Овен

Най-вероятно днес ще водите „тежки“ разговори с вашия партньор по проблеми, които стоят пред вас. Не отлагайте трудните разговори, а обсъдете различните опции за решаване на проблемните неща. Настоящата конфигурация на планетите ще улесни процеса.

Ако досега сте подценявали съветите на близките ви и сте живели от заплата до заплата, сега ще се наложи да си понесете последствията от безразсъдното ви харчене. Все пак, може да наваксате загубите с малко повече дисциплина.

Телец

Днес може да ви се стори, че партньорът ви е малко отчужден от вас, но всъщност благодарение на тази дистанция, ще разберете колко силна е любовта ви, която скоро ще разцъфне и всичко отново ще бъде наред.

Денят може да не е особено добър от към печалби, но не бива да се отчайвате. Съсредоточете вниманието си върху семейството и покупките за дома, които са от първа необходимост.

Близнаци

Разположението на планетите в този ден ще ви гарантира спокойствие в личните взаимоотношения. Ще забележите положителна промяна в поведението и отношението на партньора ви, което ще ви направи още по-силни и устойчиви като двойка.

Добри новини! Може да получите много изгодна бизнес оферта. Имайте вяра във вашата интуиция, когато е време да решите дали да приемете офертата или не. Днес е подходящо време за бързи решения, особено ако те са свързани с вашата кариера и вашите финанси.

Рак

Ваш близък приятел от детството ви, вероятно ще ви напомни за грешките, които сте допускали в миналото в личните ви връзки. Добре ще е да се замислите какво да направите, за да избегнете погрешните стъпки, които могат да окажат негативно влияние на настоящата ви връзка с вашият любим човек.

Не обръщайте внимание на малките загуби, а съсредоточете вниманието си към голямата цел, която ще ви донесе печалба. Не спирайте да работите над идеите си и реализирането на мечтите ви.

Лъв

Обичайните ви методи за решаването на проблемите, а да не им обръщате внимание и да се преструвате, че не съществуват. Положението на планетите днес може да ви подтикне да признаете пред партньора си грешка, която сте допуснали и крили до момента. Освободете се от този товар, за да ви олекне.

Не бъдете настоятелни и не се стремете само към високи печалби. Бъдете благодарни на това, което имате и не злоупотребявайте с доверието на клиентите ви. В противен случай, финансите ви може рязко да намалеят.

Дева

Днешното разположение на планетите може да разкрие романтичната ви страна и да се замислите как да изразите всички мили неща, нежност и преданост, на които сте способни. Все пак не сте машина и имате нужда да изразите тези положителни емоции, които ще разтопят сърцето на половинката ви.

За момента се справяте добре с финансите си се движите в границите, които сте си определили като месечен бюджет. Продължете в същия дух и се опитайте да отделяте поне 20% от доходите ви за спестявания още при самото им получаване, просто ги отделете и забравете за тях.

Везни

Уверете се, че подходът ви в трудни ситуации, не е погрешен, изпълнен с излишно драматизиране и сърдене като малко дете. Постарайте се да се държите зряло и да общувате спокойно с половинката си. Разположението на планетите, ще ви помогне да сте по-уравновесени в общуването с любимия ви човек.

Много е вероятно днес да направите някои емоционални покупки, от които нямате необходимост. Дръжте банковата си карта далеч от себе си и не излизайте с много пари в брой. Спестете си парите, за да не съжалявате по-късно.

Скорпион

Думите ви към вашият любим човек, могат да се окажат доста остри и нараняващи. Яростта ви от служебните неуредици, лесно може да се пренесе в агресия към всички и всичко около вас. В крайна сметка, не карайте другите да страдат, без да имат вина за трудното положение, в което се намирате.

Не се изкушавайте да взимате бързи кредити, колкото и примамливи условия да ви предлагат. Ако положението е толкова тежко, първо се обърнете към близки и роднини и в краен случай проучете условията в банките.

Стрелец

Конфигурацията на планетите днес, ще ви предостави чудесна възможност да свършите много полезни неща с партньора ви. Ако има някакъв проблем помежду ви, то бързо ще стигнете до корена и неговото незабавно разрешаване. Възползвайте се от мощната енергия на планетите да подсилите връзката си.

Обърнете внимание на всички онези неща, които ви правят щастливи и внасят радост в живота ви, но не може да си купите с пари. Парите няма да са фактор за вас днес, тъй като ще се вълнувате от по-духовни и възвишени неща.

Козирог

Днес, може да усетите, че напрежението във връзката ви малко по-малко си отива. Благодарение на доброто разположение на планетите за вас, ще се насладите на мир и хармония в личните ви отношения. Не се фиксирайте в негативните неща от миналото, а се радвайте на малките позитивни неща, които внасят радост и усмивки.

Печалбите, на които се надявате вероятно ще си останат само мираж. Това не означава, че вие не правите нещо както трябва, а че времето е такова, че хората насочват средствата си към нещата от първа необходимост. Въоръжете се с търпение, докато всичко лошо отмине.

Водолей

Една погрешна онлайн поръчка, която не сте обсъдили с партньора си, може да се окаже в центъра на споровете помежду ви. Не си позволявайте да си поръчвате скъпи и луксозни стоки с трицифрени суми, без да обсъдите решението си с вашият партньор. Ако искате да съхраните добрите си отношения, бъдете особено внимателни с финансите.

Финансовото ви положение е доста критично и това ще се отрази на всички сфери от живота ви. Това, че имате храна и не гладувате, не означава, че нямате други разходи и сметки, които чакат да бъдат платени. Не харчете всичко, с което разполагате, а винаги заделяйте за непредвидени разходи.

Риби

Днес, може да се наложи да обсъдите гледната си точка с вашият партньор, относно нещата свързани с връзката ви. Възможно е да се окаже, че това, което сте смятали за правилно като действия, всъщност е неправилно за партньора ви.

През този ден трябва да внимавате за финансови загуби, които могат да възникнат в резултат на вашите собствени неразумни решения. Ще имате склонност към надценки, които трябва да се контролират на всяка цена.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.