Овен

Двойките най-накрая ще намерят начин да общуват, без да спорят. Вероятно разрешаването на някои малки ежедневни проблеми е улеснило този процес на осъзнаване.

Отдалечете се от големите планове днес. Усамотете се и  размишлявайте върху тях. Днешните часова са идеални за извършване на духовни промени и концентрация.

Телец

Днес ще има някои много успокояващи моменти, в които най-накрая ще се почувствате спокойни и които ще ви позволят да правите по-нататъшни планове за бъдещето. Това положително отношение ще зарадва много хората около вас.

Не се срамувайте от прекъсването на определени връзки от живота си, особено ако те добавят повече проблеми, отколкото си заслужават. Започнете да прекарвате повече време с хора, които ви изпълват с положителна енергия.

Близнаци

Тези от вас, които са необвързани и са си отпочинали от последната връзка, ще имат възможност да отворят сърцето си за нова любов. Благоприятен ден за влюбените и семейните двойки.

Трябва да общувате със себеподобни, такива люде с които може да си партнирате дори и мисловно. Космическата енергия днес е отлична за намиране на съмишленици. Бизнес запознанствата ще бъдат като изстрел от адреналин за вас.

Рак

Днес ще има много положителни възможности и за двама ви, което ще гарантира, че и двамата сте в състояние на вътрешно благополучие. Най-вероятно ще намерите обичайния си баланс и спокойствие.

Създаването на красива и спокойна среда ще бъде от първостепенно значение днес. Това включва поддържането на спокойна атмосфера във вашия духовен дом, което ще рече, че лошото поведение няма да бъде толерирано.

Лъв

Навярно сте допуснали много грешки, но това не означава, че сте се загубили. Денят ще ви помогне да се примирите с най-дълбоките си чувства, за да разберете какво наистина искате.

Следете отблизо разходите си днес. Меркурий хвърля  ретрограден поглед върху вашия дом на парите. Всъщност това може да бъде благоприятна ситуация, тъй като бизнес сделките от миналото могат да бъдат реанимирани.

Дева

Двойките ще се опитат да дадат по-пълен смисъл на връзката си, опитвайки се да говорят за бъдещето или за проекти, които до вчера са били мисия невъзможна. Това ще даде тласък и на двама ви.

Топлите взаимоотношения ще бъдат гледани под микроскоп, докато Венера гравитира във вашия партньорски сектор. Това важи както за  романтичните съюзи, така и за бизнес съюзите. Днес можете да закърпите нещата и да ги направите още по-силни.

Везни

Брачните двойки ще имат известна несигурност, особено ако партньорът трябва да вземе решения без да се консултира с вас. Потърсете, къде се крие отговорът.

Ако трябва да обсъдите приятелски или финансови проблеми с някого, направете го днес. Отличният аспект на Меркурий ще ви помогне да стигнете и до сърцевината на нещата.

Скорпион

Има вероятност да направите неволни грешки днес. Винаги има начин да се възстановят нещата, когато има желание за прошка от страна на партньора. Въпреки това, едва ли ще нарушите наруши дадените обещания.

Днес звездите ще действат от ваше име, опитвайки се да дърпат нещата по ваш начин. Понякога изглежда, че трябва да се борите за всичко, което получавате. И все пак не всичко трябва да бъде само битки до финала. Добър е денят за вас.

Стрелец

Необвързаните ще предпочетат да имат кратки, но интензивни връзки, вместо да се занимават с нещо по-сериозно. Вероятно нелепите и горчиви отзвуци от миналото ще си кажат тежката и сурова дума днес.

Този ден ще бъде малко по-спокоен за вас от останалите единадесет зодиакални знака. Това е така, защото Сатурн ще разкрие и най-скритата си загадъчна част от вашата астрологична диаграма.

Козирог

Семейните двойки ще се опитат да бъдат малко по-постоянни във волята си за укрепване на отношенията, ала повечето от тях едва ли ще успеят. Думите няма да са достатъчни, ще трябва да докажете и с факти какво чувствате.

Кой си ти всъщност? Това е въпросът, който Юпитер ви поставя. Ще имате възможност да преосмислите някои неща през този ден. Обърнете внимание на това, което си заслужава и може да промени живота ви.

Водолей

Възможно е да изпитате затруднения при обмена на противоречиви мнения, тъй като ще се страхувате от конфронтация и възражения от страна на съпружеския партньор.

Дълбоките емоции ще започнат да излизат на повърхността, Не се опитвайте да спрете звездният поток,  освобождаването на стари драми и негативи е от съществено значение за вашия растеж. Меркурий може да ви бъде съюзник днес.

Риби

Двойките ще се сблъскат с някои известни проблеми във връзката си днес. Може би ще усетят кои са необходимите промени, които трябва да бъдат приложени, за да избегнат конфликтите и да продължат напред.

Не бъдете припрени днес. Както гласи древната мъдрост - „Рим не е бил построен за един ден“. Без значение колко силно искате нещата да се променят или приключат, те може да отнемат повече време, отколкото бихте искали. Въоръжете се със спокойствие днес.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.