Овен

Навярно ще се почувствате силни, решителни, уверени в себе си, готови да оставите след себе си тези тежки и трудни ситуации от различен характер. Освен това, преди всичко трябва да бъдете готови да си върнете обратно това, което ви принадлежи по право във всяка област. Накратко, един впечатляващ ден през който може да се възползвате от приятните изненади, които ще ви поднесат звездите.

Телец

Недоволството и вътрешното напрежение може да се прояви негативно върху вашето състояние на благополучие през този ден. Има вероятност да се оплаквате през цялото време, обвинявайки себе си за някои допуснати грешки, които са ви нанесли материални и морални щети. Ще се наложи да се преборите с този вътрешен дискомфорт. Това е частичен катаклизъм и през следващите дни нещата ще се подобрят.

Близнаци

Най-вероятно ще се чувствате добре, защото колелото на късмета и днес ще се завърти във ваша полза. А това ще означава крепко здраве, силни амбиции и успешни реализации в повечето области. В случай, че сте в бизнесът звездите навярно ще се възрадват, виждайки как процъфтяват вашите идеи и стратегии. Така че не ви остава нищо друго освен да почерпите днес!

Рак

Ще бъде добре, ако обърнете особено внимание на здравословното си състояние, най-вече на теглото. Внимателно подхождайте към хранителният режим. Въпреки това внимавайте да не изпаднете в хранителен дефицит, защото някои от вас могат да ограничат нормалното хранене например и това ще доведе до неприятни последствия. Ако пък сте на диета спазвайте калоричната таблица през този ден.

Лъв

Вашата вътрешна сила вероятно ще засили капацитета си за повече физическа издръжливост днес. Очертава се да бъдете  енергични, способни да се сблъскате с ежедневните, нежелани и досадни чувства на стрес. Въпреки това не се впускайте с главата напред, за да докажете, че можете да се справите с натиска на динамичните ритми. Така или иначе, всичко ще бъде наред, стига да не прекалявате.

Дева

Изглежда,че през този ден енергийното ви ниво ще спадне почти до минимум. Така че, трябва да сте предпазливи. Първото нещо, което трябва да направите, е да се научите да управлявате разумно силите си, както и да контролирате всичките си ангажименти гъвкаво. Тази звездна рецепта ще ви помогне да не губите енергията си от връхлитащите напрежения, отрицателни вибрации и негативни мисли.

Везни

Очаква ви един силно енергичен ден и най-вероятно ще се чувствате в страхотна форма, готови да се изправите пред всякакви възникващи проблеми и да коригирате някои неща от миналото. Най-новата ценност, която ще придобиете, ще възвърне така необходимата за вас увереност в себе си, за да получите положителен ефект върху вашето благополучие. В здравословен план обърнете внимание за подобряването на вашата кожа.

Скорпион

Мнозина от вас ще се радват на изключително добро здраве. Въпреки това ще се наложи да обърнете внимание върху приема на храна. Въпреки това приемайте храните с максимална умереност и проверявайте онези храни, които съдържат мазнини, захар и също така избягвайте употребата на алкохол. По този начин ще направите добра услуга на черния дроб и кръвните ви телца, както и имунната система като цяло.

Стрелец

Вашата здравословна диаграма, която отчита напредъка или влошаването на състоянието ви ще бъде нагоре и надолу. В началото ще достигне до върховете на благополучие и вътрешно удовлетворение, а по-късно внезапно ще се спусне надолу достигайки точката на минимума. Не се опитвайте да насилвате нещата, хранете се умерено и включете малко повече физически упражнения или по-чести разходки в най-близкия парк.

Козирог

Ако до вчера сте изпитвали известни психически разстройства, като тревоги и притеснения, то днес звездите ще бъдат щедри към вас, особено ако сте изпаднали в депресия, меланхолия, соматизация на нервно напрежение. През този ден ще се почувствате по-добре, по-спокойни и ще наблюдавате как проблемите ви постепенно се отдалечават. Това е невероятен звезден дар, който ви предоставя възможността да се поглезите, така както пожелаете.

Водолей

В случай, че желаете да подобрите тонуса и еластичността на тялото си този ден ще ви предостави чудесна възможност да се погрижите за всичко това. Вашето здраве ще бъде стабилно и с повече упоритост от ваша страна може дори да успеете да победите някоя стара болест, която лекарите смятат за хронична. Това определено най-много ще ви зарадва. Въпреки благоприятните ситуации ще е необходимо постоянство и внимание към приема на всякакъв вид хранителни продукти. Следете за телесната си маса и задоволявайте вълчия си глад умерено.

Риби

Не се очертава особено благоприятен ден, така че трябва да обърнете внимание дори и на най-малките неща които влияят върху тялото ви. За предпочитане е да преминете към разделно хранене без да прекалявате със сладките продукти. Също така стойте далеч от всякаква небрежност, защото както се грижите за хигиената на вашето тяло ще трябва да се погрижите и за хигиената на вашите емоции, тоест да се опитате да не вгорчавате вашия мисловен процес, да си правите по-чести почивки и преди всичко да не мислите за нищо друго, освен за вашето благосъстояние.

Хороскопът е изработен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.