Овен

Необвързаните, днес може да почувстват някой от близкото им обкръжение особено близък. Интуицията ще ви помогне да разберете, че имате доста допирни точки с този човек и има много неща, които ви свързват. Вероятно, ще почувствате топлината, която ви е липсвала до момента.

Поставете си малки цели днес и не се хвърляйтев дълбоките води, преди да сте приключи с предишните си задачи. Късметът не е на ваша страна и ако скочите в безумието най-вероятно няма да постигнете нищо.

Телец

Днес,любимият ви човек ще бъде доста приключенски настроен. Очаквайте да ви заведат на непознато за вас място, което ще бъде специална изненада. Може би, ще откриете много нови неща, които да правите заедно и интереси, които споделяте.

Опитайте се да не се пристрастявате в търсенето на късмет. Всяко заиграване с този фактор, води до опасна зависимост. Така че има вероятност да се привържете към късмета несъзнателно и няма да имате възможност да се измъкнете от тази „дрога“.

Близнаци

Вероятно, някои от вас ще искат да прекарат деня си на самотно и тихо място с любимия си човек, а други ще са настроени за купонr по заведенията с общи приятели. Атмосферата ще бъде приятна и романтична, независимо по какъв начин сте избрали да прекарате деня си.

Късметът и щастието идват и си отиват, не се притеснявайте за този ден. Вятърът на Фортуната ще духа във вашата посока. Следователно, се подгответе подобаващо за една среща с късмета и щастието. Дерзайте в начинанията си - ще бъде за добро, съветват ви звездите.

Рак

Топлина, близост и любов ще се усещат днес в уютния ви дом. Насладете се максимално на този почивен ден, като си осигурите пълен релакс в компанията на вашата половинка. Говорете с партньора си за това как се чувствате и споделяйте открито, всичко което сте пропуснали да кажете на човека до вас, поради забързаното ви ежедневие.

Казват, че ако ви сърби дясната ръка е на късмет. Не вярвайте в подобни суеверия, това може да се окаже една коварна пързалка, която така ще ви подхлъзне, че няма накъде повече. Разчитайте на уменията си и най-вече на своята интуиция през този ден.

Лъв

Конфигурацията на планетите през този ден, ще ви предостави възможност да изчистите всякакви пречки и недоразумения в отношенията ви с любимия ви човек. Отървете се от всичко негативно, за да сте сигурни, че няма да се разрази някоя буря, която да навреди на връзката ви. Бъдете максимално честни и открити.

Твърде е вероятно късметлийската ви серия да бъде прекъсната днес. Може би, ще се надявате скрито, че късметът може отново да ви споходи.Най-добре не хранете празни надежди за това,защото късметът едва ли ще бъде на ваша страна през този ден. Дошло е време да се справите и без него.

Дева

Партньорът ви днес може да демонстрира много страст и силни чувства. Ще ви покаже, че сте радостта и смисъла на живота му. Планетарната конфигурация днес показва, че имате шанс да направите връзката си още по здрава и силна, ако направите някои промени, които касаят бъдещето ви.

Бъдете така добри, да не оставяте всичко в ръцете на съдбата. Имайте повече увереност в самите себе си. Ще имате възможността да авторизирате този ден и да оформите набелязаните си желания, това е правилният избор.

Везни

Планетарната конфигурация през този ден, ще даде възможност на самотните да започнат нова връзка, а на семейните да заздравят и укрепят отношенията си. Този ден може да се окаже начало на нещо прекрасно и романтично, което ви предстои.

Опитайте се да изолирате онези мисли, които ви карат да се отпуснете, разчитайки единствено на късмета си. Навярно, Фортуната ще ви подмине днес, съобразявайки се с ниските нива на всеки ваш шанс. Вероятно, това е по-добрата и безопасна опция, отколкото да се борите с вятърните мелници и впоследствие да съжалявате за болните си химери.

Скорпион

Днес, може да срещнете човек, който силно ще ви впечатли на някои доста необичайни места - в болницаили аптека. Ще усетите как погледите ви се пресичат, докато чакате на опашка и определено ще се усеща привличане помежду ви. Оставете се на течението да ви води.

Опитайте се да помогнете на онези, които се нуждаят от вашата помощ. Много е вероятно, техните благодарствени слова, да се превърнат в благословии и да се окажат ползотворни за вас, носейки ви много късмет.

Стрелец

В случай, че имате да казвате нещо важно на партньора си, тогава го заявете ясно и категорично без много увъртане. Силата и увереността ви ще накарат човека до вас да ви обикне още повече. Бъде директни, прями и откровени през този ден, за да си гарантирате, че денят ви ще бъде успешен.

Може да останете изненадани от факта, че късметът днес дори ще ви е в излишък. Приемете този безплатен бонус, с който звездите ще ви дарят. И, ако искате да бъдете още по щастливи, дарете шепа радост на някой близък човек, това определено ще ви извиси днес.

Козирог

Денят ще е благоприятен да поканите ваши приятели у дома ви на гости, в компанията на които се чувствате свободно и приятно. Бъдете максимално естествени, фалшивата скромност няма да бъде приета добре. Като цяло се очертава ден, в които да се заредите с положителни емоции и настроение.

Едва ли, ще бъде разумно да заложите на прибързаните решения, особено днес. Шансовете ви за успех са големи и е препоръчително да планирате вашите задачи във всяка една област без излишни емоции, ако искате да постигнете желания успех.

Водолей

Планетарният аспект днес показва, че имате всички шансове да стоплите отношенията с партньора ви. Постарайте се да забавлявате половинката си и да повдигнете настроението ѝ. В никакъв случай не се връщайте назад, не говорете за неща от миналото ви и стари конфликти, тъй като това може да ви навлече само неприятности.

Бъдете изключително внимателни, когато се сприятелявате с хора, с които желаете да изградите много добри взаимоотношения. Възможно е да усетите, че нещо нередно се носи във въздуха, а това може да има лоши последствия. Късметът ще се появи частично през деня, важното е да го уловите навреме.

Риби

Чудесен ден за романтичните връзки. Дори да сте имали някои дребни спорове, днес планетарната конфигурация вещае страст и любов при двойките. Скъсайте с рутината и отидете на ново място, където да си прекарате деня повече от прекрасно.

Може да дишате спокойно, защото късметът ще ви бъде най-добрият приятел през този ден. Както знаете, във всяко едно приятелство възникват спорни моменти,затова не се увличайте много в намеренията си. Ценете своят приятел - Късметът и ще се чувствате много добре.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.