Овен

Ако не сте обвързани и от известно време си пишете с някого, то сегашната планетарна конфигурация ще е благоприятна за предприемане на действия. Ще поискате да се срещнете на живо и да се опознаете по-добре.

Не забравяйте, че изборите, които правите всеки ден са пряко свързани с вашето здраве. Ако ви се пие кафе, се опитайте да го замените с чай. Ако ви се яде паста, вместо това изяжте две порции салата, за да сте сигурни, че давате максимум от себе си за собственото си здраве.

Телец

Под влиянието на днешната мощна планетарна енергия, този ден ще е особено романтичен. Независимо дали имате сериозна връзка или тепърва опознавате някого, то любовта ще се усеща във въздуха. Споделете най-дълбоките си тайни с вашата половинка.

Днес, ще е добре да се съсредоточите върху физическата ви подготовка с упражнения вкъщи или любимия ви спорт. Ще имате много енергия, която да изразходите, така че да подобрите собствените си рекорди в спорта.

Близнаци

Не се притеснявайте, ако днес не сте в особено романтично и нежно настроение. Разговорите ви с вашият партньор ще вървят добре, така че ще може да обсъдите дълбоки, сериозни и духовни теми. Ще имате подкрепата на планетите днес.

Това да сте център на вниманието често ви натоварва емоционално, така че ще е добре да откриете дейности, които ви действат релаксиращо. Правете леки упражнения и разтягания, без силови и твърде динамични тренировки.

Рак

Може да почувствате необходимостта от разговор с половинката ви, за да решите какво да правите с връзката си за в бъдеще. Вероятно, ще ви е доста трудно в намирането на отправна точка, без да сте твърде емоционални. Говорете открито и не си премълчавайте.

Обърнете специално внимание на храната днес. Избирайте най-свежите и полезни продукти, които ще се отразят чудесно на организма ви. Възползвайте се от сезонните дарове на земята с разнообразните плодове и зеленчуци.

Лъв

Очертава се да имате спор с партньора ви, особено ако бъде засегната болезнена тема, която все отлагате. Изслушвайте се внимателно и чуйте какво иска да ви каже вашата половинка, без да сте твърде емоционални и остри.

Ще трябва да положите доста усилия, за да се чувствате добре в кожата си. Дори да имате чудесна фигура, пак може да се вглеждате в недостатъците си, които не харесвате. Бъдете по-уверени в себе си и се хранете с повече пресни плодове и зеленчуци за повече тонус и енергия.

Дева

Ако днес се чувствате пренебрегнати или наранени от страна на партньора ви, то ще се наложи да предизвикате разговор с половинката ви, за да изясните неща. Разберете какво тревожи партньора ви и защо това вреди на личния ви живот.

Днес, ще кипите от енергия и ще ви се иска да станете час по-рано за сутрешен джогинг или да изпиете няколко сурови яйца за супер сили като във филмите. Всяка физическа дейност днес би се отразила чудесно както на фигурата ви, така и на настроението ви.

Везни

Има вероятност да недоволствате от факта, че се раздавате и давате толкова много, за да направите партньора си щастлив, а той не отговаря със същия пламък на вашите чувства. Тази болезнена ситуация може да бъде преодоляна, ако успеете да говорите, за не завърши вечерта ви със сълзи.

За да се отървете от целия стрес и негативни емоции, ще е добре да внесете мир и спокойствие в тялото си. Може да го направите с помощта на йога упражнения и правилно дишане. По-добрата циркулация на кислород в тялото ви, ще се отрази чудесно на ума и тялото ви.

Скорпион

С разпределението на планетите днес може да сте доста объркани. От една страна ще искате да споделите всичко на партньора си и да сте максимално откровени. От друга страна ще се притеснявате да сте толкова открити с половинката си, излагайки най-дълбоките си чувства.

Изборите днес може да се окажат доста трудни за вас. Винаги, когато може да изберете по-здравословна опция за храна, го правете и тялото ви ще бъде доволно от това. При всяка една възможност ходете повече пеша и се движете.

Стрелец

С днешната конфигурация на планетите ще имате възможността да прекарате една чудесна вечер с вашият партньор. Не забравяйте комплиментите и нежните думи, които ще засилят мистерията помежду ви. Ще ви се отдаде възможност да изживеете едно грандиозно, романтично приключение през този ден.

Чувствате се удовлетворени, когато помагате и се грижите за другите, но днес се погрижете и за себе си.  Обърнете внимание на това, с което се храните и редовното изпълнение на тренировките ви. Погрижете се за здравето си и направете това ваш приоритет.

Козирог

Може да ви е трудно да разберете какво се случва в отношенията ви с любимия ви човек, но не се задълбочавайте в тези мисли твърде много. Наслаждавайте се на привличането и любовта помежду ви, без да си задавате куп въпроси, дали давате достатъчно от себе си.

Понякога ви е трудно да се справите с емоционалните сътресения в живота ви и трудно криете емоциите ви. За да избегнете подобни неблагоприятни моменти, добра идея е да излезете да тичате и да забравите за проблемите.

Водолей

Може да нямате рационално обяснение за химията и любовта между вас и партньора ви, но ще усетите че сте срещнали точният човек за вас, който идеално ви допълва. Оценете подобаващо този момент.

Личностното ви развитие ще премине през нова фаза на всички нива – духовно, емоционално и физическо. Йогата обединява всичко това, така че ще ви се отрази чудесно да извлечете максимума от въздействието на планетите в сектора ви отговарящ за здравето.

Риби

Влиянието на планетите днес ще разтопи последните ви прояви на съпротива, спрямо идеите и предложенията на вашият партньор. Днес, няма да може повече да се дърпате и упорствате, верни на ината си, тъй като чувствата, които имате към половинката ви, ще са твърде силни.

Вероятно, ще сте разочаровани от себе си и нездравословните избори, които правите в стресови ситуации. Наблюдавайте как всяка една храна се отразява на настроението и здравето ви, и се опитайте да намалите консумацията на захарни и тестени изделия. Пийте много вода и увеличете приема на плодове и зеленчуци.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.