Овен

Партньорът ви днес може да ви подразни и да ви предизвика по някакъв начин, но не избухвайте и се отдръпнете за малко насаме, докато нещата се поуспокоят. Не реагирайте остро на момента, а си поемете дълбоко въздух и бройте до 10.

Ще се радвате на добър поток на пари днес, въпреки че най-вероятно ще си почивате. Можете да се насладите на всичко, което си пожелаете, стига да не разхищавате твърде много средства.

Весели и дружелюбни преживявания с Телец и Дева. Може да изпитате някаква ревност с представителите на зодия Риби или обратното.

Телец

Звездите днес ще ви изпратят прекрасно настроение, близост с любимия ви човек и прекрасни моменти като в сън. Прекарайте деня с половинката си и я обгърнете с много любов и внимание.

Вероятно, ще се поблазните да изкарате допълнителни средства, макар и само с няколко часа работа от вкъщи, предложенията ще са неустоими и високо платени. Сега е моментът да се възползвате от тази възможност.

Добри взаимоотношения с Лъв и Скорпион. Ако сте имали някакви премеждия с тях можете да сключите примирие. Изключителни трудности с Водолей.

Близнаци

Споделянето с любимия ви човек ще е ключово днес. Излейте душата си и проведете искрен разговор с половинката си. Разкрийте романтичната си страна и изненадайте партньора си днес.

Може би, ще ви е трудно да се откъснете изцяло от работата си и периодично ще отговаряте на телефонни обаждания и имейли, макар и почивайки си. Парите няма да имат огромно значение за вас днес, а по-скоро това, на което ще държите ще е свободното ви време.

Всичко ще бъде наред с представителите от зодия Телец и Стрелец. Помислете преди да отговорите утвърдително на зодия Козирог.

Рак

Не си мислете, че щом вие сте искрени и полагате усилия да съхраните връзката си, и партньорът ви ще направи същото. Поговорете си за очакванията, които има всеки един от вас, за да не останете разочаровани.

Астралната активност ще е във ваша полза днес що се отнася до пари. Ще имате възможността да поставите началото на сбъдването на вашите мечти, стига да сте достатъчно дейни и да се придържате към дългосрочните ви финансови планове.

Никакви неприятности с Близнаци и Козирог. Внимание - не спорете със зодия Стрелец!

Лъв

Знаете как да привлечете вниманието на партньора си и мисълта ви днес ще е заета с това какъв жест да направите към любимия ви човек. Оригинални идеи няма да ви липсват, така че бъдете креативни и действайте смело.

Предоставя ви се прекрасна възможност за започване на нов бизнес. Помислете в тази посока, както и какво може да правите в свободното си време, което може да ви носи допълнителни приходи.

Изключително добри взаимоотношения с Рак и Водолей. За сметка на това силни напрежения със Скорпион.

Дева

Вероятно, днес ще се наложи да обсъдите някои финансови въпроси с половинката ви. Бъдете деликатни и нека не изглежда, че държите сметка на партньора си къде е изхарчил пари от общия ви бюджет.

Днес, ще се чувствате заредени с енергия от това, че най-после сте приключили със служебните ангажименти и може да си починете пълноценно. Не са изключени леки притеснения относно кариерата ви, които бързо ще отминат, щом получите положителна обратна връзка от работодателят си.

Чудесна кореспонденция с Близнаци и добри отношения с други представители от зодия Дева. Не давайте съгласието си прибързано със зодия Везни.

Везни

Не очаквайте кой знае какво раздвижване на връзката ви, ако не положите усилия, не поднесете цветя, не поканите половинката си за танц или не направите малък жест на внимание към любимия ви човек. Не губете време и направете нещо вълнуващо.

Мислите ви днес ще са насочени към това как да съберете достатъчно средства за развитието на бизнес идеята, която имате. Ще бъдете подкрепени със заеми от близки хора, анонимни дарения от частни лица и дарителски кампании.

Много добри моменти с Риби и Рак. Очертават се сериозни сблъсъци със зодия Телец.

Скорпион

Не позволявайте стресът от работата ви да се пренесе и в личния ви живот. Съхранете връзката си и игнорирайте всички проблеми и тревоги, като си осигурите достатъчно време за приятни изживявания и забавления с половинката ви.

Много е вероятно да имате малки финансови проблеми, поради ваше отсъствие от работа или на партньора ви в последните дни, поради здравословни причини. Бъдете търпеливи и не поставяйте твърде високи изисквания към партньора си.

Щастливи мигове с Овен и Водолей. Проявете съмнения спрямо казаните думи и обещания от зодия Рак - имайте си едно на ум!

Стрелец

Вашият чар ще привлече силно партньорът ви днес. Звездите ще ви подкрепят във всяко едно ваше начинание и желание. Имате късмет днес.

Днес, ще харчите пари за щастието на семейството и близките ви. Празничното ви настроение ще ви направи много щедри днес. Забавлението ще е на първо място, но се уверете, че имате и малко спестени пари.

Всеки агресивен опит от страна на зодия Овен ще бъде осуетен и пронизващ от ваша страна. Ще се чувствате добре в компанията на Близнаци, но повече зле в компанията на Везни.

Козирог

Помолете любимия ви човек да ви разкаже повече за себе си и за миналото си. Винаги има какво ново да научите един за друг и да укрепите връзката си. Предразположете половинката си към споделяне.

Дори да разполагате с добра сума като допълнително възнаграждение, не е изключено да имате малки спорове с половинката си свързани с това в какво да вложите финансите си, и какво трябва да купите задължително за новогодишната нощ.

Ще бъде много полезно да се допитате до представителите от зодия Везни и Стрелец, относно разрешаването на проблемите. Избягвайте по възможност всякакъв вид споделяне с Козирог.

Водолей

Задълбочаването на духовната ви връзка с вашия партньор, ще бъде по-важно от всякога и всичко материално ще остане на втори план. Имате шанс да издигнете връзката си на ново ниво и да се обвържете сериозно.

Днес, ще кипите от енергия и вероятно ще бъдете помолени да свършите нещо допълнително, което ще направи много добро впечатление на шефа ви и ще бъдете щедро възнаградени. Не отказвайте да свършите малка услуга днес.

Възможни интимни взаимоотношения с Козирог и Риби. В никакъв случай не спорете с Дева.

Риби

Най-вероятно днес партньорът ви ще ви изненада като ви подготви закуска и се погрижи за всичките ви съвместни занимания днес. Просто релаксирайте и се наслаждавайте на прекрасния ден.

Ако до сега сте се ограничавали и сами сте си налагали лимит на това какво ви е позволено и колко да харчите, то днес може да се отпуснете и да се възнаградите с нещо, което желаете да притежавате от много дълго време. Позволете си този лукс, определено го заслужавате.

Очакват ви чудесни моменти и красиви емоции с Рак и Дева. За сметка на това гръм и мълнии, градоносни облаци със зодия Телец.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.