Овен

Ще се наложи да намерите свободно и спокойно време, за да освежите енергията си и да се върнете към малките радости от живота, които ви правят щастливи.


Време е да започнете да правите нещо ново. Опитайте се да намерите нови физически упражнения, които да правите, за да се преборите с емоционалният стрес, който чувствате.

Телец

Опитайте се да мечтаете по-малко и слезте на земята. Забавете темпото  в ежедневието си и това ще ви помогне да се отпуснете още повече.

Простите неща са това, което ви кара да се чувствате щастливи. Навярно, личните взаимоотношения ще започнат да приемат положителен обрат.

Близнаци

Използвайте този почивен ден, за да преосмислите целите си. Когато се сблъскате с препятствия, ще сте склонни да се изкачите по-високо, отколкото очаквате. Опитайте се да изразите своето съчувствие и разбиране към другите и ще спечелите по-лесно доверието им.

Вашата увереност ще се увеличи значително. Планирайте времето си така, за да го посветите на най-цените хора в живота си.

Рак

През този ден ще се наложи да си припомните някои от старите си грешки, за да извлечете нужните поуки. Не можете да си позволите повече този лукс, емоциите да ви водят до непоправими грешки.

Доскорошната  серия от неблагоприятни събития трябва да се прекъсне днес. Само по този начин ще се почувствате освободени към всички житейски посоки. Покажете силата, която притежавате, като използвате чувството си за хумор.

Лъв

Ще постигнете личен успех, чрез делата си през този ден. Може да се наложи да преоцените приоритетите си. Не позволявайте на обстоятелствата да поемат контрол над вашите действия.

Избягвайте необоснованите решения днес. След като вече сте планирали нещата, започнете да действате. Покажете лидерство, но избягвайте да налагате прекалено много мнението си.

Дева

Проявете търпение и ще изградите основата за бъдещите си проекти. Дълбокото и мъдро разбиране за света, съчетано с търпение, може да попречи на някои ваши планове за момента. Използвайте дипломацията си и ще избегнете излишните конфронтации.

За да бъдете ефективни и успешни, трябва да не се съсредоточавате  върху глобалната картина, а най-вече върху малките детайли. Ако сте помислили за себе си и сте обезопасени, ще можете да помогнете на останалите.

Везни

Има вероятно да се окаже, че мислите ви са пълна бъркотия днес. Време е и да направите някои промени в домът си. Вероятно, ще почувствате, че трябва да смените някои мебели или да промените цвета на стените. Това може да внесе нова положителна вълна в живота ви.

През този ден вратите ще се отворят за много неща. Най-преданите ви и надеждни приятели вероятно ще ви помогнат в трудна ситуация. Няма да обещават, а направо ще преминат към действия, за да ви измъкнат от труден за вас момент.

Скорпион

Днес, можете да си прекарате чудесно и да се забавлявате, стига да останете верни на себе си. Трябва да се мотивирате от собствената си страст, а не от желанията на някой друг. Отстоявайте собствените си чувства.

Вероятно, по-възрастен член на семейството ви ще поиска помощ от вас. По-добре се съгласете, иначе всички ще се ядосат на вас. След като вземете решение, въпреки всички вътрешни съмнения, целите ви очевидно ще влязат в необходимият поток.

Стрелец

Някои хора от близкото ви обкръжение може да бъдат твърде много зависими от вас, затова бъдете по-гъвкави с тях. Освободете се от някои занимания, които са твърде скучни за вас. Денят предразполага  да се отдръпнете от досегашната си рутина и да обърнете повече внимание на личния си живот.

Вероятно, ще имате проблеми с личната ви връзка, която скоро се е появила на хоризонта. Поддържайте позитивната и динамичната линия на комуникация си. Може да се наложи да преоцените взаимните си приоритети, за да разрешите различията си.

Козирог

Със сигурност имате повече разочарования, отколкото някога сте очаквали. Време е да си начертаете допълнителни планове. Възможни са някои проблеми с някои от близките ви, но не се притеснявайте. Всичко ще се успокои до края на деня.

Физическата ви енергия ще се засили. Всичко, което трябва да направите днес, е да се концентрирате върху здравето си или вашият тонус.

Водолей

Едва ли, ще бъде във ваша полза да поискате разрешение от когото и да е било, но със сигурност ще се помолите висшите сили за подкрепа, за да стигнете до мястото, където искате да бъдете.

Разширете своят кръгозор, светът не е само в черно-бели краски, между тях има безброй много нюанси. Намерете добър начин да използвате страстта, която изпитвате, особено днес.

Риби

Не се страхувайте да предприемете необходимите стъпки днес, за да се почувствате по-щастливи от живота си. Няма значение, дали държите в себе си правилният отговор, ако го изразите на неправилното място и време, тогава се сърдете на себе си.

Не се спирайте пред никакви препятствия, за да не останете разочаровани. Ще се наложи да се погрижите за себе си или ще имате нужда от някой, за когото да се грижите. Семейният живот също може да бъде наистина вълнуващ.

Хороскопът е изработен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.