Овен

Днес, ще имате възможността и двамата с партньора ви да се забавлявате, благодарение на добрата енергия и химия помежду ви. Всички неприятности, които до скоро сте имали, ще останат в миналото.

Положете усилия да си осигурите всичко необходимо, което да защити здравето ви като богата на витамини и минерали храна, хранителни добавки и лекарства. Насочете финансите си в тази посока за по-добро здраве.

Телец

Вероятно, ще се разбирате толкова добре с партньора си в този ден, че дори ще може да му четете мислите. Интуитивно ще се разбирате, чрез езика на тялото, дори без да говорите много.

Задава се финансова криза за вас, но не бива да изпадате в паника и да спирате да работите, за да не се задълбочат нещата още повече. Не бива да вините лошата карма за паричните ви проблеми, тъй като сами знаете, че сте превишили лимита си с ненужни покупки и то не веднъж.

Близнаци

Опитайте се да комуникирате повече с половинката си днес, тъй като молбите и желанията ви най-вероятно ще бъдат удовлетворени. Звездите ще са на ваша страна, така че да получите положителни отговори от любимият ви човек.

Мислите ви днес ще са насочени към това как да си осигурите сигурно бъдеще, без да се лишавате от нещата, които ви доставят удоволствие. С повече дисциплина и постоянство ще постигнете целта си, а именно да имате стабилен финансов запас в случай на по-трудни дни.

Рак

Колкото и да не ви се иска да говорите за проблеми с партньора ви, ще се наложи да обсъдите някои важни въпроси свързани с пари. Бъдете настоятелни и накарайте партньора си да ви изслуша преди да излезе от вкъщи.

Селектирайте внимателно хората, на които споделяте финансовите си проблеми, тъй като не всички ще ви съдействат и помогнат като ви дадат пари на заем. Насочете се към роднина, от когото не сте искали заеми скоро.

Лъв

Днес, вероятно ще сте в чудесно настроение с прилив на много положителна енергия, която ще разпръсквате около себе си. Използвайте този благоприятен период да се погрижите за укрепването и устойчивостта на връзката ви.

Прегледайте внимателно всичките си консумативи и най-необходими хранителни продукти, с които разполагате и попълнете липсващите такива. Като цяло, бюджетът ви ще е по-граничен тези дни, така че всички луксозни стоки ще трябва да отпаднат от списъка ви за пазаруване.

Дева

Може би, днес ще имате желание да опитате нещо ново като изживяване, но внимавайте да не нараните чувствата на партньора ви. Направете така, че половинката ви да се почувства част от процеса, за да не се чувства длъжна да се съгласи с вас по задължение.

Най-вероятно финансовото ви положение ще е по-затруднено днес, но ще трябва да се примирите с фактите. Навярно, няма да поискате финансова помощ от близки и познати, колкото и да ви е трудно, а ще стиснете зъби, и ще се справите сами.

Везни

Ако нямате планове да присъствате на някакво социално събитие или събиране с приятели, то може заедно с партньора ви да си приготвите вечеря и да изгледате един хубав филм в уюта на дома ви. Дайте воля на спонтанните си емоции.

Вероятно, днес ще сте доста потиснати и тъжни и това може да ви подтикне да похарчите доста пари, за да се утешите. Не правете тази грешка да се подавате на емоциите си, тъй като тези пари ще са ви нужни по-късно за много по-ценни неща.

Скорпион

Днес, партньорът ви може да поиска да го вземете от работното му място, за да свършите някакъв неочакван ангажимент. Уверете се, че имате пълна батерия на телефона и бъдете в готовност за бързо излизане.

Знаете, че може да си прекарате добре в компанията на семейството ви без да харчите почти никакви пари. Впрегнете цялата си фантазия и спретнете нещо страхотно, което да повдигне духа на близките ви.

Стрелец

Намирате се в чудесен период да изведете връзката си на ново по-високо ниво и отношенията ви да станат далеч по-сериозни. Интензивността на чувствата помежду ви ще е много по-осезаема, което е предпоставка за неочаквани предложения.

Въпреки че денят е работен, добра идея ще бъде да излезете някъде с половинката ви – разходка, кино или театър, изборът ще бъде ваш. Определено ще имате нужда от тази глътка въздух, без значение колко пари ще похарчите.

Козирог

Ако нещо ви притеснява във връзката ви, то не чакайте най-подходящият момент, а още днес седнете да поговорите с партньора ви. Вероятно, ще разберете неща, които половинката ви не е знаела как да ви поднесе и всичко ще ви се изясни, относно случващото помежду ви напоследък.

Вероятно, днес ще станете неволни слушатели на финансовите проблеми на ваши приятели и колеги. Може би, ще се замислите за мерките, които да предприемете, за да не се изпадате в подобни кризисни ситуации. Определено, ще има какво да си вземете като съвети от всичко чуто.

Водолей

Вероятно, за вас ще е мистерия как да решите личните си проблеми, с които ежедневно се сблъсквате. Просто трябва да се захванете с разрешаването им и да не се отказвате по средата, а да изведете нещата до край, каквото и да ви струва. Ще се изненадате, колко са прости нещата и колко малко се изисква от вас.

Ограничете разходите и харчете парите си само за най-необходимите неща за семейството ви, като не забравяте да заделяте дори малки суми за спестяванията ви. Много скоро ще сте по-стабилни във финансово отношение.

Риби

Важно е да запазите спокойствие, дори партньорът ви да се заяжда с вас по някакъв начин. Ако отговорите на нападките, нещата могат да ескалират, така че си спестете излишни проблеми. Замълчете си, докато стане ясно, че е станало недоразумение, което е разстроило партньора ви.

Вероятно, средствата с които ще разполагате днес ще са доста оскъдни и ще трябва да преминете на икономичен режим. Ограничете излизанията и ползвайте нещата, които вече имате.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.