Козирог

Вашата самоувереност и положително отношение вероятно ще впечатлят хора в живота ви, които могат да ви помогнат да успеете в кариерата си. Този месец подходящ период от време да обърнете специално внимание на семейството си. Може да осъзнаете, че в семейството ви отдавна липсва вашето присъствие и обич. Вашият романтичен партньор може също да се нуждае от малко поглеждане. Юли може да се окаже финансово силен период за вас. Промяната в кариерата е много вероятна, която ще доведе до сериозни и впечатляващи резултати на работното място.

Водолей

Този месец ще имате много щастливи моменти в компанията на вашите приятели и семейство. Това ще ви даде страхотни възможности да покажете своята любов и обич към хората, които са най-важни за вас. Юли е подходящ месец за закупуване на бижута за себе си или като подарък за вашия специален човек. Ако харчите ненужно, бюджетът ви може да излезе извън контрол през този месец.

Риби

Време е да спечелите повече пари и да намерите повече радост в живота. Има вероятност да бъдете обсипани с любов и внимание от партньора си. По-късно през месеца обаче може да се изкушите да се включите в спор, който може да доведе до конфликт с близък човек. Можете да избегнете това, като освободите гнева и безсилието си чрез упражнения, спорт или прекарване на романтични моменти с любимия. Въпреки яркото слънце на работният небосклон ще има частични гръмотевични бури.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.