Овен

Много е вероятно днес да имате разногласия с вашият партньор. Проблемът вероятно ще се крие в мисленето ви, че притежавате много повече власт в семейството, което може да се разминава от истината.

Ще се радвате на бърз ум и здрав разум днес. Възможно е да действате по-импулсивно в полза на другите, което може да ви изтощи емоционално. Не забравяйте да пиете повече вода през деня.

Телец

Планетарното разпределение днес може да се окаже катализатор за дискусия в вашият партньор. Ако до сега сте избягвали някакъв проблем свързан с вашите убеждения, то днес ще е добре да изчистите всички въпросителни.

Доверете се на инстинктите си, за да подберете най-добрата храна за вас. Избягвайте храна от животински произход, в която може да има хормони, които биха ви пояли зле. Изборът на екологично чиста и необработена храна е най-доброто решение.

Близнаци

Ще е добре да следвате следния съвет днес: „Не обещавайте повече отколкото може да направите.“ Астралната конфигурация днес може да ви направи доста настъпателни и самонадеяни с цел да сте център на вниманието, но най-добре бъдете такива, каквито сте и максимално естествени.

Вероятно, ще усетите прилив на енергия днес и тази ваша енергичност ще се съчетае чудесно в спорт като тенис, скуош или друг спорт със съперник. След като се освободите от натрупаното напрежение, ще може да прекарате един чудесен ден със семейството си.

Рак

Има голяма вероятност да постъпите доста глупаво в любовния ви живот днес. Ако не искате да се поставяте в неудобно положение пред половинката ви, то първо мислете и след това действайте. В противен случай, трудно ще си възвърнете доверието на партньора ви.

Днес, може да се чувствате чудесно в тялото си и да сте готови за нови спортни постижения. Дайте си малка почивка след изтощителната физическа дейност, за да имате време да се възстановите. Определено, сърцето ви ще е благодарно за кардио тренировката ви.

Лъв

Каквото и да правите, в никакъв случай не се представяйте за някой, който не сте. Бъдете честни и открити с партньора ви, за да не измисляте оправдания за лъжите си. Ако искате да впечатлите любимия ви човек, бъдете естествената версия на вашето „аз“.

Ще се чувствате чудесно днес и може да излезете дори извън зоната си на комфорт. Опитайте се да удължите малко времето си за тренировка като изпълните малко повече повторения на различните упражнения.

Дева

Вероятно, днес ще ви е необходима малко повече смелост, за да изразите чувствата си. Тези от вас, които търсят своята половинка може да бъдат по-активни в писането на съобщения, но без да прекаляват.

Може би, днес ще забележите негативните последици върху тялото ви, от пренебрегването на хранителния ви режим и тренировки. Време е да предприемете действия като започнете със закупуването на нова постелка за йога, тренировъчни ластици или чифт нови маратонки. Инвестирайте в здравето си.

Везни

Астралната конфигурация днес може да окаже такова влияне, че да усещате някакъв застой в любовта. Това, че на повърхността всичко е тихо и спокойно, не означава, че нищо не се случва в любовния ви живот. Дори да се провалят някои ваши планове днес, то може да ги осъществите в друг по-подходящ ден.

Ако сте си дали почивка от тежките тренировки, то може да опитате йога упражнения за долната част на гърба и краката, които ще ви направят по-гъвкави и ще облекчат болките ви. Убедете се, че се храните разнообразно и си набавяте всички витамини и микроелементи.

Скорпион

Позицията на планетите днес може да допринесе за засилване на напрежението в семейните ви отношения. Ако сте съгласни по един въпрос, то може да се окаже, че имате разногласия по всички останали въпроси и проблеми, които разисквате. Може да се наложи да дефинирате наново исканията и желанията си.

Предизвикателствата, пред които ви излага животът могат да са доста натоварващи за вас на емоционално ниво. За да внесете хармония в ума и тялото си, не пренебрегвайте физическите упражнения. Важно е да подсилите костите си с калций с консумацията на сусам, чия, бадеми и други като по-лека алтернатива от млечните продукти.

Стрелец

Не се вглеждайте в дребните детайли и несъвършенства на връзката ви, тъй като има далеч по-важни и вълнуващи неща, на които да обърнете внимание. Бъдете търпеливи към партньора ви и ще постигнете съгласие по въпросите, които ви вълнуват.

Днес, ще сте решени на промяна и с радост ще опитате нов вид упражнения или диета, която да спазвате. Вероятно, ще прекарате доста време в четене за режими, докато си изберете кое ще е най-доброто за вас. Докато не опитате, няма как да разберете.

Козирог

Ако от скоро имате връзка с човек, в когото сте силно влюбени, то днес може да си дадете сметка, че не познавате достатъчно човекът, когото сте избрали за ваша половинка. В случай, че разберете неща за партньора ви, които са в разрез с принципите ви, то по-добре да прекратите тези отношения.

За да сте мотивирани да спазвате хранителния и тренировъчни си режим, ще имате нужда от подкрепа от някой член на семейството ви, за да сте сигурни, че няма да се изкушите от вредна храна. Поканете ваш приятел да спортува с вас, за ви е по-забавно и да не се чувствате сами.

Водолей

Ако сте си правили планове да излезете с приятели и да сте сред шумна, празнуваща компания, то нещата може да се объркат и да се наложи да отмените това излизане. Това пък ще ви даде възможност да прекарате една романтична вечер в уюта на дома ви.

Имате нужда да се разтоварите от всички онези емоции, които ви карат да се чувствате изненадани, ядосани или объркани. Това може да стане с някакъв вид спорт или интензивна физическа дейност. Включете в менюто си храни богати на желязо като спанак или леща.

Риби

Днес, може да усетите напрежение във връзката ви, особено що се отнася за бъдещите ви планове и притеснения, покрай някои неясноти. Възможно е да имате прекалено нереалистични и амбициозни очаквания спрямо партньора ви. Оставете на времето да отвее всички ваши притеснения.

Обърнете повече внимание на здравето си и по-специално на гърлото, шията и щитовидната жлеза. Редовните физически упражнения ще ви помогнат да регулирате теглото си и да не стоите обездвижени по цял ден пред компютъра ви.