Овен

Не обичате да разпитвате твърде много партньора си за лични неща, но астралната конфигурация днес може да ви накара да сте по-мнителни, ако забележите пукнати във връзката ви. Не прикривайте проблемите.

Днес, ще работите много бързо и ще преминете упорито през всички ангажименти, но се замислете дали имате ясна и конкретна цел. Не действайте на посоки, а се насочете към конкретно нещо.

Има вероятност да сте настроени песимистично относно финансите през този ден. Опитайте да си вдъхнете доверие и ще се убедите, че сте на прав път във финансово отношение.

Телец

Вниманието ви днес най-вероятно ще бъде насочено към даден проблем, който ви тревожи. Вместо да се преструвате, че всичко в любовния ви живот е наред, по-добре поговорете открито с партньора ви. Информирайте го за всичко, което ви дразни и отблъсква.

Излизате от една трудна за вас фаза в кариерата, така че позволете на новите неща да станат част от ежедневните ви ангажименти. Научете се да работите с нови машини, програми и технически средства, тъй като работата ви ще го изисква.

Денят е благоприятен за дългосрочни договори. За да приведете финансовите си планове и проекти в някакъв ред за постигането на добър оборот, трябва да проявите по-голямо внимание и усърдие.

Близнаци

Днес ще ви стане ясно, че да се изгради една сериозна и здрава връзка, ще е нужно доста време, докато опознаете партньора си и до последната подробност. Говорете открито за това, което чувствате без никакви притеснения.

Днес, ще имате възможността да упражните голяма власт сред колектива, в който работите, но трябва да сте много справедливи. Коригирайте някои допуснати грешки, без да повишавате тон и да се карате с другите.

Независимо дали купувате или продавате, цената ще е удовлетворяваща за вас. Възползвайте се от благоприятното разположение на планетите и направете тази инвестиция или продажба още днес.

Рак

Днешната планетарна конфигурация може да ви направи по-интровертни и самокритични. Вероятно, ще се притеснявате твърде много за настоящата си връзка, без основателна причина. Ако върнете лентата назад, ще разберете, че се ядосвате за незначителни неща.

Още от сутринта се възползвайте от възможността да дадете съветите си за това кое е добре и кое – не за фирмата, в която работите. Колегите ви ще приемат съветите ви, така че смело изложете всичко, което имате да кажете.

Изглежда ще си мислите, че преминавате през труден период. Вероятно, ще искате да направите някои много желани покупки, но ще разполагате с ограничен бюджет.

Лъв

Вероятно, днес твърде много ще фантазирате за романтични пътувания и приказна връзка. Истината е, че ако не се заемете с конкретни действия, мечтите ви няма да се превърнат в реалност. Всичко е във вашите ръце.

Днес, може да се чувствате доста неспокойни, тъй като вървите по тънък лед и сте застрашени от допускане на много грешки. Успокойте психиката си, за да може да си изпълнявате задълженията си. В края на деня, нещата ще са значително по-добре и работата ви ще потръгне.

Възможно е да си направите подробни планове за подобряване на бизнеса ви или за стартирането на нов финансов проект. Това със сигурност ще доведе до добри резултати, но въпреки това останете по-земни.

Дева

За тези от вас, които са самотни, денят ще е подходящ за организиране на първа среща. Ще направите добро впечатление на събеседника си и със сигурност ще има следващи срещи, за ви опознае по-добре.

Още от сутринта ще сте много търсени от колеги, които знаят, че могат да разчитат на вас. Обикновено на никой не отказвате помощ и съдействие, но помислете и за себе си. Ако нямате общ бизнес с някой, който иска помощ от вас, то по-добре не си губете времето.

Ще имате желание да се втурнете да разрешавате всички финансови въпроси. Меркурий обаче е на друго мнение, парите буквално ще се изплъзват като вода през пръстите ви и няма да може да контролирате разходите си.

Везни

Днес, може да се състои истинска битка между разумът ви и гласът на сърцето ви. Разумът ви ще ви направлява да вървите по определен път и да следвате плановете си, но в крайна сметка гласът на сърцето ви ще надделее.

Ако сутринта се движите по инерция на работното ви място, то следобед вече ще може да летите и най-накрая да постигнете това, което отдавна искате. Очаква ви един ползотворен ден.

Основните ви разходи днес ще са забавления и прекарване на приятни моменти със семейството ви. Направете щастливи хората, които обичате без значение от цената на вечерята ви или на дадена играчка за детето ви.

Скорпион

Ако днес твърде много се обяснявате и давате наставления на партньора си, вероятно няма да бъде чути. Това само би подразнило партньора ви и би го накарало да се отдалечи от вас. Съвместните ви планове може да пропаднат.

Налага се да сте доста дисциплинирани и организирани, за да се справите с всичките си проекти. Не се отклонявайте от графика си и следвайте стриктно плана си за деня. Колкото по-стриктни сте, толкова повече неща ще успеете да свършите.

Може би, всички шансове за просперитет ще долетят във финансовата ви сфера. Планетите са подредени във ваша полза и ще възнаградят вашата финансова стратегия и упорит труд.

Стрелец

Романтиката днес ще се крие основно в думите, които използвате към партньора ви, освен в чувствата, които изпитвате. Бъдете съпричастни към интересите на половинката си и нещата, които го вълнуват и определено ще го впечатлите.

Простете и забравете за лошите сцени с колегите ви. Дръжте се като дете – безгрижно и весело. Усмихвайте се повече като заобикаляте проблемите и конфликтните точки.

Едва ли, ще изпитате притеснения във финансово отношение. Нещо повече, има вероятност за допълнителни парични източници, които ще стабилизират финансовия ви статус.

Козирог

Вероятно, днес ще имате какво да кажете относно дадено събитие или постъпка на партньора ви, но може би няма да се чувствате готови да говорите за това. Ако връзката ви преминава през труден период, тогава най-вероятно ще се оттеглите на тихо място и ще чакате половинката ви да ви потърси.

Вероятно, днес ще се чувствате доста некомфортно - като в капан. Може би, ще ви накарат да вършите неща, които не са ви особено приятни, но няма да има начин да откажете.

Трудно ще удовлетворите желанията на всички членове на семейството ви, тъй като не разполагате с неизчерпаеми финансови ресурси.  

Водолей

Днешното влияние на планетарните енергии може да ви накара да се усъмните в чувствата си към партньора ви, тъй като разумът ще надделява и ще сте фокусирани повече над материалните неща. Трудно е да се справите с този конфликт между ума и сърцето, така че си начертайте план за действие.

Твърде много новости ще има при вас в работата ви и това може да забави значително скоростта, с която работите. Не се притеснявайте от забавеното темпо, все пак ще ви трябва време да научите и приложите всичко ново.

Непредвидените разходи, вероятно ще свият доста бюджета ви и ще трябва да забравите за безгрижното и безразборно харчене. Ако имате кредит, високите вноски ще ви се отразят доста, но ще ви направят по-дисциплинирани спрямо финансите.

Риби

Вечерта ви може да не върви изцяло по план, но в никакъв случай няма да е скучна. Интелектуалните ви предпочитания ще ви отведат към страстно обсъждане на някои въпроси. Ако и двамата имате еднакви идеали и убеждения, всичко ще си дойде на мястото.

Вероятно, днес ще се наложи да поемете някои рискове на работното ви място, за да просперирате и да вървите напред. Не се примирявайте с обстоятелствата и търсете нови идеи, който може да интегрирате в работата си.

Днес, ще имате вдъхновение за пазаруване и вероятно ще поискате да обновите визията си с нещо ново. Не бъдете консервативни и заложете на нещо по-различно, нестандартно и разчупено.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.