Овен

Може би ще имате доста въпроси към партньора ви и ще искате да получите някои отговори, които дълго време сте чакали. Преди да хвърлите обвиненията си, изслушайте любимия ви човек какво има да ви каже.

Постарайте се да комуникирате хитро с колегите ви. Предложете малко на брой, но качествени идеи, които да оставят нещо, върху което да размишляват. Не се намесвайте много във фирмената политика за неща, които не зависят от вас.

Най-доброто, което ще може да направите днес е да инвестирате в здравето си. Дайте всичко необходимо на тялото си, за да може да се насладите на всичко останало, което искате да сложите по себе си.

Телец

Макар че по принцип сте душата на компанията, то днес може да сте доста интровертни и да нямате настроение за забавления. Планирайте вечерта с партньора ви в уютния ви дом, за да се справите с проблемите ви.

Може би ще сте доста изнервени днес от всичко, което се очаква от вас спрямо служебните ви задължения. Изпълнението на многобройните цели, които сте си задали ще е също толкова плашещо, колкото и неуспеха. Намерете си верен помощник, с който да си поделите работата.

Решенията, които взимате за дадени покупки може да отговарят на предпочитанията и вкуса ви, но не и на финансовите ви възможности. Не се хвърляйте на твърде скъпи неща, които не може да си позволите и не отговарят на стандарта ви на живот.

Близнаци

Вероятно, ще имате желание да промените плановете си за деня. Страстта към партньора ви ще ви направи много по-горещи и готови за романтични приключения. Желанията ви ще бъдат удовлетворени.

Подгответе се за доста работа с документи днес. Възможно е да се занимавате и с писане на имейли на чужд език, така че речниците ще са ви от полза през този ден. Партньорствата ви с чужденци ще са печеливши за вас.

Ако нещата с финансите ви са били студени като камък и са били в дълъг застой, то днес ще усетите затопляне в това отношение. Ще сте приятно изненадани от добрите приходи, които идват към вас.

Рак

Ще имате доста изкушения, които ще ви направят нетърпеливи да се срещнете с партньора ви. Не бързайте и малко по-малко опознавайте любимия си човек, като оставите страстта помежду ви постепенно да нараства.

Вероятно отново идеите ви доста ще се различават от тези на вашите шефове. Ще се наложи да сте по-твърди и непреклонни в защитата на позицията си. Не сте длъжни да се съгласявате с всичко, което ви се каже.

Ако имате нужда от мотивация, то ще е добре да направите една ревизия на спестяванията си. Спомнете си това, за което спестявате толкова много време и се ограничете от ненужни покупки и пищни вечери.

Лъв

Любовта към партньора ви ще е толкова силна, че ще ви е трудно да се концентрирате върху каквото и да е, освен върху срещата ви. Споделете чувствата си и се оставете страстта да ви завладее.

Не вярвайте много на твърде бляскавите и примамливи обещания, които ви дават в службата. Ако само ви говорят за някакви неща, без да се предприемат дадени действия, то не се надявайте на нещо голямо, което да повлияе на израстването в кариерата ви.

Днес, вероятно ще осъзнаете, че през изминалият месец сте направили доста необмислена и прибързана покупка, която не си е струвала. Този урок ще ви направи по-отговорни към парите и импулсивните покупки.

Дева

Ще имате възможността да направите връзката си още по-силна, още тази вечер. Приемете всяка една идея на партньора си и бъдете готови да се съгласите с мнението на половинката ви. И двамата ще получите това, от което имате нужда.

Всичко, което постигате в кариерата си се дължи само и единствено на собствените ви усилия, без да разчитате на ничия помощ. Това ще ви даде самочувствие и удовлетворение от всички успехи, които жънете в работата ви.

Опитите ви да спечелите пари сега може да ви костват много повече усилия, отколкото преди. Това няма да ви откаже да продължите да се борите, особено след втората чаша с ободряващо кафе.

Везни

Може да си мислите, че партньорът ви е всичко за вас, но преценете дали можете да удовлетворите всичките желания на половинката ви. Ако постоянно се стремите да угодите на партньора си, а не получавате същото внимание, то вероятно има някакви проблеми помежду ви.

Идеите ви днес може да звучат много смели и дръзки на вашите колеги. Необходимо е подберете точните колеги, пред които да изложите всичко, което смятате, че ще е добре за бъдещето на фирмата, за която работите.

Най-вероятно, днес ще имате нужда от това да си купите нещо ново, за да си оправите настроението. Нека бъде само едно конкретно нещо, за да не излизате от рамките на бюджета си и да се чувствате гузно след това.

Скорпион

Ако имате някакви въпроси към половинката ви и искате да разберете нещо по-лично, то не се страхувайте да попитате. Опознавайки човека до вас, ще изпитате нещо много вълнуващо, както в началото на връзката ви.

Днес, лесно ще преминете през всички неблагоприятни ситуации, измъквайки се елегантно без много шум и обиди. Това ще ви отведе към вашата цел и ще ви направи по-концентрирани върху проекта, върху който работите в момента.

Ако сте обмисляли да поискате повишение, най-вероятно сега няма да е най-удачният момент за това. Бъдете търпеливи и отложете това ваше желание, за да не се разочаровате от отказ.

Стрелец

Споделете всичките си тайни с вашия партньор и не оставяйте нищо скрито. Това, че споделяте с партньора ви всичко, ще ви направи още по-близки. Сърцето ви ще запази цялата положителна енергия и любов помежду ви.

Обърнете внимание на психичното си здраве днес. На всяка цена намалете стреса на работното ви място и ако е възможно прехвърлете някои задачи на ваш колега, който може да ви замести. Действайте умно, тъй като здравето ви е по-важно от работата.

Мислете за големите разходи, които изпразват банковата ви сметка, а не за малките и незначителни суми. Погрижете се за всички месечни сметки и след това може да помислите за някакви по-мащабни покупки с останалите ви пари.

Козирог

Поговорете си днес с вашия партньор на специално и за двама ви място, без значение дали това е вашият дом или сантиментално за вас място. Отпразнувайте дългогодишните ви отношения и си благодарете за търпението и любовта, която ви крепи.

Изявата ви пред публика ще е много успешна днес. Ако ви предстои презентация или изявление пред много хора и колеги, то днес ще поднасяте информацията по много разбираем и достъпен начин. Ще очаровате всички.

От голямо значение ще бъде цената на продуктите или услугите, които предлагате да бъде правилно определена – нито твърде висока, нито твърде ниска. Търсете златната среда, за да реализирате по-добра печалба.

Водолей

Позволете на фантазиите ви да станат реалност. Отдайте се на желанията си и изживейте една чудесна вечер. Освободете се от страховете и притесненията си и се оставете на течението.

Енергията ви ще бъде над всякакви граници днес, така че от вас зависи в каква посока ще я насочите. Ще се справите с всичките си служебни задачи, без каквито и да било проблеми.

Днес може да разберете много за хората, които са се крили зад някаква маска и са се правили на ваши приятели, само заради финансови изгоди. Стойте далеч от такива хора и не давайте пари на заем.

Риби

Чувствата ви към вашия партньор ще са все по-силни и интензивни. Прекарайте възможно най-много време заедно и обсъдете съвместното си бъдеще. Думите ви ще са в състояние да повлияят доста на партньора ви.

Щастие и радост ще бележат работния ви ден. Ще предадете на всички около вас положителното си настроение и всичко ще върви като песен. Работете с желание и се забавлявайте.

Най-после ще може да се отпуснете след всичките ограничения, на които сте се подлагали до сега. Знаете как да управлявате финансите си, така че може да се отдадете на разумен шопинг.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.