Овен

Ако до преди няколко дни сте имали затруднения във взаимоотношенията с половинката си, днес нещата ще започнат да се променят към по-добро. Въпреки това, позитивното развитие на нещата няма да е за дълго, защото трябва да промените нещо в своите навици.

Вероятно, ще усетите плесниците от своите емоции. Това наказание всъщност ще се окаже полезен урок за вас, за да бъдете по-толерантни, дори и в своите разочарования.

Телец

Денят ви ще протече много по-спокойно, ако се опитате да намерите точката на баланс, към която да се придържате, когато усетите, че сте на път да „паднете“. Вероятно, случка с ваш близък приятел ще ви подскаже, че балансът е необходим. Добре е да се учим от грешките на другите.

Много е вероятно да имате семейни препирни. Добрата новина е, че този ден е подходящ за възстановяване на опорочените взаимоотношения. Вземете се в ръце и заедно ще постигнете общите си цели. Ако не успеете, това ще означава, че не цените подобаващо качествата на ближния си.

Близнаци

Опитайте се да поемете по този път, който най-много ви плаши, защото през този ден ще имате огромни възможности да стигнете до най-високите си върхове. Все пак се съобразете с някои свои качества, без да ги надценявате или обратно.

Днес се налага да обърнете внимание на онези хора, които по една или друга причина са ви измъквали от житейските ями и са ви крепили в трудни за вас моменти. Ако този жест на съпричастност не бъде върнат, може да се сблъскате с всякакви неблагополучия.

Рак

Опитайте да се подложите на изпитание, влизайки в обувките на някой объркан и самотен човек. След този тест може би ще имате повод за размисъл, защото някой ден ще ви сполети злокобната самота, но вие ще сте подготвени да не се стигне до това безумие.

Със сигурност много хора няма да откликнат на вашите молби през този ден. Не се отчайвате, това че ви загърбват днес, ще бъде повод да направите селекция на своето обкръжение, за да изключите хора, които не биха могли да продължат с вас.

Лъв

Не позволявайте на хора, близки до вас, да ви посочат вратата за пореден път. Това не е въпрос на гордост, но трябва да поемете отговорностите си и да разберете, какви са вашите грешки. Днес, това може и да се случи.

Не се оставяйте да бъдете изкушавани, имитирайки поведението на един или друг близък, това ще ви направи  още по-слаби, и тогава ще трябва да приемете критиките, които ще последват.

Дева

Вероятно сте преодолели различни трудности, благодарение на вашата добронамереност. Дори и да не сте много отзивчиви, днес ще имате печеливш жокер в ръкава си, импулс, който ще ви позволи да се движите по правилния път, въпреки перипетиите, които ще застават срещу вас.

Може би, ще очаквате много повече от хората около вас, без да сте положили и грам усилия, за да решите някои проблемите помежду си. Изглежда, ще започнете да се вините, че не сте били толкова добри, колкото сте си мислили, но днес ще имате възможността да оправдаете себе си чрез делата си.

Везни

Съсредоточете се върху уменията си в различните дейности през този ден, тъй като ще имате много възможности, но малко ресурси. Трябва да се опитате да използвате това, с което разполагате, като имате предвид през какво ще преминете.

Последиците от вашите действия трябва да са ви ясни, дори въз основа на вашият опит. Ако ви липсва достатъчно житейски опит, внимателно обмисляйте всяка една ваша постъпка и се опитайте да дадете ново име на бъдещето си.

Скорпион

Вероятно, ще намерите много начини да стигнете до една и съща цел, но не във всички случаи ще имате късмет. Със сигурност ще има много по-прости и печеливши пътища, през които ще успеете да постигнете целта си, затова ще се наложи да дадете максимума от себе си.

Някои разходи ще ви потискат, така че е добре да потърсите удобен изход. Този изход би могъл да бъде и примиряването с една или друга ситуация, така че не унивайте, търпеливостта ви ще бъде възнаградена.

Стрелец

Ако днес сте поели важен ангажимент, ще бъде от съществено значение да го спазите, а също така и да дадете добър пример на всички около вас. Спазвайте златното правило - Най-добре е да се погрижиш само за едно нещо, като го правиш по правилния начин!

Вероятно, ще бъдете затрупани с куп задачи днес и ще се наложи да  вършите няколко неща едновременно, но това няма да се окаже проблем за вас. Съсредоточете се върху това, което е приоритетно и просто започнете от него.

Козирог

Вероятно, днес ще срещнете човек, който ще накара сърцето ви да бие по различен начин - трепетно. Но изглежда ще изпитате страх да се изправите очи в очи, споделяйки съкровените си чувства.

Колкото по-искрени сте, толкова по-лесно ще ви бъде да сте уверени и решителни през този ден. По този начин никой няма да отрече възможността да изразите себе си в своята истинност, но преди всичко хората ще разберат това, което имате да кажете.

Водолей

Опитайте се да вземете най-важните и належащи решения за ежедневието си, но изоставете всички въпроси, които не са спешни и могат да бъдат отложени за утре.

Днес, най-вероятно ще се сблъскате с твърде много проблеми. Навярно, ще срещнете враждебността на някой, който не може да се примири с това, че ще бъде разкрит от вас, така че ще трябва да се справите и с тази злобливост.

Риби

Ще се опитате да отвърнете на нуждите на другите и това ще ви направи много уважавани. Това ще бъде едната страна на монета днес, другата ще бъде разочарованието, че сте помогнали, но и подминати.

Усърдието ви ще бъде възнаградено чак през вечерта, когато някой ще иска да ви направи малка изненада. Този жест ще ви достави огромно удовлетворение.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.