Козирог

На пръв поглед отвън връзката ви през април ще изглежда идеална. Въпреки това, дълбоко в себе си, вие ще смятате, че връзката ви не е толкова изпълнена, колкото искате да бъде. Копнеете за нещо, което партньорът ви изглежда няма да може да ви го предостави. Ако сте несемейни, чувството ви на безсилие изглежда ще нараства. Не се отказвайте да се от надеждата си. Продължете да търсите вашия специален човек. В крайна сметка ще намерите този човек, именно през април месец.

Ще бъде разумно да се подготвите за големи промени на работното място или във вашия бизнес. Някои лица, ангажирани с вашата инвестиция, могат да променят своите финансови стратегии. С напредването на този месец финансовото ви състояние може да започне да се подобрява, но това може да изисква големи решения от ваша страна. Изглежда, че това е месеца за реализирането на стратегически планове, които могат да подобрят вашето финансово състояние.

Водолей

Очертават се не малко, макар и леки проблеми между вас и партньора ви през този месец. Единият от вас би могъл да обвини другия в липса на обич. Има вероятност да прекарвате повече от времето си в компанията на приятелите и семейството си, а не на значимите си хора. Въпреки това, един от вас вероятно ще направи ход, за да възстанови връзката си преди края на месеца. За самотните април  месец може да ви срещне с някой, който би могъл да ви развълнува.

Ще се наложи да контролирате разходите си, в противен случай ще почувствате финансовата обремененост. Освен това през април ще трябва да избягвате да поемането на непремерени рискове. Има вероятност от възникването на неочаквани разходи, които могат да повлияят на бюджета ви. Към края на месеца може да се наложи предварително да планирате финансовата си стратегия за изпълнение на всичките си цели.

Риби

Страстта между вас и вашия партньор вероятно ще се засили през този месец. Близките ви може да ви критикуват за неудачно проявяване на емоции, но това едва ли ще ви попречи да се насладите на чувството, което носи любовта. Ако не сте семейни, вероятно някой ще разкрие романтичните си чувства към вас. Може да очаквате вълнуващи априлски дни на откритие.

Що се отнася до финансите, този месец ще бъде златен. Може изведнъж да се натъкнете на увеличение на приходите си, което ще ви позволи да харчите за желанията си, а не само за покупки от първа необходимост. Бихте могли да използвате „излишните“ пари, за да укрепите спестяванията си или да изчистите дълговете си. През този месец ви предстои да вземете някои важни решения за извеждане на вашият бизнес на още по-предни позиции.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.