Какво ги чака? Месец юни за Везни, Скорпион и Стрелец

Какво ги чака? Месец юни за Везни, Скорпион и Стрелец

Везни

Новобрачните двойки вероятно ще се радват на голяма романтика през юни месец. За разлика от тях тези, които са семейни от няколко години, могат да бъдат изправени пред кризисни ситуации, като например изневяра. Бързото прекратяване на извънбрачната афера и може да поправи щетите с искане и даване на прошка. Самотните да очакват нови любовни завоевания.

Увеличаването на ангажиментите може да ви накара да харчите повече от обикновеното през този месец. Възможно е да се изкушите  харчейки пари за несериозни вещи. Също така и да загубите пари по време на пътуване. Има вероятност да понесете големи разходи, свързани с близки до вас хора. Препоръчително е да бъдете много внимателни при боравенето с вашите финанси през този месец от годината.

Скорпион

Любовните двойки могат да бъдат свидетели и не само на едни ароматни отношения през юни. Семейните ще трябва да поддържат добрият тон, за да подхранват брачния си живот, тъй като дори едно временното „отсъствие“ може да посади семето на недоверие, което пък ще доведе до разпад. За самотните - юни е период, който напътства да  намерите най-доброто време, за да изповядате своите чувства пред човека, който сте набелязали.

Финансовите печалби и стабилността може да не са лесни за достигане през този месец. Навярно ще ви останат оскъдни ресурси. В същото време може да видите увеличение на разходите за по-големи сметки за плащане. Възможно е да бъдете принудени да похарчите пари за неща свързани с вашите деца. Има вероятност да заемате пари от приятели или да кандидатствате за кредит.

Стрелец

Влюбените двойки ще се сблъскат с пречки в любовния си живот, още през първата половина на този месец. Има вероятност за възникването на недоразумения, поради нелепи постове или съобщения на лични в социалните мрежи. Работният натиск в офиса може да заглуши частично романтичните отношения. За самотните юни не е месецът, през който могат да очакват пробив в търсенето на романтичен партньор.

Има вероятност да получите свежи източници на доходи през този месец. Това ще ви позволи да увеличите спестяванията си, като по този начин си осигурите финансова стабилност и сигурност. Може да получите шанс да закупите нов дом за семейството си. Вашите бъдещи планове сякаш ще се оформят много за радост и удоволствие на вашето семейство.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.

Напишете коментар
captcha

Виж още

Овен Венера може да ви срещне с някой много привлекателен човек, който да
Овен През този ден ще усетите, че никой не би могъл да пречупи вашата
Овен Многото дребни неприятности, с които се сблъсквате, така или иначе
Овен Бъдете внимателни, тъй като има вероятност партньорът ви да бъде
Овен Днес може да осъзнаете, че е време за промяна в любовния ви живот и
Овен Изпълнени с положителна енергия, изглежда, че усилията ви са се