Овен

Днес, връзката ви може да премине през критична ситуация, но не се вглеждайте само в негативните неща. Каквото и да се случва, не спирайте да вярвате в доброто и да се усмихвате повече.

Тези от вас, които смятат да вземат кредит от банка или пари на заем от приятел, то най-вероятно ще имат положителен отговор. Добре пресметнете каква сума да поискате и сроковете, в които ще ги връщате.

Телец

Каквито и проблеми да имате за разрешаване през този ден, не забравяйте да си отделите време за любимите неща, които ви внасят спокойствие, дори това да е решаване на кръстословици. Оставете си време, в което всеки един от двойката ви, да прекара сам с това, което обича.

Продължете да поддържате активни контакти с бизнес партньори и клиенти, макар и чрез социалните мрежи. Това ще задържи финансите ви в относително стабилно състояние.

Близнаци

Ако до сега повече сте давали на своята половинка, отколкото сте получавали, то днес ролите ще се разменят. Ще получите море от мили думи, ласки, целувки и прегръдки от любимия ви човек. Определено ще се почувствате обичани.

Парите днес ще дойдат при вас без много усилия, а харченето им за вашето семейство, ще ви донесе истинско удовлетворение. Зарадвайте половинката си и децата си с някои малки изненади. Усмивките и щастливите погледи на семейството ви ще са безценни.

Рак

Днес, за вас ще е важен баланса във вашата връзка, а за да го постигнете ще се наложи да направите доста компромиси. Ако и двамата погледнете нещата по-дълбоко, ще разберете, че и двамата искате едно и също – мир и хармония.

Ако сте решили да редактирате вашето CV и да кандидатствате за нова работна позиция, то сега е точното време, в което може да пожънете успех. Нуждата от пари и заплатата ще са определящи за вас при избора ви.

Лъв

Разположението на планетите днес ще е благоприятно за самотните, които търсят нова връзка. Ще се запознаете с изключително интелигентен човек, който ще накара сърцето ви да бие лудо по доста уникален начин. Семейните ще се радват на един чудесен ден.

Спокойствието и липсата на шум при работата ви от вкъщи, може да ви се отрази доста продуктивно и да реализирате добра печалба днес. Най-после ще може да реализирате всички онези идеи, които отдавна отлагате от липса на достатъчно време.

Дева

За да изведете връзката си на по-високо ниво, днес може да осъзнаете, че доста ще трябва да се потрудите, за да извървите този дълъг път. Задачата ви няма да е лесна, така че включете романтичният си бутон и направете приятна изненада на любимият ви човек.

Опитите ви да се докажете като професионалист във вашата област ще са успешни и сега е моментът да зашитите приоритетите си като не се страхувате да говорите за пари с шефовете ви. Шансовете да сте сред печелившите днес са големи.

Везни

Важно ще бъде за вас днес да изглеждате добре и да се погрижите повече за външния ви вид. Не разчитайте единствено на визията си, за да впечатлите вашата половинка, а предприемете и нужните действия, за да постигнете желаният успех.

Това, че в момента имате работа и получавате редовно заплатата си може да ви даде известно спокойствие да харчите парите, които изкарвате, без да се замисляте много за спестяване. Отделяйте част от парите си за непредвидени разходи, които често ви изненадват.

Скорпион

Много е вероятно днес да сте в по-особено настроение и силно раздразнителни. Обмислете добре нещата, които искате да кажете на партньора ви и не бъдете твърде спонтанни и остри. Ще е добре да прочете някоя книга свързана с психология и да приложите някои съвети от нея.

Днес, с лекота ще презентирате стоките или услугите, които предлагате. Ще успеете да направите добро впечатление на голяма група от хора, така че възможността да спечелите повече от обикновено, ще е налице.

Стрелец

Може би, в началото на деня ще изпитвате известна меланхолия и ще виждате единствено собствените си грешки в личните ви отношения. Спомнете си за всички онези романтични моменти от началото на връзката ви с вашият партньор и бързо ще се отървете от тревожните мисли.

Сега е времето да се върнете към стар, недовършен проект, който сте започнали в миналото, но така и не сте довършили. Идеите ви могат да са доста иновативни и да ви донесат свежи приходи.

Козирог

Ако искате да накарате партньора ви да си признае дадена грешка и да изплюе камъчето, то не бъдете твърде сериозни, а го направете с чувство за хумор. Шансът ви да успеете по този начин, ще е значително по-голям.

Работата в група ще е по-успешна днес, отколкото индивидуалните ви изяви. Бизнесът с ваши партньори ще е успешен и ще започне да реализира добри печалби.

Водолей

Не обръщайте много внимание на дребните детайли и малките битови проблеми. Опитайте се да погледнете нещата глобално и да се фокусирате над бъдещите ви планове. Бъдете позитивни и усмихнати днес.

Усилията ви да увеличите финансовото си състояние, няма да са напразни. Продължете да работите за името си като си вършите безупречно работата и печалбите няма да закъснеят.

Риби

Позицията на планетите днес ще ви накара да предприемете конкретни действия към вашият партньор и да изпълните план, който ви се върти в главата от дълго време отлагате. Предразположете половинката си и преминете към ефективни романтични действия.

Използвайте ефективно времето си за неща, които ще са полезни за работата ви и могат да ви донесат пари. Не си губете време за неща, които няма да ви донесат реални приходи.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.