Представителите на различните зодиакални знаци усещат влюбването по различен начин. Какво е общото при всяка една зодия ще научите, малко по-надолу. Прочетете за начина, по който вашата зодия усеща "пеперудите в стомаха", и разберете и с вас ли е така.

ОВЕН

За Овена любовта е като горски пожар. Ако този зодиакален знак е готов на приключенски подвизи в името на обекта на чувствата си, значи желанието му за истински взаимоотношения са налице. Във връзките Овните са грижовни и пламенни любовници и със сигурност не са от тези, които чакат ответната страна да направи първата крачка. Те знаят какво искат, действат и го постигат.

ТЕЛЕЦ

За Телеца пък любовта е тест за проверка на чувствата. Те имат нужда от време, за да потвърдят пред себе си увлечението си по новия човек в живота им. Предпазливи са, но са способни на компромиси в името на това връзката да потръгне по мед и масло. Хубавото при тази земна зодия е, че трудно нещо би ги извадило извън обичайната им хармония и баланс, така че любовните искри с тях със сигурност ще бъдат незабравими.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците от друга страна е ясно, че са общителни и гъвкави във взаимоотношенията си. Влюбването в представител на тази зодия ще е придружено с изненади и вълнения и едно е ясно - никога няма да се чувствате отегчени.

РАК

Четвъртата поред зодия, Рак, е дълбоко свързана с дома и семейния уют - затова той ще ви дари с топлината, която винаги ви е липсвала в любовните емоции. Отдаден, грижовен и всеотдаен - такива са Раците във взаимоотношенията си с човека, пленил сърцето им.

ЛЪВ

За Лъвовете пък важи само едно правило, свързано с любовта: тя е всепоглъщаща. За тази зодия е характерно, че обича да е център на вниманието, но щом става дума за обич, нещата стоят по следния начин: Лъвът е напълно погълнат от еуфорията си по своята тръпка. Той мисли постоянно за нея, дори когато не са заедно.

ДЕВА

Ако има зодия, за която сравнението за пърхащите в стомаха пеперуди да е най-вярно, то това са Девите. Във влюбването те са плахи, но чувствата им са повече от искрени и отдадени. Трудно се решават на първа крачка към обекта на любовта си, но обичта им е силна и устойчива във времето, споделя edna.bg.

ВЕЗНИ

При Везните пък влюбването се отразява разконцентриращо. Те като умели балансьори между красотата, хармонията и добротата, потънат ли в чувствата си, сякаш са "извън изправност". Любовта при тях се характеризира с мили малки нежни жестове, разбира се, обмислени перфектно предварително.

СКОРПИОН

Скорпионите пък са първенци в любовта, която не познава граници и разбива стени... Имат ли чувства, те са смели, всеотдайни, а емоциите им са много дълбоки. Дори е възможно на моменти да проявяват собственическо надмощие над любимите си хора.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са страстни, оптимистични и ентусиазирани в любовта. Когато са влюбени и чувствата им са споделени, те са щастливи и това ги вдъхновява да вървят напред. Тази зодия е най-продуктивна, целеустремена и мотивирана именно когато е успешна на любовния фронт.

КОЗИРОГ

Козирозите пък са твърди и отговорни, дори и в любовните си взаимоотношения. Те влагат цялата си силна и енергия за това връзката им да върви добре. Обичат с идеята, че ще бъде завинаги. Няма да е лъжа, ако кажем, че за тях любовта е една безкрайна мисия, която се стараят да изпълняват прецизно и успешно.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите искат да спасят света, а понякога в желанието си да бъдат полезни, забравят за собствените си чувства. Обикновено представителите на тази зодия се влюбват, когато най-малко очакват. В любовта са гъвкави и напълно замаяни от новите си усещания. За тях връзката е като нов непознат танц, който изучават заедно с половинката си.

РИБИ

Рибите пък са безнадеждно предани в любовта. Когато са влюбени, са безкрайно отдадени на любимия си, винаги мислят повече за него отколкото за себе си. Големи мечтатели са, но освен това за изобретателни що се отнася до това да зарадват половинката си неочаквано.