Овен

Ако вече сте семейни, то отношенията ви ще преживеят възходи и падения. В един момент ще ви се иска да доминирате, а в друг ще сте готови на компромиси. Това може да обърка партньора ви.

Бъдете нащрек докато изпълнявате рутинните си задачи. Едва ли ще се чувствате енергични и уверени днес. Ниските ви вибрации няма да ви позволят да бъдете особено продуктивни.

Избягвайте да кандидатствате за заем днес, тъй като изплащанията може да се окажат твърде високи за вас. Ако сте търговци, има вероятност да успеете да сключите някои изключително изгодни сделки.

Телец

В случай, че сте самотни, днес ще имате немалко любовни предложения. Ако успеете да намерите златната среда, ще може да се наслаждавате на сериозна връзка.

Задълженията ви ще са повече отколкото времето, но въпреки това вие ще успеете с всичко. Не са изключени сериозни проблеми с някои от вашите колеги, които завиждат на професионалните ви успехи.

Този ден обещава да бъде отличен за вас във финансово отношение. Ако сте планирали да инвестирате в имоти, времето е подходящо да се възползвате от тази опция.

Близнаци

Може би за пореден път ще се убедите, че любовта и уважението на любимия човек, са ви по-скъпи от целта, към която сте се стремили. Много от неангажираните да очакват съчетаването на нова връзка днес.

Вашето ниво на увереност ще бъде високо и това ще разреши уседналите работни задачи. Сръчността, с която ще се справите чрез комуникациите ще улесни рутинните ви задания.

Днес може да видите, че излизате от финансовите си проблеми, тъй като вашият паричен приток ще започне да се увеличава. Ако искате парите ви да растат, това е подходящ момент за инвестиции.

Рак

Връзката ви ще бъде подложена на доста изпитания. Възможно е партньорът ви да предяви неочаквани претенции към вас, което вие ще приемете като посегателство срещу личното пространство.

Задълженията на работното ви място изискват да се усамотите, да избягвате контактите и да се заемете със задачите си. Намерете достатъчно време и за себе си.

Избягвайте да пазарувате неща, които всъщност не ви трябват. Препоръчително е да избягвате ненужни разходи, особено когато сте с приятелите си. Може да се изкушите да похарчите, когато сте с тях.

Лъв

Може да се появи доста привлекателна личност, която ще ви се струва, че отговаря на вашите критерии. Вероятно, така ще ви да се завърти главата, че ще забравите ума и дума.

Задълженията на работното ви място изискват да се усамотите, да избягвате контактите и да се заемете със задачите си. Благоприятен ден за неангажиращи срещи и разговори.

Някои от вашите финансови мечти вероятно ще се сбъднат през този ден. Навярно ще бъдете свидетели на добра възвръщаемост от вашите инвестиции.

Дева

Ще използвате своята привлекателност и за получаване на лично щастие и за решаването на някакви проблеми. Възможно е да започнете да ухажвате някого заради лична изгода, но ще се обърне в чиста и свята любов.

Очаква ви успешен, но натоварен и динамичен ден. Графикът ви вероятно ще е препълнен от срещи с клиенти и бизнес партньори,  и прочие, и прочие.

Може би, ще бъдете принудени да потърсите финансова помощ от родителите си през този ден, за да облекчите финансовите си проблеми. Така или иначе ще се справите с финансите.

Везни

Повечето от необвързаните ги очаква съдбоносна среща днес. Това може да е грижат за дете, любим човек или ваш роднина. Промяната ще бъде за добро.

Резултатът от вашата работна дейност ще бъде такъв, че не само ще можете да постигнете планираното, но и да наваксате пропуснатото през отпускарските дни. Вероятно, ще имате добри отношения с колегите си.

Финансовото ви състояние може да не покаже големи подобрения през този ден. Изглежда, днес не е подходящият момент за извършване на големи сделки, покупки или продажби.

Скорпион

Вие ще сте тези, които ще диктуват правилата на играта. Само трябва да се съобразите със желанията си, за да не се обвинявате по-късно, че сте избрали неподходящото решение.

Най-вероятно ще откриете голяма грешка в някой свой проект, а това ще ви постави пред сериозно изпитание. Ще се наложи да използвате цялата си компетентност, за да се справите.

Би било разумно да намалите разходите си днес. Този ден е подходящ да планирате, а не да поемете ангажименти. Ако планирате да продадете имот, изчакайте по-подходящ момент.

Стрелец

Самотните да очакват триумф в любовта. За всички останали вие ще сте идеала - това, към което всеки се стреми. Ще владеете положението. Силата и енергията ви ще привличат всички.

Вероятно, ентусиазмът ще ви съпътства през целия ден. Обърнете внимание и на дай-дребните детайли, такова ще е предизвикателството ви за деня. Странете от пристрастните оценки, за да си спестите излишни нерви.

Тези от вас, които се занимават с банково дело, продажби или медии, този ден определено ще бъде изключително печеливш. Ако планирате да закупите нова къща, направете пълно проучване на предложенията.

Козирог

Днес ще бъде сложен край на даден семеен проблем, свързан с ваш роднина или приятел. Освен това, не очаквайте да получите даром добри отношения, ще се наложи да положите усилия, за да запазите любовта си.

Вероятно, някои от вас ще се почувстват безпомощни на работното си място. Вместо да изпадате в такива драми, направете всичко възможно да се запознаете в дълбочина с работните си ангажименти.

Изглежда, че този ден ще бъде обещаващ за вас, що се отнася до финансите. Инвестирането на пари в нови проекти може да ви донесе голяма полза. Трябва обаче внимателно да проучите тези проекти, преди да поемете някакви ангажименти.

Водолей

Много е вероятно да срещнете днес любовта точно такава, каквато си я представят. Това ще ви накара да забравите за съществуването на всичко останало. Семейните да обърнат внимание на родителите си.

Вероятно се допускат грешки, които все още не осъзнавате. Ще бъде добре, да не ги съдите по презумпция. Помолете ги да ви разяснят вижданията си.

Ще бъде разумно, ако да инвестирате пари в сигурни средства, които носят ниска, но стабилна възвръщаемост. Избягвайте да рискувате, като инвестирате в съмнителни финансови схеми.

Риби

Семейните ще може да се похвалят с бурни страсти. Ала днес ще имате и моменти на проверка за връзката ви. Ако успешно преминете изпитанието, ви очаква много щастие през идните дни.

Ще усетите силната турбуленция на промените на работното място, но не се предавайте. Бързо ще се справите със ситуацията. Най-вероятно ще бъдете поставени пред избор за нови възможности.

Може да имате известни затруднения при управлението на бюджета си този ден в резултат на неочаквани разходи. Може да се наложи да се откажете от някои от планираните покупки или в противен случай може да сте принудени да заемате пари.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.