Овен

Задава се меланхоличен ден. Вероятно, ще изпитвате носталгия към старите си приятели или семейството си. Споделете горчилката си с някой скъп за вас приятел и не задържайте чувствата си. Може би, утре ще почувствате по-добре, ала днес е редно да изживеете спомените си докрай.

Денят може да се окаже твърде натоварен за вас. В началото на работния ден  може да се чувствате потиснати без стимул за работа, но с течение на часовете - работата ви ще потръгне. Не се плашете, ако се почувствате претоварени и не можете да се справите с всичко, няма нужда да изпадате в паника.

Днес, ще се наложи да работите усилено за финансовия си прогрес, но по свой собствен метод и без никакви притеснения. Възможно е да бъдете объркани, относно закупуването на недвижим имот или превозно средство.

Телец

Днес, ще изразите цялата си сладост и ще завладеете партньора си с дълбоки и страстни думи. Вероятно, ще бъдете разочаровани от реакцията му, но не се притеснявайте от това. Човекът, който е до вас, ви обича и ще покаже чувствата си. Ще видите, че ще ви изненада изключително приятно.

Очертава се неблагоприятен ден в сектор работа. Няма смисъл да губите цялата си жизненост за безполезни дейности, по-скоро се опитайте да съберете сили и самообладание, когато ще се наложи да се сблъскате с неочаквано събитие, което би могло да ви извади от равновесие. Навярно, ще успеете да се справите с много упоритост и решителност.

Денят е много благоприятен, ако сте решили да направите разпродажба на някоя ваша собственост, дрехи, стари мебели и прочие такива. Вероятността да получите добра цена за тях е голяма. Това ще ви даде възможност да реализирате добри финансови печалби.

Близнаци

Някой, когото обичате дълбоко, днес може да ви направи неочаквана изненада. Това ще бъде жест, който ще ви накара да разберете, какво е това истинско щастие. Не е нужно да правите нищо в замяна, просто разголете чувствата си, така ще декларирате, че една любов струва повече от хиляда подаръци.

Срещите, дискусиите или презентациите ще заемат по-голямата част от работния ви ден. Въвеждането на малки промени на работното ви място, ще бъде вашият основен приоритет. Навярно, ще избегнете пренебрегването на основните си отговорности.

Този ден се очертава да печелите с минимални усилия, а също така да инвестирате безпроблемно. Денят е изключително благоприятен за преговори, подписване на договори и сделки. Ако работите на база комисионни, това ще бъде един от най-добрите ви дни за получаване на много добра комисионна.

Рак

Изглежда, днес е подходящият момент за любов. Вероятно, след няколко провалени срещи и шепа неуспешни партньори е време да започнете да изграждате нещо важно - нова връзка. Може би, ще се почувствате несигурни, но е време да се хвърлите през глава в едно такова романтично начинание.

Вероятно, днес неочакваните събития биха могли да създадат забавяне във вашия работен график. Този факт неизбежно ще ви постави в криза. Опитайте се да бъдете по-гъвкави, да не се вживявате за всяка пречка, сякаш е непреодолима. Насрочете за утре това, което не можете да направите днес.

Вероятно, ще преминете през доста трънливи пътища във финансов план. Бъдете готови да се сблъскате със силата на конкурентите, затова дръжте очите си отворени на четири, ако искате да удържите финансовият фронт през този ден.

Лъв

Странен и абсолютно непредсказуем ден за вас, самотните. Ще направите поредица от неочаквани срещи. Навярно, в някои от тях ще привлечете чаровен и много интересен човек към себе си. Ще трябва да сте наясно, какво означава началото на една сериозна връзка. В противен случай, ще се окаже, че живеете в паралелна реалност.

Ще бъде абсолютно безполезно, ако продължите да търсите оправдания за притесненията си за предстоящият работен ден. С това си поведение рискувате да компрометирате всичко, което сте постигнали досега.

С настоящото звездно подравняване най-вероятно ще ви бъде лесно да се справите с финансовите въпроси. Въпреки това, бъдете предпазливи от евентуално изтичане на информация. Каквото и да се случи, победителите никога не ги съдят.

Дева

В случай, че сте самотни, днес е времето да направите първата стъпка за откриването на сродната ви душа. Вероятно, това е точният момент да тръгнете по романтичната пътека. Бъдете смели и целенасочени. Всичко ще бъде наред и тази вечер може би ще имате повод за празнуване.

Изглежда ви е била възложена нова задача за опозиционна стратегия на работното място. Опитайте се да доловите работната атмосфера, ако витае напрежение, не се опитвайте да я прокарате, измислете си нещо за извинение и отложете този ангажимент за утре.

Най-вероятно, няма да имате време да мислите за пари, тъй като работата ви ще бъде изведена на преден план. Звездите ви дават знак да се фокусирате върху работните си ангажименти, а парите ще дойдат от само себе си.

Везни

Любовта навярно ще витае във въздуха днес. В живота ви ще се случи нещо изключително, революция дори, но преломът ще дойде към средата на този ден. Поканете човека, с когото сте се запознали скоро и излезте заедно. Не се срамувайте, ако пеперуди запърхат в корема ви.

Ще трябва да си придадете малко лекота в работата си през този ден. Посветете работните часове в отговорностите, които ви чакат. Отдайте на желанията си дължимото им разстояние, за да не смесят с работата.

Вашият ежедневен бюджет се нуждае от определени промени, ако искате да намалите своите разходи. Възможностите да спечелите пари, без да вложите труд са почти нулеви, така че не разчитайте на късмета си днес. На работното място нещата не изглеждат „кристални“. Очертават се някои неясноти в процеса на вземане на решения.

Скорпион

Днес, вероятно ще имате проблем със стеснителността и това може да се окаже съдбоносно за една романтична среща. Опитайте се да не съсипете всичко, защото потенциалният ви бъдещ партньор наистина би могъл да бъде точният човек за вас.

Очертава се рисков работен ден. Бъдете много внимателни и не дърпайте общата черга към себе си особено, ако все още нямате ясни работни идеи. Рискът всъщност е, че ще се озовете в небрано лозе и това определено може да повлияе негативно за бъдещето на заеманата от вас позиция.

Въпреки, че денят не изглежда много зле по финансовите въпроси, има опасност да похарчите повече пари от необходимото. Трябва да задържите всичките си инвестиционни планове, тъй като по всяка вероятност, днес няма да работят във ваша полза.

Стрелец

От известно време силното чувство на любов ви завладява и излизането от него, става все по-трудно. Не се противопоставяйте на това усещане, което имате към определен човек. Нека нещата се развиват бавно и без принуда, защото тази любов вероятно ще бъде взаимна. Връзката може да се окаже трайна и безценна.

Очаква ви забързан ден, изпълнен с обрати. Едно е сигурно, че и днес няма да скучаете. Ще почувствате, че сте на влакче в увеселителен парк, ала ще се окаже, че всъщност вие сте основната мотриса, теглейки цяла влакова композиция. При това ще имате право само на една спирка днес.

Въпреки, че разходите могат да се окажат доста големи, едва ли ще останете твърде загрижени, тъй като повечето от вас имат достатъчно спестявания за екстремни финансови ситуации. В случай, че нямате такива, ще се наложи да вървите по ръба на бръснача - без да се впускате във финансови авантюри.

Козирог

След няколко дни на нетърпимост и влошено настроение, днес подновен ентусиазъм ще ви съпътства през целия ден. Вероятно, просто ще помислите, колко е безполезно да се оставите, увличайки се по тъгата, че може да настъпи раздяла. Този ден ще ви помогне да се върнете към живота, че всъщност сте обичани.

Вероятно, ще бъдете склони към безпокойство за първият работен ден от седмицата. Ще се наложи да се концентрирате върху една цел, докато не я постигнете.  Работете с повече решителност и страст, останалото ще дойде от само себе си.

Вероятно, ще се опитате да избегнете задълбочените мисли по личните въпроси. Това, вероятно ще стане през втората половина от деня, тъй като през първата половина, вашите търговски инстинкти ще бъдат отчасти действащи, но не и напълно активни.

Водолей

Ако не сте сигурни в чувствата си, не декларирайте обичта си пред човека, с когото сте във връзка от известно време. Опитайте се да откриете баланса в емоциите си и го съхранете, за да не съсипвате този на другите. Овладейте се и не бъдете импулсивни.

Денят ще бъде много интензивен, желание за работа няма да липсва, ала и препятствията няма да са малко. Възможно е над колективният екип да надвиснат черни облаци, гледайте да не се окажете между тях.

Благодарение на неочакван доход, най-накрая ще можете да въздъхнете с облекчение. Организирайте добре парите си, без излишен ентусиазъм, преди всичко обмислете внимателно в какво да инвестирате.

Риби

След като сте изпълнили работните си ангажименти, организирайте романтична вечер за вас и вашия партньор. Ще бъде добре, ако поднасяте приятна изненада от време на време на половинката си, запазвайки пламъка на страстта. Ако сте несемейни, може да имате много приятна среща тази вечер. Прекарайте една безгрижна вечер.

Този ден може да се окаже твърде напрегнат за вас. Началото на работния ден ще върви трудно, но следобед работата ви ще тръгне по вода. Ще успеете да се справите с всичко планирано, така че не се притеснявайте излишно.

Навярно, е настъпило време за закупуване на нови неща за дома ви или пребоядисване на стените. Не е задължително да имате на разположение голям бюджет. Инвестирайте във вашите творчески идеи, посветени на рециклирането, декорацията и естетическият ви усет. С малко пари ще промените много.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.