Овен

Изключително благоприятен и романтичен ден ви очаква в сектора любов. Някой от вашите близки приятели може да изрази романтични чувства към вас и навярно ще останете приятно изненадани.

Риолитът е кристал, който ще разширява вашите възприятия и ще ви помогне да видите нещата в нова светлина. Работата с риолит ще ви съдейства, да се почувствате по-оптимистични и вдъхновени днес.

Телец

Не забравяйте да отделите време, за да говорите с половинката си за нещата, с които не сте наясно, за да избегнете ненужните недоразумения.

Синият кианит е естествен камък, който лекува и балансира всичките седем основни чакри на тялото. Поставете парче син кианит в близост до първа чакра, и докато вдишвате дълбоко, това ще помогне на енергийните центрове да разцъфнат благодатно.

Близнаци

Днес е най-доброто време за любов, романтика, прочувственост и обич. Ако вече сте във връзка, можете да използвате това време, за да задълбочите любовта си един към друг.

Карнеолът е мотивиращият камък за вас през този ден. Той ще насърчи вашите бизнес идеи и ще подсили упоритостта ви за работа. Поставете парче карнеол до вашите проекти, за да ви помогне да се съсредоточите днес.

Рак

Не се очертават сериозни семейни раздори на хоризонта. Навярно, ще останете доволни от миговете прекарани заедно с половинката ви.

Целеститът е успокояващ, духовен камък, който ще ви свързва с центъра на вселената днес. Поставете парче целестит между дланите си, докато балансирате чакрите, медитирайки с цел да отворите своите духовни портали.

Лъв

Не е препоръчително да се отклонявате от брака си. Семейните трябва да бъдат изключително внимателни, които имат извън брачни отношения с хора, от които са привлечени.

Рутиловият кварц филтрира негативната енергия и ще ви помогне да останете заземени днес. Дръжте парче рутилов кварц в лявата си ръка, затворете очи и дишайте дълбоко, за да поемете лечебната енергия на този камък.

Дева

Превърнете и малкото време, което прекарвате заедно с половинката си във вълнуващ момент, който да остави трайна следа в съзнанието и на двама ви.

Тъмно червеният яспис е заземяващ камък, който ще ви напомня да бъдете нежни към себе си и любимите хора днес. Дръжте парче тъмно червен яспис в лявата си ръка и дишайте дълбоко, за да насърчите хармонията и баланса на енергията си.

Везни

Бъдете много внимателни, защото има индикация да се скарате отново с вашия любим човек или семейният ви партньор, това определено ще разрушите благоприятният климат.

Жадеитът е камък, който повишава жизнеността и стремежа, като ще ви помогне да се почувствате още по-амбициозни днес. Поставете парче жадеит в левия си джоб, за да засилите своята мотивация.

Скорпион

Ако проблемите ви са предизвикани от депресия, недоверие, или нервно напрежение, този ден навярно би могъл да внесе чудеса върху настроението ви. Ще се почувствате по-добре и по-спокойни.

Гранатът е камък, който увеличава чувството на страст, помагайки ви да се чувствате по-вложени в целите си днес. Дръжте парче гранат в лявата си ръка и дишайте дълбоко, за да пробудите духовно сетивата си.

Стрелец

Днес може да се сблъскате с изкушението да се включите в извънбрачна авантюра. Опитайте всичко възможно да устоите на подобни изкушения, за да избегнете разрухата на един така желан брак.

Слънчевият камък се свързва с енергията на вашия знак и ще ви помогне да се чувствате още по-жизнени през този ден. Поставете парче слънчев камък в чантата или портфейла си, за да насърчите самоувереността и ентусиазма.

Козирог

Скандалите и острите конфликти не са изключени. Вероятно ще ви бъде трудно да контролирате гнева си, но внимавайте да не раздухате огъня. Не се притеснявайте, защото Венера ще намери решение на конфликтът.

Родонитът е камък, който насърчава любовта към себе си и ще ви помогне да се почувствате спокойни през целият ден. Носете парче родонит със себе си днес, за да ви помогне да се чувствате по-уверени и щастливи.

Водолей

Днес може да се наложи да обърнете повече внимание на значимият за вас човек, преди отношенията ви да изпарят. Възможно е вашият партньор да се чувства пренебрегнат. Направете всичко възможно да бъдете по-често заедно един до друг.

Оранжевият цитрин е кристалът, който ще усили увереността ви и ще пречисти и насърчи енергията ви с лекота. Поставете парче оранжев цитрин в левия си джоб или чантата си, за да насърчите самоувереността и мотивацията.

Риби

Пренаредете взаимоотношенията си с вашият любим човек. Опитайте се да идентифицирате половинката си, човекът който стои в сянка около вас и много ви обича.

Прозрачният калцит ще прочисти енергията ви и ще усили всички добри чувства, които ще извират от вас днес. Поставете парче бистър калцит между дланите си, затворете очи и си представете, че лечебната енергия се излива върху тялото ви.