж на краката ще накара Рибите да плуват бързо с наслада и удоволствие, тъй като ще се чувстват спокойни и центрирани - сексуално настроени. Правете каквото почувствате, че е правилно за вас.

Ерогенните зони на тази зодия са шията, зоните зад ушите, ханша и бедрата. Повечето представители на Риби изпитват гъдел или нежелание да бъдат докосвани по гърдите. Внимателно поднасяйте сексуалните си намерения, сондирайте мнение преди да се впуснете към обладаването. Рибите сами ще поемат инициативата и ще станат много по-страстни, отколкото бихте очаквали. И не забравяйте, че винаги може да научите нещо ново в еротиката от зодия Риби.

Подготвил и подбрал за забавление - Красимир Куртев, езотеричен анализатор.